» »

V cem je skrivnost poslovnega uspeha (Samo Login in Iza Sia)?

V cem je skrivnost poslovnega uspeha (Samo Login in Iza Sia)?

Malidelničar ::

Zanimiva debata.

Glede razvoja in lastništva iskalnika Najdi.si (predhodnik Mat Kurje?) mi ni bilo veliko znano, čeprav se ga spominjam (uf takrat smo bili še mladi, pa Yahoo! in AltaVista sta razturala :)).

Nedvomno sta imela srečo, trdo so delali in uspeli in številni trdo delajo in nikoli ne uspejo. Mislim pa, da razvoj dogodkov kae predvsem na to, da je Slovenija kapitalsko in lastniško ter davčno popolnoma nekonkurenčna država in to bi morali NUJNO spremeniti. Če bi bili mi urejeni, potem Loginova na Ciper sploh ne bi šla.....
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

6bt9hmDwY ::

Saj nihče ne forsira, da je potrebno dobrodelno darovati/fundirati...
Tisti, ki pa, zagotovo ne morejo očitati, ker ne vedo, kako bi sami ravnali.
Ko bodo v podobni situaciji, se naj izprsijo in še malo pobockajo ostale milijarderje.
Ne bi bilo prav nič narobe... Samo tisto o kamnih in metanju in to...
To tako pač je.

Jaz forumsko obljubim, da za vsak milijon, ki ga uspem zaslužiti s pomočjo Loginovih, 750k€ doniram v dobrodelne namene.
ZAČNIMO! :-)

clzt ::

Torej kaj lahko zakljucimo iz teme. Miselnost milijarderjev se ocitno zelo razlikuje od miselnosti ljudi, ki so nizje na lestvici. Milijarderji se osredotocajo na pozitivne dobre stvari. Revezi pa na slabe. milijarderi se osredotocajo na ustvarjanje, revezi na zanicevanje, skodovanje, rusenje. Veliko milijarderjev ima dober namen pomagat clovestvu. Na lestvici nizje pa je kar dost sebicnezev, ki gledajo le nase, na ostale pa gledajo samo kako bi jim skodili. Milijarderji imajo radi alternativo kot so duhovnost, feng shui, astrologija. Tukaj pa najbolj goreci nasprotniki kazejo naspotne znacilnost kot so negativna energija, pomanjkanje ljubezni, nasprotje ljubezni torej sovrastvo, temu nekateri pravijo tudi satanizem. Potem kazejo znacilnosti nagnjenost k zasvojenosti v obliki gemblanja kriptovalut, drog. Medtem ko milijarderji pohvalijo druge, revezi kazejo zavist in skodozeljnost. normalen clovek se lahko relativno hitro resi teh lastnosti revezev, razen ce so obsedeni.

6bt9hmDwY ::

Clzt (ali kaj si že tokrat, saj ni pomembno), ti si kar faca. Tudi tisti Nodi je. Ko bo prilika (morda naslednjo pomlad) dajmo kakšno reč v živo ob veliko bolj zanimivi priliki. Povabim, čeprav sem že grd star pokvarjen predator, haha, nalit že v ponedeljek ob 11:00...

nejcek74 ::

clzt je izjavil:

Torej kaj lahko zakljucimo iz teme.....

Predvsem to, da imas precej slabo bralno razumevanje. Večina ti je razlagala zakaj so tvoje blodnje napačne. Ampak očitno te razprava ne zanima.

Zanimiv star članek Dela iz leta 2007:

Telekom Slovenije kupil iskalnik Najdi.si
https://old.delo.si/gospodarstvo/teleko...

In že takratna opozorila (citat iz članka - članek je normalno dostopen v celoti):
"Domijan: Telekom je kupil Najdi.si dve leti prepozno

Telekom Slovenije je iskalnik Najdi.si kupil dve leti prepozno, saj je eden vodilnih svetovnih spletnih iskalnikov Google tudi v Sloveniji že močnejši, meni direktor družbe Menea, ki upravlja portal Slowwwenia.com, Aljoša Domijan. Pričakuje, da bo Google tudi v Sloveniji pometel z lokalno konkurenco. Ceno za 75-odstotni delež podjetja Interseek, ki je lastnik iskalnika Najdi.si, in je dosegla 8,55 milijona evrov, pa je označil kot zelo ugodno za kupca.

