Forum » Loža » Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19
Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19
IL_DIAVOLO ::
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
kriptobog ::
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
PrihajaNodi ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ti si terorist svoji sprani glavi.
Zaradi bio teroristov kot si ti ki se noces cepit umirajo ljudje
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
josipdare ::
WizzardOfOZ ::
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
WizzardOfOZ je izjavil:
polovička. prebolevniki smo dlje časa zaščiteni kot cepljeni, zato se cepili ne bomo. kr nej nam priznaho enak status kot cepljenim.
Prebolevniki ste inkubator za nove variante, vase telo ni cepljeno in zato v sebi razvijate hujse, vedno bolj smrtonosne variante covida.
Tega seveda vam na vasi fejk news rumeni reviji ne povejo, zanimate viruse in zanikate znanost.
WizzardOfOZ je izjavil:
polovička. prebolevniki smo dlje časa zaščiteni kot cepljeni, zato se cepili ne bomo. kr nej nam priznaho enak status kot cepljenim.
Prav, bos pa brez sluzbe. Cepil se bos, tvoja protitelesa bodo izginila. Cepivo plus protitelesa ao najboljsa zascitita. Spametuj se in se cepi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Dimnik ::
PersonaRuda je izjavil:
... ali pa se pridružil ulici in bomo ustvarjali kaos, ter grenili življenja takšnim kot si ti!
Zapomni si: Ko se človeka stisne v kot, ko več nima kaj za izgubiti, se še tako mili človek spremeni v krvoločno žival. In če bodo jutri sprejeli PC za vse zaposlene, jih 400.000-500.000 ostane brez služb. Misliš, da bodo to sprejeli sklonjenih glav?
Poklao bo, pokalo in to v kratkem. Takoj za sprejetjem PC za vse zaposlene.
Poka že dolgo, v tvoji glavi
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: dexterboy ()
https://twitter.com/songpinganq/status/...
Nic ne boste mogli, domov vas bomo zaprli ker ne boste imeli QR kod
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Poglejte kaj dela kitajska z bioteroristi:
https://twitter.com/songpinganq/status/...
Nic ne boste mogli, domov vas bomo zaprli ker ne boste imeli QR kod
Jaz hrepenim bolj po avstralskem sistemu kjer sedaj angeli v modrem ze kar streljajo covid krivoverce!
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj ti hrepenis mi je vseeno. Kitajski sistem je ucinkovit. Cepil se bos ali pa bios lacen v izolacijskem kampu. Od kitajcev se mormo ucit. Vse protestnike pa na avtobus pa izolacijske kampe
Kitajci so reve!
Edin pravilen nacin za delo s covid zanikalci je kugla!
Forza ragazzi!
IL_DIAVOLO je izjavil:
Anticepljenje za trolle ni več zanimivo, so presaltali na ekstremizem cepljenih.
Kdor hoce umoriti mojo babico ni trol ampak morilski psihopat
IL_DIAVOLO je izjavil:
Anticepljenje za trolle ni več zanimivo, so presaltali na ekstremizem cepljenih.
Bos pač moral v službo, kot vsi drugi.
Forza ragazzi!
IL_DIAVOLO je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ti se kar odlasas s cepljenjem? Vzeli ti bomo racunalnik in odpeljali v izolacijski center
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
IL_DIAVOLO je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
Delal verjetno ne bom nikoli vec. V casu covida sem se resno poskodoval samo nisem hotel zasedati mesta v bolnici covid pacientom, oz. nisem hotel reskirat biti v bolnisnici da bi se okuzil. Tudi zdravnica se je strinjala z mojo odlocitev. Mislim da je majhna cena da bom zato sedaj do smrti "zivel" v bolecinah.
Forza ragazzi!
c3p0 ::
Dokumentarec deluje kot ena 20 minutna reklama za cepljenje, vključno z nadležno glasbo. Glede na vso skakanje med zgodbami, bi rekel da je narejen izključno za vzpodbudit tiktok instant gratification generacijo, da se gre cepit. Bi se dalo naredit mnogo boljšega, z istim materialom.
Nisem pričakoval dosti, a glede na ime režiserja, le nekaj več. Morda pa je le dostavil produkt, ki je bil že vnaprej točno zasnovan in si tako šel uničevat ime. Škoda.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
one-half ::
apfelstrudl je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
Kje imam citirano?
Nimam, ker to nikjer nisem niti omenil.
Za počasne (tebe) : Cepiti bi bilo potrebno vse starejše in ranljive (bolane). Vsi ostali naj imajo prosto izbiro (in nimam NIČ proti temu da se cepijo tisti ki želijo). To zagovarjam od kar sem tukaj gor na tabli. Jasno?
