Forum » Operacijski sistemi » Povezava z oddaljenim namizjem
Povezava z oddaljenim namizjem
vratar ::
vratar ::
To sem vnesel sedaj me pa sprašuje za geslo, ki ga pa nimam vsaj nikjer nisem nastavljal...
Uporabnik ::
To sem vnesel sedaj me pa sprašuje za geslo, ki ga pa nimam vsaj nikjer nisem nastavljal...
Nastavi geslo.
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything
bobby ::
Na racunalniku, na katerega se želiš povezat, ctrl+alt+del tipka in ti pokaze opcijo Sprememba gesla
Klikni, ce ga nimas nastavljenega v polje Staro geslo pustis prazno, v polje novo geslo in polje ponovi geslo vpises isto in potrdis.
Pa geslo si zapomni
Klikni, ce ga nimas nastavljenega v polje Staro geslo pustis prazno, v polje novo geslo in polje ponovi geslo vpises isto in potrdis.
Pa geslo si zapomni
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bobby ()
bobby ::
Kje ti to napise? Na računalniku na katerega se hoces povezat, ko spreminjaš geslo ali na remote iz katerega se hoces pobezovat? (hebote slovenščina v računalništvu)
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Han ::
Ko na oddaljenem nastaviš geslo, moraš še vklopiti oddaljeno namizje in če to ni skrbniški račun, omogočiti še dostop do želenega računa. Po vsem tem je potrebno sistem znova zagnati in se vpisati z geslom...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Jure14 ::
Računalnik, NA katerega se želiš prijaviti, moraš najprej pripraviti na to.
Kot so že napisali, v nastavitvah računlanika moraš omogočiti, da se oddaljeno povežeš na ta računlanik.
Uporabnik, s kterim se bo ša povezoval, MORA imeti nastavljeno geslo.
https://www.windowscentral.com/how-use-...
Kot so že napisali, v nastavitvah računlanika moraš omogočiti, da se oddaljeno povežeš na ta računlanik.
Uporabnik, s kterim se bo ša povezoval, MORA imeti nastavljeno geslo.
https://www.windowscentral.com/how-use-...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako premaknit link <a> v css kodi?Oddelek: Izdelava spletišč | 1131 (618) | FireSnake |
» | Oddaljeno namizje (Remote Desktop)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1483 (1134) | mahoni |
» | Bluetooth USB + Slušalka nedela!:(Oddelek: Pomoč in nasveti | 894 (308) | nonamer123 |
» | Povezava z oddaljenim namizjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3717 (2523) | slitkx |
» | Kontrola nad drugimi računalnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 978 (872) | fosil |