Forum » Kriptovalute in blockchain » Kriptovalute in davki?
Kriptovalute in davki?
m1avr ::
Pozdravljeni
Zanima me, kako je z davki v Sloveniji glede kriptovalut. Sama sem bolj "paranoid" oseba in rajše plačam davke, kot pa nekaj na črno služim. Sem še študentka, zaslužki pa niso redni, bolj kot ne občasni. Se je kdo že s tem ukvarjal?
Zanima me, kako je z davki v Sloveniji glede kriptovalut. Sama sem bolj "paranoid" oseba in rajše plačam davke, kot pa nekaj na črno služim. Sem še študentka, zaslužki pa niso redni, bolj kot ne občasni. Se je kdo že s tem ukvarjal?
Anney ::
Kličeš na FURS pa jim poveš koliko si zaslužila in jih prijazno vprašaš koliko od tega jim nakažeš.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko ljudi bi plačevalo davke, če bi le tej bili prostovoljni? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18996 (16286) | Looooooka |
» | Francija bi prepovedala brezplačno poštnino knjig z AmazonaOddelek: Novice / Ostale najave | 14389 (8723) | SkipEU |
» | Jakab Andor: This is why I don't give you a job (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 39190 (35078) | BlueRunner |
» | Samostojni podjetnik kako do denarja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20880 (18599) | lopov |