"Izkušnje ostalih evropskih držav kažejo, da je Google povsod zmagal, tako pričakujem, da bo tudi tukaj povozil lokalno konkurenco," je dejal Domijan. Poleg tega meni, da bo Google, h kateremu se že sedaj tudi iz Slovenije steče precej oglasnih prihodkov, prej ko slej odprl predstavništvo tudi Sloveniji.

Po Domijanovem mnenju imajo prihodnost le ozko specializirani iskalniki, po posameznih panogah, konkurenca Googlu pa ni realna. Po naboru funkcionalnosti, prodaji oglasnega prostora, prilagajanju uporabnikom, uvajanju novosti Googlu namreč nobeden manjših konkurentov ne more slediti, je povedal."

nejcek74 je izjavil:

clzt je izjavil:

Torej kaj lahko zakljucimo iz teme.....

Predvsem to, da imas precej slabo bralno razumevanje. Večina ti je razlagala zakaj so tvoje blodnje napačne. Ampak očitno te razprava ne zanima.

Nisem bral ampak gledal video. Hahah

Spura ::

AntinceL je izjavil:

Se popolnoma strinjam, da je odvisno od vsakega posameznika, ali bo milijonar ali pa se bo guncal do konca življenja s tistimi par jurji na mesec. Še posebej v IT, kjer je toliko priložnosti. Če resnično zagrižeš, se dokažeš, v roku 5 let ziher prilezeš vsaj do prvega mil. Žal, večina ljudi v SLO, ki jih poznam v IT, nima dovolj velikih ambicij in imajo raje prost vikend in popoldneve. Milijoni ne padajo kar iz lufta, je treba delat za to. In treba je delat hitro in učinkovito, ne samo zabušavat čas s sedenjem v pred PC, od zadaj pa FB, instag, igrice itd...

Dej s temi floskulami. Nima to veze s prostimi popoldnevi in vikendi. V ameriskih podjetjih niso prov nic boljsi delavci, vsa razlika je v tem da je vrednost ameriskih podjetij ene 3-4 krat visja kot vrednost vseh podjetij v EU. In Slovenija je v EU ena mala vukojebina. Seveda si v Sloveniji ne mores zasluzit 1M v 5 letih kot zaposlenec, kje pa imas podjetje ki ima tak denar? V Silicon Valleyu je pa normalno 250k-400k place, ker si lahko podjetja vredna 1000 do 2000 miljard to privoscijo. In ti mislis da je to zaradi prostih vikendov in pomanjkanja ambicije? Osnovno razumevanje sveta ti fali.

Večina ti je razlagala zakaj so tvoje blodnje napačne.

Kaksna vecina? Ce trol odpre nesteto razlicnih uporabniskih racunov, to ne pomeni, da je vecina. Drugac pa niti ni pomembno kaj misli vecina. Milijarderji niso vecina, ce ves kaj ti zelim povedat. Vecina je revezev. Mene zanima miselnost manjsine, to je milijarderjev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: clzt ()

dexterboy ::

bvt je izjavil:

Iza je v oddaji povedala, na vprasanje Zvezdane kaj pa tisti ljudje, ki delajo 8 ur na dan in komaj prezivijo pa niso srecni. Iza je povedala, da verjetno ne opravljajo svojega poslanstva. Pravi, da je poslanstvo potrebno poiskat. Povedala je, da poslanstvo pomeni, da bi to poceli tudi brez denarja. Povedala je, da je potrebo imet korajzo, pogum in si rect, delal bom to in pri tem imet totalno vero, tisto 100 procentno vero v to in ti uspe. Povedala je, da smo ljudje ustvarjalna bitja, da je sreca v ustvarjanju, v medsebojnih odnosih. Pravi, da je sreca v nas samih. pove, da je treba jezo in bolecine pozdraviti, ki izhajajo iz otrostva ali pa celo od prednikov podedovanih. Povedala je , da to ni macji kaselj ampak, da verjame, da vsak lahko ce hoce.