Sem ti že rekel da pojdi v kopalnico sprat to lažnjivo gofljo?
p.s. Saj ti je jasno da debatiraš s štrudlom, ne pa s kakim Nodijem (ki vas itak trola tako da se kar kadi) kajne? Ali tudi tega nisi sposoben ločit?
Sem ti ze povedal, da ne ves kaj govoris in ne ves kaj so posledice tvojega govorjenja. Pac, ce ti kaj ni vsec, nehaj blebetati neumnosti.
Sem ti rekel da lažeš kot pes teče. Še vedno čakam zgolj en citat ki bo dokazal tvojo trditev.
Nazaj v kopalnico oprat lažnjivo gofljo še enkrat!
Če mi gre kaj na jetra, so to ljudje ki se, ko jim zmanjka argumentov, zatečejo k uporabi laži.
Da te ni sram, samooklicani intelektualec.
Poisci si jih kekec. Semi ti oboje citiral, vec se pa s tvojim nezavedanjem kaj govoris ne bom ukvarjal. Obrede umivanja ust z milom, pa bom razumel kot tvoje traume iz otrostva, starsem pac povej, da so za te namene ze 5000 pred nasim stetjem egipcani uporabljali namenske zvarke, zobno pasto pa dobis ze vsepovsod.
To, da bi pa zdaj zagovarjal cepljenje drugih (seveda ne sebe), je pa pac se en tvoj konstrukt, s katerim ne resujemo nicesar. In tako kot bojo ukinili T, tako pride tudi obvezno cepljenje in to ne glede, ali bo to sedanja vlada ali naslednja (pri naslednji imas se vec moznosti, vse kar ljudje ne odobravajo se vedno naredi v prvem letu mandata, do cetrtega ze vsi pozabijo).
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: sbawe64 ()
IL_DIAVOLO je izjavil:
Simulante je treba zatreti v kali. Rak rana druzbe.
Imam zastrupljeno kri, kar je majhna cena za to da ima bolnisnica na razpolago dovolj prostih mest za potencialne covid bolnike.
Pa ne skrbi, nimam nobenih prihodkov, zzzs je pogumno najavil da ni treba pregleda da vejo da sem zdrav kot riba. To ni tako kot kovid kjer rabis izjemno precizne teste da zaznas. Smrad iz gnojne rane pac nic ne pomeni, mi je zdravstveno osebje po telefonu zatrdilo da sem dovolj zdrav da grem nazaj delat.
apfelstrudl ::
apfelstrudl je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
Kje imam citirano?
Nimam, ker to nikjer nisem niti omenil.
Za počasne (tebe) : Cepiti bi bilo potrebno vse starejše in ranljive (bolane). Vsi ostali naj imajo prosto izbiro (in nimam NIČ proti temu da se cepijo tisti ki želijo). To zagovarjam od kar sem tukaj gor na tabli. Jasno?
Sem ti že rekel da pojdi v kopalnico sprat to lažnjivo gofljo?
p.s. Saj ti je jasno da debatiraš s štrudlom, ne pa s kakim Nodijem (ki vas itak trola tako da se kar kadi) kajne? Ali tudi tega nisi sposoben ločit?
Sem ti ze povedal, da ne ves kaj govoris in ne ves kaj so posledice tvojega govorjenja. Pac, ce ti kaj ni vsec, nehaj blebetati neumnosti.
Sem ti rekel da lažeš kot pes teče. Še vedno čakam zgolj en citat ki bo dokazal tvojo trditev.
Nazaj v kopalnico oprat lažnjivo gofljo še enkrat!
Če mi gre kaj na jetra, so to ljudje ki se, ko jim zmanjka argumentov, zatečejo k uporabi laži.
Da te ni sram, samooklicani intelektualec.
Poisci si jih kekec. Semi ti oboje citiral, vec se pa s tvojim nezavedanjem kaj govoris ne bom ukvarjal.
Lažeš kot pes teče. Za kar si me obtožil, nisi nalimal niti enega samega citata.
"Vadiš se ven" na standardno "poišči si sam" reakcijo, ko zmanjka argumentov.
V demokraciji je breme dokaza na tistemu ki obtoži človeka, ne vice versa. Intelektualec in genij tvoje sorte bi to enostavno moral vedeti.
Še enkrat pojdi v kopalnico in sprat lažnjivo gofljo.
IL_DIAVOLO je izjavil:
Imam zastrupljeno kri
Sifilis? HIV? Ce bi verjel v medicino bi sicer lahko sel po zdravila, tako pa bos pac prisiljen v hiranje.
apfelstrudl je izjavil:
Lažeš kot pes teče. Za kar si me obtožil, nisi nalimal niti enega samega citata.
