Forum » Loža » Ukrepi za 90% precepljenost
Ukrepi za 90% precepljenost
PrihajaNodi ::
Pozdravljeni,
Kaksne metode bi bile najbolj ucinkovite po vasem mnenju, da se doseze 90%+ precepljenost prebivalcev. Kako bi prepricali, da bi se cepljeni navadili na sledece pozivitvene odmerke vsakih 6 mesecev. Takole sam razmisljam:
1. Neposredno (trdo) prisilno cepljenje (Avstralija, Izrael...)
2. Posredno (mehko) prisilno cepljenje (Danska, ZDA)
Ker sem za mehko cepljenje (brez agresije) bi lahko bil naslednji korak (po tem ko sedaj zdravniki klicejo stranke) zmanjsanje dajatev za cepljenje in odklop elektrike necepljenim (tudi tistim, ki se upirajo pozivitvenim odmerkom) pri tem ukrepu se jih cepi se 15%. Potem pa lahko uporabimo ze vojsko za naslenjih 35% ampak res, res v skrajni sili.
Za starse, ki bi brali otrokom o koristnosti cepljenja pa bi se dalo brezplacni vrtec.
Mnenja?
Kaksne metode bi bile najbolj ucinkovite po vasem mnenju, da se doseze 90%+ precepljenost prebivalcev. Kako bi prepricali, da bi se cepljeni navadili na sledece pozivitvene odmerke vsakih 6 mesecev. Takole sam razmisljam:
Ker sem za mehko cepljenje (brez agresije) bi lahko bil naslednji korak (po tem ko sedaj zdravniki klicejo stranke) zmanjsanje dajatev za cepljenje in odklop elektrike necepljenim (tudi tistim, ki se upirajo pozivitvenim odmerkom) pri tem ukrepu se jih cepi se 15%. Potem pa lahko uporabimo ze vojsko za naslenjih 35% ampak res, res v skrajni sili.
Za starse, ki bi brali otrokom o koristnosti cepljenja pa bi se dalo brezplacni vrtec.
Mnenja?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
- predlagalo izbris: paco ()
PersonaRuda ::
Podpiram!
Imaš možnost cepiti se ali pa te postavijo pred zid. Tako imamo 100% precepljenost, ker se necepljene odstrani. Torej čez par let, če kdo ne bo želel 16. poživitvenega odmerka, se ga postavi isto pred zid kot pred njim vse predhodnike, kateri so odklonili 15. šus ali pa 14. šus...
Evo kako bo v prihodnosti izgledal "goodboy":
Imaš možnost cepiti se ali pa te postavijo pred zid. Tako imamo 100% precepljenost, ker se necepljene odstrani. Torej čez par let, če kdo ne bo želel 16. poživitvenega odmerka, se ga postavi isto pred zid kot pred njim vse predhodnike, kateri so odklonili 15. šus ali pa 14. šus...
Evo kako bo v prihodnosti izgledal "goodboy":
tikitoki ::
Trenutno bodo nagrajevali doktorje in sestre ze prepricevanje folka. Nej raje dajo bonus tistim, ki se cepijo.
PersonaRuda ::
Točno to! Naj dajo cepljenemu ob vsakem cepljenju tudi krof. Zakaj bi kupoval krofe, če jih dobiš zastonj ob vsakem cepljenju? 30 šusov na mesec je 30 zastonj krofov. Win-win za vse, razen za davkoplačevalce, kateri plačujejo ta "zastonj" cepiva in "zastonj" krofe (dodatke JU) preko davkov, kjer potem ostane manj denarja za infrastrukturo.
Trenutno bodo nagrajevali doktorje in sestre ze prepricevanje folka. Nej raje dajo bonus tistim, ki se cepijo.
Saj bodo:
Dostop do zdravnika, zdravila
PersonaRuda je izjavil:
Točno to! Naj dajo cepljenemu ob vsakem cepljenju tudi krof. Zakaj bi kupoval krofe, če jih dobiš zastonj ob vsakem cepljenju? 30 šusov na mesec je 30 zastonj krofov. Win-win za vse, razen za davkoplačevalce, kateri plačujejo ta "zastonj" cepiva in "zastonj" krofe (dodatke JU) preko davkov, kjer potem ostane manj denarja za infrastrukturo.
V Zda so to poceli. Hamburgerji in krofi. Metoda je bila tam ucinkovita
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
styrian ::
Čisto enostavno:
1. cepljeni lahko hodijo v službo
2. necepljeni se morajo izolirati doma
FireSnake ::
PrihajaNodi je izjavil:
Pozdravljeni,
Mnenja?
Moje mneje je, da je bil Hitler ciciban v primerjavi s tabo.
Poišči pomoč.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
kow ::
Stajerc ponuja totalitarno drzavo. Ljudje te imajo pravico ogrozati v mejah normale. Ne mores imeti za korono posebna pravila.