Ni osebno proti tebi, pišem nasplošno;
Ako bi to bilo tako na easy, bi mi bili danes druga Švica. Pa nismo. Korajžo imamo vsi, ampak nam zdrava pamet narekuje, da ne moremo kar dati odpoved in živeti ''od zraka'', da najdemo svoje poslanstvo, ker je potrebno plačati položnice. Hočemo in želimo vsi, ampak se vprašaj, boš pustil doma bolnega otroka in šel na cesto prodajati svoje sanje? Pozdraviti travme iz otroštva? Kot prvo, mnogim je to Španska Vas, kot drugo, malo jih ve, da je to projekt nekaj mesecev, kot tretje, danes ne najdeš terapevta, ker korona pa to...
Ja, seveda, teorija drži. Ampak, če bi vsi sledili svoje sanje, ne bi nihče prodajal paradižnika na tržnici. In bi jedli kaj? Skratka, če bi vsi bili ''nekje zunaj'', bi bilo narejena bore malo. Zao NI mogoče, da vsi uspejo, ker potem nimaš protiuteži, da bi lahko uspeh sploh izmeril ;)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

WizzardOfOZ ::

dild0idis je izjavil:

Haha, v enem stavku, praviš, da ni izgube, v drugem stavku praviš do so bile izgube, da so lahko odpisali kredite?

Torej izgube so bile ali ne?

Sprašujem te, da mi danes pokaži eno, ki dela z izgubo.

Krediti so bili dani zaradi oblasti, ker je država zahtevala kredite za firme, ki tega niso bile sposobne vrnit. Banka ni smela reči, ne dam kredita. Tudi če bi rekla, bi zamenjali direktorja in bi ta dal kredit. Nekaj je bilo tudi takih, ki so jih pa slabi bančni delavci zrihtali. Ampak res malo. Pa vsi ti krediti so bili krediti za pravne osebe. Fizične osebe so vse kredite vrnile, ali pa so izgubili zastavljeno premoženje, ki je bilo večinoma v višji vrednosti kot kredit.

Kreditov so odpisali za par milijard preveč. Tudi če nebi nič odpisali, nebi to velikih bank niti malo zamajalo.

Če pa banko dokapitaliziraš za milijardo, ker so imeli za 400 milijonov slabih kreditov, potem pa jo za 250 milijonov prodaš, se pa raje vprašaj, če je za zaupat državi, glede na to kako dela z davkoplačevalskim denarjem.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

dild0idis ::

cizt milijarderji so čisto običajni ljudje, kakor večina nas.

Njihove misli so, kakor naše, večino BSa s kako pametno vmes, tudi njihovi cilji so več ali manj isti.

Niso zaradi kakega fičinka več, čisto nič bolj pametni.

Samo kak cilj si lažje privoščijo.

ps: Sam nisem ravno reven, tudi milijarder ne, pa sem še vedno več ali manj pri določenih zadevah čisto isti bedak, kakor pa sem bil, ko sem bil malce bolj reven, pri določenih drugih zadevah pa čisto isto genij, kakor prej.

Denar mi ni dal čisto nič več pameti, mogoče o kaki zadevi malce več, o kaki drugi zadevi pa malce manj razmišljam, pa boli me k, za malce več zadev, pa še to bi se dalo pripisati starosti in izkušnjam, to je pa več ali manj to.