V demokraciji je breme dokaza na tistemu ki obtoži človeka, ne vice versa. Intelektualec in genij tvoje sorte bi to enostavno moral vedeti.
Sem ti ze povedal, da me hillbillyevski pristopi tvojih starsev, ki so jih prakticirali v otrostvu ne zanimajo. Zobe si umivam z zobno pasto. Zakaj so pa tebi umivali usta z milom, verjetno iz enakih praks, ki jih prakticiras zdaj - lazes.
Isci genocid, drugo imas pa v citatu direktno tebi, verjetno v enem tistih, ki jih nisi prebral.
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO je izjavil:
Imam zastrupljeno kri
Sifilis? HIV? Ce bi verjel v medicino bi sicer lahko sel po zdravila, tako pa bos pac prisiljen v hiranje.
apfelstrudl je izjavil:
Sem ti ze povedal, da me hillbillyevski pristopi tvojih starsev, ki so jih prakticirali v otrostvu ne zanimajo. Zobe si umivam z zobno pasto.
Isci genocid, drugo imas pa v citatu direktno tebi.
Še vedno zgolj žališ in lažeš kot pes teče.
In ti boš kaj rekel proti temu kaj so moji starši delali ali ne delali. Tvoje je verjetno sram kakšen nevzgojen osebek si postal.
Na tak nivo si se celo spustil zdaj? Se ti sploh zavedaš kak gnoj od človeka si model? Zgoraj se norca delaš iz bolanega človeka (sarkastični HIV, sifilis....), meni pljuvaš po starših ker ti zmanjka argumentov...
Patetičen si model. Patetičen.
IL_DIAVOLO je izjavil:
Imam zastrupljeno kri
Razumem da te zelo skrbi za zdravje in se ti zato ni tezko delati norca iz bolezni drugih.
Jaz sem se pogumno zrtvoval in sem #ostaldoma ker sem s tem resil ogromno zivljenj in da je zdravstveno osebje lahko semalo tiktok videje. Placal sem majhno ceno za to da pomagam ustaviti covid. In medicina se popolnoma strinja z mojo odlocitvijo ker so mi odpovedali pregled zaradi nevarnosti okuzbe s kovidom.
Isto kot bojo majhno ceno placali vsi z neodkritim rakom v zgodnji fazi, s srcnimi tezavami, s psihicnimi tezavami...
IL_DIAVOLO je izjavil:
Imam zastrupljeno kri
Razumem da te zelo skrbi za zdravje in se ti zato ni tezko delati norca iz bolezni drugih.
Jaz sem se pogumno zrtvoval in sem #ostaldoma ker sem s tem resil ogromno zivljenj in da je zdravstveno osebje lahko semalo tiktok videje. Placal sem majhno ceno za to da pomagam ustaviti covid. In medicina se popolnoma strinja z mojo odlocitvijo ker so mi odpovedali pregled zaradi nevarnosti okuzbe s kovidom.
Isto kot bojo majhno ceno placali vsi z neodkritim rakom v zgodnji fazi, s srcnimi tezavami, s psihicnimi tezavami...
Pusti patetika. Nevzgojeno revše ki svoje frustracije izliva po forumu.
Zgodovina sprememb…
apfelstrudl je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
Imam zastrupljeno kri
apfelstrudl je izjavil:
Sem ti ze povedal, da me hillbillyevski pristopi tvojih starsev, ki so jih prakticirali v otrostvu ne zanimajo. Zobe si umivam z zobno pasto.
Isci genocid, drugo imas pa v citatu direktno tebi.
Še vedno zgolj žališ in lažeš kot pes teče.
In ti boš kaj rekel proti temu kaj so moji starši delali ali ne delali. Tvoje je verjetno sram kakšen nevzgojen osebek si postal.
Na tak nivo si se celo spustil zdaj? Se ti sploh zavedaš kak gnoj od človeka si model? Zgoraj se norca delaš iz bolanega človeka (sarkastični HIV, sifilis....), meni pljuvaš po starših ker ti zmanjka argumentov...
Ok, sva zakljucila, zmagal si, prav imas, s tabo se ne splaca ukvarjati, sploh ker zamujam ostale kretene.
Zelo dobro lažnjivec.
Meni ni treba nič zmagati. Sam delaš zelo dobro na temu, da cel forum vidi kako lepo so te vzgojili doma.
apfelstrudl je izjavil:
Ok, sva zakljucila, zmagal si, prav imas, s tabo se ne splaca ukvarjati, sploh ker zamujam ostale kretene.
