Forum » Elektrotehnika in elektronika » Razstavitev brezvijačne vtičnice
Razstavitev brezvijačne vtičnice
mihibo5 ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem kupil brezvijačno vtičnico z RJ45 konektorji, ampak nima nekih konkretnih navodil, tudi pa ni očitno kako razstaviti. Kupil sem pa ta model.
Kakšna ideja kako se tega lotiti?
Pred kratkim sem kupil brezvijačno vtičnico z RJ45 konektorji, ampak nima nekih konkretnih navodil, tudi pa ni očitno kako razstaviti. Kupil sem pa ta model.
Kakšna ideja kako se tega lotiti?
- spremenil: mihibo5 ()
janezvalva ::
že od daleč je videti, da so konektorji in vtičnica na pcb-ju zalotani
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Res je, izgleda da ima nek PCB notri čez celo površino. Ampak kako tega vraga dati narazen? Najraje bi nazaj nesel.
janezvalva ::
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: janezvalva ()
Notri je keystone ki ga želim vezati na kabel v steni. Do tega keystona ne pridem ker ne morem razstaviti štekarja.
misek ::
Po moje samo iz strani potisneš vseh osem neizoliranih žic v pravem vrstnem redu. Tako kot pri ostalih stikalih brez vijakov.
A. Smith ::
Kot prvo moraš čelno ploščo dol vzet - tisto, ki pride na zunanji del stene. Pod čelno ploščo bi morala biti dva vijaka - poglej, kaj se zgodi, če ju popolnoma odvijačiš.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvaliteten RJ-45 konektorOddelek: Omrežja in internet | 3047 (2450) | starfotr |
» | Doma ni gigabitne mrežeOddelek: Omrežja in internet | 2157 (1215) | Zvezdica27 |
» | UTP klešče (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12682 (9448) | gumby |
» | Internet po hiši (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14520 (9310) | XS!D3 |
» | Razstavljanje ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1828 (1529) | AlesZ |