Še vedno pa nisem čisto nič takega naredil, kakor večina ostalih na svetu, da bi me moral ti ali kdorkoli drug sedaj poslušati in sprejeti moje misli za čisto zlato, enako kakor velja za praktično vse ljudi na svetu od Ize, Jeffa, Osame, Donalda, Rutgerja, Daniela, Janeza, ali Zorana, poslušaj, sprejmi kar ti je všeč in zavrži kar ti ni, svoje življenje pa raje živi po svoje in se ne ukvarjaj s tem kar kakšen bedak z Bentleyem, Yugotom, Priusum ali raketo reče ...
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

one-half ::

clzt je izjavil:

A vi bi rajsi placal davek v sloveniji, bi rajsi dokapitalizirali slovenske banke, ki so vreca brez dna? A to je za vas humanost in dobrodelnost? Drugac so placal ogromno denarja tudi sloveniji. Zakaj govorite toliko o teh davkih, ce se jih vi sami izogibate kot hudic kriza. Pri tem pa se izogibate davkom zarad sebicnega namena, nakup avta ali stanovanja. Kdaj ste vi kaj dobrega naredili, pomoje se klosarju tist drobiz ne privsocte. drugac pa kar naprej furajte mentaliteto, ki je obratna od milijarderjev. Se naprej se osredotocajte samo na slabe stvari.Ker to je zgleda zelo produktivno. Produktivno za stres. Kaj rect o osebi, ki jo moti pozitivizem lol. Kaj bi ti rad negativizem? Moti te duhovnost, ok, kaj bi rad satanizem mogoce, worship negativna energija, sovrastvo, a to bi rad?

Jaz hocem samo to, da ne placujem visjih davkov zaradi nekoga tretjega. Kot recimo Loginova. In se vsi ostali, ki jih utajujejo.

In, da se sociopati prenehajo pretvarjati, da so filantropi, ker se mi obraca vsakic, ko slisim kaj takega. Outfit je bil in je se vedno gnojna jama za tam delat z dokonca zhebanimi odnosi, screenshotiranjem monitorjev itd.

Ti pa nekaj bullshitiras.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: one-half ()

milijarderji so čisto običajni ljudje, kakor večina nas.
Njihove misli so, kakor naše, večino BSa s kako pametno vmes, tudi njihovi cilji so več ali manj isti.

Pove nekdo, ki ni milijarder? Si mi dal idejo za dodatno razliko, nizje na lestvici ljudje mislijo, da so milijarderji cist navadni ljudje, z obicajno miselnostjo. Ce bos sel proucevat vzorce milijarderjev, bos ugotovil, da se kar precej razlikujejo, vsaj v miselnosti.

Onehalf, torej tebe skrbi za tvoje sebicne interese. Se mi je kar zdelo. pravkar si potrdil tisto o cemer sem prej pisal.

nekikr ::

En obvezen video.

.

.

SloKin ::

one-half je izjavil:

Jaz hocem samo to, da ne placujem visjih davkov zaradi nekoga tretjega. Kot recimo Loginova. In se vsi ostali, ki jih utajujejo.

In, da se sociopati prenehajo pretvarjati, da so filantropi, ker se mi obraca vsakic, ko slisim kaj takega. Outfit je bil in je se vedno gnojna jama za tam delat z dokonca zhebanimi odnosi, screenshotiranjem monitorjev itd.

Ti pa nekaj bullshitiras.

Ce imam sp in delam direkt za Outfit7, potem sem dober, ali sem slab? Tolk, da vem a je dobro, ker prinasam kapital nazaj v Slo ali sem slab, ker placujem malo davka.

Gregor P ::

Problem se začne že prej, da ti takoj dajo milijardo, da dobijo od tebe način, kako izkoriščati še bolj otroke oz. njihove starše, za kaj drugega pa ne boš dobil toliko denarja. A si ti nekje na tej poti vmes "dober" ali "slab", je v bistvu že irelevantno :|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

dild0idis ::

clzt je izjavil:

milijarderji so čisto običajni ljudje, kakor večina nas.

Pove nekdo, ki ni milijarder? Si mi dal idejo za dodatno razliko, nizje na lestvici ljudje mislijo, da so milijarderji cist navadni ljudje, z obicajno miselnostjo. Ce bos sel proucevat vzorce milijarderjev, bos ugotovil, da se kar precej razlikujejo, vsaj v miselnosti.

Če smo čisto natančni tudi Iza ali Samo nista milijarderja.