Ja, vse to bojo placali, zaradi antivaxerskih lazi in stalne propagande, ki jo zagnajate (ceprav se apfelstrudlu zdi, da ni naredil nic slabega). Namesto, da bi ze zdavnaj bili precepljeni in se zdaj ne bi vec igrali z pct pogoji in lockdowni, ste sprovocirali situacijo, kjer bo to na tapeti se vsaj 2 meseca. Do takrat mogoce vladi se zadnji zivc poci in da vse na obvezno cepljenje, zal tega se vedno niso naredili. Ce imas kaksne tezave, zaradi obiska zdravnika, si sam razlog problema
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
apfelstrudl je izjavil:
Ah daj no, saj nisem bolan no. Uposteval sem znanost ko so mi po telefonu rekli da naj se grem testirat za covid ker drugega itak nimam kaj k njim hodit.
Consequently, patients with sepsis might present dysfunction of virtually any system, regardless of the site of infection. The organs more frequently affected are kidneys, liver, lungs, heart, central nervous system, and hematologic system. This multiple organ failure is the hallmark of sepsis...
dexterboy ::
Jaz osebno sem za čimprejšnje stopnjevanje pritiskov. S tem mislim predvsem na PC. Pa da ne bo pomote, da sem za ukrepe, ampak "normale", ne bo kar čez noč. Ne bodo kar rekli, da je pa zdaj vse ok, haha. Mogoče se motim, a mislim, da bi bil to edini način, da ljudje množično pokažemo nestrinjanje z tem sranjem. Do zdaj, pa mi niso vzeli praktično ničesar. No, so, ampak manj kot si mislijo. Ne bom se cepil, se ne testiram, hodim v službo, kjer bi pa PCT seveda moral imeti. Nikogar zares ne zanima in opravljam rizično delo, kjer mi vsak dan lahko pokažejo vrata, glede na vse. Pa mi jih? Čakam ta dan. Res ga. Mnogo nas je, ki se pa po letu in pol laži in zavajanj, samo še nasmehnemo, razložimo situacijo, potem pa naj vsak naredi, kar misli, da mora narediti. Policija? Ni problema, če človek na drugi strani čuti, da jo potrebuje. To je to.BRAWO, lepo napisano! Se v celoti strinjam z napisanim. Če se te nekaj loteva, to čutiš, ljudje smo fenomenalna biološka bitja, tukaj se pa eni debili spravljajo na nas, ker onim bolje vedo od nas samih, kaj mi potrebujemo in kako naj živimo...???
Ja, vse to bojo placali, zaradi antivaxerskih lazi in stalne propagande, ki jo zagnajate (ceprav se apfelstrudlu zdi, da ni naredil nic slabega). Namesto, da bi ze zdavnaj bili precepljeni in se zdaj ne bi vec igrali z pct pogoji in lockdowni, ste sprovocirali situacijo, kjer bo to na tapeti se vsaj 2 meseca. Do takrat mogoce vladi se zadnji zivc poci in da vse na obvezno cepljenje, zal tega se vedno niso naredili. Ce imas kaksne tezave, zaradi obiska zdravnika, si sam razlog problema
Narobe kolega, financno boste placali to izkljucno vi multivalserji. Drugi itak ne smemo/moremo vec delat. Razen ce ne boste sedaj zaceli invalide vlacit na ulice in nas pobijat? Kar sploh nisem proti ker se ne veselim kaj prevec niti en mesec vec ziveti v takem stanju.
r3dkv1c4 ::
You can ban me, but you can't shut me down!
dexterboy ::
Ti to RESNO ali pa se hecaš?WizzardOfOZ je izjavil:
polovička. prebolevniki smo dlje časa zaščiteni kot cepljeni, zato se cepili ne bomo. kr nej nam priznaho enak status kot cepljenim.Prebolevniki ste inkubator za nove variante, vase telo ni cepljeno in zato v sebi razvijate hujse, vedno bolj smrtonosne variante covida. Tega seveda vam na vasi fejk news rumeni reviji ne povejo, zanimate viruse in zanikate znanost.
Ti to RESNO ali pa se hecaš?WizzardOfOZ je izjavil:
polovička. prebolevniki smo dlje časa zaščiteni kot cepljeni, zato se cepili ne bomo. kr nej nam priznaho enak status kot cepljenim.Prebolevniki ste inkubator za nove variante, vase telo ni cepljeno in zato v sebi razvijate hujse, vedno bolj smrtonosne variante covida. Tega seveda vam na vasi fejk news rumeni reviji ne povejo, zanimate viruse in zanikate znanost.
Malo trola, se en Nodi.