Čisto enostavno:
Good point. Pobere se jim tudi penzije in socialno pomoc. Bravo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Miki N ::
Pa na hrano ne pozabiti. Iztradajmo jih nesnago antivaksersko - ni cepiva ni papice!!!
Tiste , ki bodo pobegnili v hoste pa naj izsledijo jagri!
Tiste , ki bodo pobegnili v hoste pa naj izsledijo jagri!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Stajerc ponuja totalitarno drzavo. Ljudje te imajo pravico ogrozati v mejah normale. Ne mores imeti za korono posebna pravila.
Seveda lahko, tvoja pravica se konca kjer se zacne pravica ostalih.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Za necepeljenimi, bomo sli prestevati se ogljicni odtis. Aja, shit. Tam nas ogrozajo zelo premozni. Njim bomo tudi vzeli penzije?
Aja, moje pravice ni. Je samo njihova.
Aja, moje pravice ni. Je samo njihova.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Za necepeljeni, bomo sli prestevati se ogljicni odtis. Aja, shit. Tam nas ogrozajo zelo premozni. Njim bomo tudi vzeli penzije?
Konstruktivna debata prosim. Hvala
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Miki N ::
Šut za vse necepljene. Tak ali drugačen!
Nodi... samo na propagando smo pa čisto pozabili, se mi zdi, ko sva midva nehala objavlati cepilne himne, da je šel interes zelo dol.
Nodi... samo na propagando smo pa čisto pozabili, se mi zdi, ko sva midva nehala objavlati cepilne himne, da je šel interes zelo dol.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Poskusam narediti konstruktivno debato. Tebi kot fasistu po srcu, pa ni vsec.
Naslednji predlog je, da povsod po cestah merimo hitrost. Se posebej na avtocestah in striktno uveljaljamo omejitev hitrosti ter kaznujemo prehitre voznike.
Aja, shit. Hitre avte vozijo premozni in visji srednji sloj. Hudica, spet ne gre.
Naslednji predlog je, da povsod po cestah merimo hitrost. Se posebej na avtocestah in striktno uveljaljamo omejitev hitrosti ter kaznujemo prehitre voznike.
Aja, shit. Hitre avte vozijo premozni in visji srednji sloj. Hudica, spet ne gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
FireSnake ::
PrihajaNodi je izjavil:
Tako konstruktiven, kot je otvoritveni post?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Recimo socialna sluzba bi lahko odvzela otroke necepljenim saj se vedejo neodgovorno do druzbe.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Tako konstruktiven, kot je otvoritveni post?
Zakaj? Saj sem podal utemeljitev. Ce kaj ni v skladu s pravili foruma me naj moderator opozori
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Badwolff ::
Nodi, kako kaj v Romuniji? Podatki so neki slabi, ampak najbrž fuj fejk. Kak komentar o veležurih?
Nodi, kako kaj v Romuniji? Podatki so neki slabi, ampak najbrž fuj fejk. Kak komentar o veležurih?
Podobno kot v Sloveniji. Ukrepi se prakticno uvajajo povsod samo metode in oblike so drugacne. Ravno zato sem odprl to temo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Lonsarg ::
Rešitev za 90% precepljenost je zelo preprosta, ampak so jo žal že zamudili, ker sedaj virus ni več dovolj nevaren da bi bila izvedljiva.
Vse kar bi morali narediti je tisti trenutek ko je bilo dovolj cepiv spustiti virus, torej brez ukrepov. Ker zdravstvo ne bi zmoglo bi pač na veliko se umiralo in šele te smrti bi ljudi prepričale v cepljenje. Dolgoročno bi življenja itak rešili, ker bi zaradi precepljenosti kasneje bilo manj smrti, tako da suma sumarum bi bila to rpava moralna odločitev.
Vse kar bi morali narediti je tisti trenutek ko je bilo dovolj cepiv spustiti virus, torej brez ukrepov. Ker zdravstvo ne bi zmoglo bi pač na veliko se umiralo in šele te smrti bi ljudi prepričale v cepljenje. Dolgoročno bi življenja itak rešili, ker bi zaradi precepljenosti kasneje bilo manj smrti, tako da suma sumarum bi bila to rpava moralna odločitev.
Badwolff ::
PrihajaNodi je izjavil:
Podobno kot v Sloveniji. Ukrepi se prakticno uvajajo povsod samo metode in oblike so drugacne. Ravno zato sem odprl to temo.
Ampak kak mesec nazaj si trdil diametralno nasprotno...
PrihajaNodi je izjavil:
Ampak kak mesec nazaj si trdil diametralno nasprotno...
Trdil sem da bo tako kot v Avstraliji oz. bo podobno povsod. Hja, moderatorji so mi tisto temo zaklenili...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Protest LJ 22.9.2021 18:00 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 55944 (49821) | BigWhale |
⊘ | PCT ni neustaven (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 47190 (42318) | BigWhale |
⊘ | Do kdaj bo veljal neustavni odlok o PCT pogoju? (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 95553 (81803) | BigWhale |
⊘ | Prisilno cepljenje (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 126303 (118914) | BigWhale |