Imam pa vprašanje zate, kdaj se ti mislenost po tvoje spremeni, ko imaš 9 mio, 99 mio, 999 mio ali šele ko imaš 1000 mio ali pri 1000 mio in 1 eur?
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Glede davkov se sicer strinjam z one-half-om, da zaradi tistih, ki utaujejo, vsi ostali plačujemo več.

Po drugi strani pa sta tu še dve vprašanji: 1) Ali Loginova SPLOH utajujeta? Po mojem ne, Ekipa7 d.o.o. je v SLO pošteno plačala vse davke. ter 2) Kaj je bilo prej, kura ali jajce? Zakaj ljudje pišejo, da nočejo plačevati slovenskih oderuških davkov na našo socialo? Po mojem zato, ker so ljudem prodajali slovensko "skandinavsko" zgodbo o uspehu, obenem pa so že v devetdesetih začeli z uvajanjum krute davčne progresije in ubili vso možnost ljudi, da se sami potegnejo v višje premoženjske razrede, saj ti država pobere po procentih veliko večino na vseh področjih in posameznika vidi kot nevarnega, ki ga je treba davčno ožeti.

Ne, ni zarad tega, ampak zato ker pri koritu nekateri kradejo davkoplacevalski denar. Ce bi bili vsi posteni, vkljucno s troli tukaj, bi bilo potrebno dost manj davka. najprej pocistite pri svojem pragu, placajte davek, drugac nimate pravice sodit drugim ce se niti vi sami ne drzite tega. Loginova sta zakonito placala davek v sloveniji nato pa tudi Cipru.

A. Smith ::

nekikr je izjavil:

En obvezen video.

.

.

Ubijalski komentar pod videom:
They forgot to mention that the brother who has savings has more options and can simply move away to another place, leaving the remaining brothers responsible for ALL of the future fees. Case in point....Detroit.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Dr. brecelj iz zdravstva je lepo povedal, eden glavnih razlogov, zakaj v sloveniji vse preplacujete, zarad korupcije, s katero so sodelovali vsi do zdaj, tako levi kot desni. Zarad tega vi preplacujete davke, ne pa zarad uspesnih milijarderjev, katerim ste ocitno fous.

clzt je izjavil:

Ne, ni zarad tega, ampak zato ker pri koritu nekateri kradejo davkoplacevalski denar. Ce bi bili vsi posteni, vkljucno s troli tukaj, bi bilo potrebno dost manj davka. najprej pocistite pri svojem pragu, placajte davek, drugac nimate pravice sodit drugim ce se niti vi sami ne drzite tega. Loginova sta zakonito placala davek v sloveniji nato pa tudi Cipru.

Ne vem kdo si ti, da nas obtozujes, da ne placujemo davkov. Problem, ki ga imajo nekateri je, da sta prenesla dobicek na Ciper in posledicno placala manj davka kot bi ga placala v Slo. Ostalim pravis, da so neposteni. Taksno prakso pa v celoti podpiras. Razmisli o svoji pristranskosti...

Imam pa vprašanje zate, kdaj se ti mislenost po tvoje spremeni, ko imaš 9 mio, 99 mio, 999 mio ali šele ko imaš 1000 mio ali pri 1000 mio in 1 eur?

Ti uporabljas mal napacno logiko? Ne naredi milijarda dolarjev uspesne miselnosti ampak obratno. uspesna miselnost lahko naredi milijardo dolarjev.

A njun jet plane je se vedno parkiran v Divaci? Kdo ve? A ju nic ne skrbi za okolje itd?

Invictus ::

Malidelničar je izjavil:

Glede davkov se sicer strinjam z one-half-om, da zaradi tistih, ki utaujejo, vsi ostali plačujemo več.

Po drugi strani pa sta tu še dve vprašanji: 1) Ali Loginova SPLOH utajujeta? Po mojem ne, Ekipa7 d.o.o. je v SLO pošteno plačala vse davke. ter 2) Kaj je bilo prej, kura ali jajce? Zakaj ljudje pišejo, da nočejo plačevati slovenskih oderuških davkov na našo socialo? Po mojem zato, ker so ljudem prodajali slovensko "skandinavsko" zgodbo o uspehu, obenem pa so že v devetdesetih začeli z uvajanjum krute davčne progresije in ubili vso možnost ljudi, da se sami potegnejo v višje premoženjske razrede, saj ti država pobere po procentih veliko večino na vseh področjih in posameznika vidi kot nevarnega, ki ga je treba davčno ožeti.

Nabijanje...

Ona sta slovenmska državljana, s ciprskim davčnim rezidentstvom. To, kar povprečnemu Janezu pač ne bo nikoli jasno. Drugače pa davki v Sloveniji niso viusoki, saj ima večina evropskih držav večje... Skandinavija sploh. Sam tam javne službe niso nemanjene bogatenju posameznikov, ampak državljanom...

me zanima koliko ljudi bi delalo v slovenskem javnem sektorju, če bi bila obveza, da morea biti dohodnina javna...

SloKin je izjavil:

Problem, ki ga imajo nekateri je, da sta prenesla dobicek na Ciper in posledicno placala manj davka kot bi ga placala v Slo. Ostalim pravis, da so neposteni. Taksno prakso pa v celoti podpiras. Razmisli o svoji pristranskosti...

Celotno firmo in inteelktualno lastnino sta prenesla na Ciper... Slovenija je pač preveč požrešna, ko si izplačaš denar iz firme...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

SloKin je izjavil:

A njun jet plane je se vedno parkiran v Divaci? Kdo ve? A ju nic ne skrbi za okolje itd?

ljudje nizje na lestvici iscejo probleme, se osredotocajo na neproduktivne stvari, zanimajo jih predvsem slabe negativne strani. Medtem ko milijarderji pocnejo nasprotno od tega, kar ti pocnes.

Invictus ::

Sam bi naredil isto, sam nimam takega posla, da bi si mi splačalo... žal... :'(
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

A. Smith je izjavil:

nekikr je izjavil:

En obvezen video.

.

.

Ubijalski komentar pod videom:
They forgot to mention that the brother who has savings has more options and can simply move away to another place, leaving the remaining brothers responsible for ALL of the future fees. Case in point....Detroit.

To je zelo enolično podana zgodba za res specifičen primer, pa še to res narejena za ameriško družbo, kjer si moraš res skoraj vse sam plačat; medtem ko imamo tu v EU v glavnem model socialne države, ki posamezniku dokaj veliko pomaga pri njegovi poti do uspeha (a lahko določene posamznike tudi ovira na "hitrejši poti") in to ravno prek davkov in drugih obveznih prispevkov, ki bi jih morali plačevati vsi.

Zgodovina sprememb…

nekikr ::

medtem ko imamo tu v EU v glavnem model socialne države, ki posamezniku dokaj veliko pomaga pri njegovi poti do uspeha

Kar pomeni, da je video še bolj spot-on. Pri nas je namreč uravnilovka in izredna egalitarnost. Vsi enaki, vsem vse. Za razliko od ZDA ima pri nas vsak dostop do enakega šolanja kot ostali, enako izhodišče. Ja, seveda da je družina zadaj lahko bolj ali manj premožna, ampak glede na Ameriko je naša uravnilovka idealen primer enakega izhodišča teh treh bratov, ki velja za celo državo.

clzt je izjavil:

SloKin je izjavil:

ljudje nizje na lestvici iscejo probleme, se osredotocajo na neproduktivne stvari, zanimajo jih predvsem slabe negativne strani. Medtem ko milijarderji pocnejo nasprotno od tega, kar ti pocnes.

Model... Ne bit uzaljen. Smo opazili tvojo srcnost in pripadnost.

Ravno miljarderji hitro vidijo probleme. Predstavljaj si, da kupis firmo za 10m potem pa ugotovis, da je ne bos mogel spravit do 100m. Da ima recimo ekskluzivo s podizvajalcem itd.

nekikr je izjavil:

medtem ko imamo tu v EU v glavnem model socialne države, ki posamezniku dokaj veliko pomaga pri njegovi poti do uspeha

Kar pomeni, da je video še bolj spot-on. Pri nas je namreč uravnilovka in izredna egalitarnost. Vsi enaki, vsem vse. Za razliko od ZDA ima pri nas vsak dostop do enakega šolanja kot ostali, enako izhodišče. Ja, seveda da je družina zadaj lahko bolj ali manj premožna, ampak glede na Ameriko je naša uravnilovka idealen primer enakega izhodišča teh treh bratov, ki velja za celo državo.

... potem najbrž lažje razumeš, v čem je problem prenosa davčnega rezidentstva v drugo državo, potem ko si že uspešno koristil vse usluge matične države oz. družbe (in je sedaj vrsta na tebi, da doprineseš nekaj družbi nazaj prek davkov)?

Zgodovina sprememb…

one-half ::

clztjev veliki problem, in to psiholoski:

It uses sweatshop labor. It is dumping heavy metals into rivers. Maybe its products are being recalled. But despite the evidence, whether the product is blue jeans or personal tech or coffee, eventually you will start to hear customers stand up for the firm. On social media and blogs, they will claim that the company did not know about the problems, or, though someone along the way may have made a mistake, the product is fundamentally sound. Chill out, they say. Back off, they type. You do not know the whole story.

https://insight.kellogg.northwestern.ed...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

SloKin je izjavil:

clzt je izjavil:

SloKin je izjavil:

Model... Ne bit uzaljen. Smo opazili tvojo srcnost in pripadnost.

Ravno miljarderji hitro vidijo probleme. Predstavljaj si, da kupis firmo za 10m potem pa ugotovis, da je ne bos mogel spravit do 100m. Da ima recimo ekskluzivo s podizvajalcem itd.

Ne, to ti govoris za wannabe milijonarje, ne pa milijarderje. Drugac pa se ena zanimiva lastnost milijarderjev. v kripto svetu je veliko ustanoviteljev kripto kovancev ze milijarderjev. Stevilni med njimi imajo tudi visje namene, ki se ukvarjajo s clovestvom ali za cel svet. Poglejte simbole kriptovalut. Ogromno kriptovalut, se posebej znani altcoini imajo okultne simbole. Se prav ukvarjajo se z alternativnim podrocjem, ki je ocitno priljubljen pri milijarderjih kot so duhovnost ali pa okultno, pa feng shui, numerologija, astrologija, samanizem. Tega je nadpovprecno veliko pri milijarderjih, ocitno.

Zgodovina sprememb…

matobeli ::

clzt je izjavil:

Stevilni med njimi imajo tudi mocne namene, ki se ukvarjajo s clovestvom ali pa kaksen drug visji namen za cel svet.

A to vkljucuje private jet plane, pozresne avte, mogoce Merlakovi dve barki al kaj je ze imel letos na Hrvaskem?

To so najbrž tista dekleta poleg, ki jim je omogočil dodatno zaposlitev in zaslužek za nadaljevanje študija >:D

SloKin je izjavil:

clzt je izjavil:

Stevilni med njimi imajo tudi mocne namene, ki se ukvarjajo s clovestvom ali pa kaksen drug visji namen za cel svet.

A to vkljucuje private jet plane, pozresne avte, mogoce Merlakovi dve barki al kaj je ze imel letos na Hrvaskem?

To kar si ti nastel, ni glavni namen milijarderjev niti bistvo ampak le postranska stvar. To je vecinoma domena ljudi, nizje na lestvici. Kot kaze, tudi pri tebi, se osredotocas predvsem na te stvari, nepomembne in neproduktivne. S tem spet dokazujes tisto, o cemer sem pisal.

kow ::

Malo ste/smo se izgubili. OP je spraseval kaj je skrivnost njunega uspeha? Dobro, dajmo na stran, ce je uspeh res njun ali je bolj njegov (njen).
Moralna oporecnost verjetno ni razlog za njun uspeh, ker je veliko ljudi, ki s tem nimajo tezav, pa vseeno niso uspeli.

Del odgovora je imo, da ljudje ljubimo zgodbe. Realnost je v veliki meri kompleksna in velik del uspeha je verjetno pripisati firmi kjer je nastal iskalnik. Ce prav razumem, je Samo pobral dobre inzenirje in jih pripeljal v novo firmo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Smurf ::

Zelo dobra managerja sta. Jaz jima dajem dobre sanse, da jima uspe sedaj tudi ta tretji vecji projekt.

Tudi pobiranje dobrih inzenirjev zelo pomemben skill (in eden izmed mnogih, ki jih pricakujes od dobrih managerjev).

Ce jaz prav razumem, brez Ize bi zelo tezko prodal to za milijardo. Jaz mislim, da je uporabila znanje, ki ga uporabljajo milijarderji. Omenila je, da je podpisovala pogodbe samo na tocno dolocene datume (astrologija) To je znanje, ki ga ne ucijo v javnih solah navadnim ljudem jasno, saj ce bi jih, bi to vsi uporabljal.

Zgodovina sprememb…

clzt je izjavil:

Ce jaz prav razumem, brez Ize bi zelo tezko prodal to za milijardo. Jaz mislim, da je uporabila znanje, ki ga uporabljajo milijarderji. To je znanje, ki ga ne ucijo v javnih solah navadnim ljudem jasno, saj ce bi jih, bi to vsi uporabljal.

Tezko ti verjamem na besedo.

matobeli ::

Trola te.

Sej je povedala na stevilnih posnetkih, poglej si, imas vse na internetu. Uporablja astrologijo. Omenja se tudi numerologija, morda je tudi spremenila ime. Omenja se spiritualizem. Mimogrede, je kdo gledal, kako zgleda dnevna soba milijarderja, ustanovitelja kriptovalute ada cardano? Kaj ima obesen na zidu? A se komu zgleda ene vrste cirula carule.

Zgodovina sprememb…

Ja, tnx. Nisem pogledal njegovih prejsnjih postov in da je nov account. Slo-tech bi moral vizualno nekako oznaciti mlade accounte.

clzt je izjavil:

Ce jaz prav razumem, brez Ize bi zelo tezko prodal to za milijardo. Jaz mislim, da je uporabila znanje, ki ga uporabljajo milijarderji. Omenila je, da je podpisovala pogodbe samo na tocno dolocene datume (astrologija) To je znanje, ki ga ne ucijo v javnih solah navadnim ljudem jasno, saj ce bi jih, bi to vsi uporabljal.

Ker Pistotnik (al kako se ze pise) kot tretji lastnik ni imel pa cist popolnoma nobene veze pri podjetju a ne?

Tukaj si lahko pogledate
videoposnetek, gost Iza Sia,
ce zaustavite videoposnetek priblizno na cas 43. minuti in 40 sekund, boste slisali kako govori o astrologiji, lunah, da smo sestavljeni iz vode, kako to vpliva itd.
to je za navadne ljudi spanska vas, ocitno.

Zgodovina sprememb…

Dobra, zena je usekana. To je jasno, ce jo poslusas par minut. Zdaj, ce to izkljucuje sposobnost produktivnega vodenja, pa naj pove kdo, ki je delal pod njo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Zanimivo, kako nekdo, ki je pozicioniran nizje na lestvici, obtozuje najbolj uspesno slovenko, da je usekana.
Bravo majster, ti si najboljsi, ti nam pokazi pravo pot, ejga.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: kow ()

Smurf ::

Jaz sem se v zivo pogovarjal z Izo sicer zgolj ene 5x, ampak nikol ni debata tekla v astrologiji. Res da se je susljalo, da se ukvarja s tem, ni pa to bilo njeno glavno vodilo. Si pa predstavljam kako nekdo, ki je nic ne pozna zavije v to smer, ker se slisi precej bolj aktraktivno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako se počutite ob plačevanju davkov? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21026218 (18843) BigWhale
»

Pomoč najbolj revnim (strani: 1 2 )

8912608 (10291) 111111111111
»

Prepoved o pisanju zakoncev Login (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25556175 (43017) poweroff
»

Najbogatejši Slovenci 2011 (strani: 1 2 )

6424052 (14992) Assass1n

Več podobnih tem