Telbanc ::
"Engleska dva mjeseca živi bez mjera. Znanstvenici slali upozorenja, nisu se ostvarila"
LeQuack ::
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
WizzardOfOZ ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Prebolevniki ste inkubator za nove variante, vase telo ni cepljeno in zato v sebi razvijate hujse, vedno bolj smrtonosne variante covida.
Tega seveda vam na vasi fejk news rumeni reviji ne povejo, zanimate viruse in zanikate znanost.
torej trdiš da so protitelesa pri cepljenju drugačna, kot če preboliš?
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Se pravi znanstveniki ne morejo niti take osnovne stvari napovedati. Tako kot IJS ki zmer neke random številke in grafe ven dajo, pa je potem čisto drugače.
Lahko ti probas napovedati, ce znas kaj bolje Kolikor se spomnim, ze od zacetka cepljenja napovedujete, da bo ljudem zrasla se kaksna noga vec in da se bojo prilepili na vsak kandelaber, pa ni nic od tega. Toliko IJS ni se nikoli kiksnil v nobeni napovedi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: one-half ()
Se pravi znanstveniki ne morejo niti take osnovne stvari napovedati. Tako kot IJS ki zmer neke random številke in grafe ven dajo, pa je potem čisto drugače.
Ko se je pojavil kovid19 je znanost govorila da ne smemo kupovat mask in moramo hoditi objemat azijce, malo kasneje pa da je najbolje 3 maske in da bo umrlo 10% populacije.
Saj ves, znanost se sproti spreminja ko pridejo ven nove stevilke in zato morajo napovedovati vedno visje stevilke da se poravna s padajocimi realnimi.
Ko se je pojavil kovid19 je znanost govorila da ne smemo kupovat mask in moramo hoditi objemat azijce, malo kasneje pa da je najbolje 3 maske in da bo umrlo 10% populacije.
Saj ves, znanost se sproti spreminja ko pridejo ven nove stevilke in zato morajo napovedovati vedno visje stevilke da se poravna s padajocimi realnimi.
Seveda, samo znanost popravlja ce ugotovi, da se je zmotila, antivaxerji pa bi se vedno brez mask hodili objemat azijce. Dejansko obstajajo kreteni, ki bi se radi nalezli covida, da se jim ne bi bilo treba iti cepit.
Padajocih realnih? Govoris o stevilu necepljenih?
Zgodovina sprememb…
Lahko ti probas napovedati, ce znas kaj bolje Kolikor se spomnim, ze od zacetka cepljenja napovedujete, da bo ljudem zrasla se kaksna noga vec in da se bojo prilepili na vsak kandelaber, pa ni nic od tega. Toliko IJS ni se nikoli kiksnil v nobeni napovedi.
Cesa tako butastega se najvecji trol ne bi izjavil. To samo multivakserji lazete. Zato pa zmeraj manj naseda vasim brezglavim histericnim izpadom. Ne vem ali si bil ti ali en drug multivakser ki je zanimal magnetna polja?
Cesa tako butastega se najvecji trol ne bi izjavil. To samo multivakserji lazete. Zato pa zmeraj manj naseda vasim brezglavim histericnim izpadom. Ne vem ali si bil ti ali en drug multivakser ki je zanimal magnetna polja?
Samozavedanja se nimate... kolikor se jaz spomnim, je bilo na tapeti vse od tega, da se kljuci lepijo na tebe, do 5g nanorobotike, spreminjanja DNK, Gatesove zarote... a imas kratek spomin?
Seveda, samo znanost popravlja ce ugotovi, da se je zmotila
A zato se zmeraj napovedujete kako bojo bolnice po sivih pokale od covidovcev. Splohbletos jih bo po vase vec kot lani ker vas je ze dobrih 50 posto cepljenih.
Zakaj bo letos vec bolnih kot lani ko pa jih je vec cepljenih?
Seveda, samo znanost popravlja ce ugotovi, da se je zmotila
A zato se zmeraj napovedujete kako bojo bolnice po sivih pokale od covidovcev. Splohbletos jih bo po vase vec kot lani ker vas je ze dobrih 50 posto cepljenih.
Zakaj bo letos vec bolnih kot lani ko pa jih je vec cepljenih?
Se vedno bolj realno in manj nevarno, kot vasa stara lajna, da je covid samo prehlad Ali, da virus zaradi vas (ki se ne drzite ukrepov in se ne cepite) mutira v bolj kuzno razlicico, potem pa kar naenkrat najdete novo teorijo zarote, da bi moralo kljub bolj kuznemu virusu biti statistike boljse kot lani . S tem, da se vedno verjamete, da cepiva delujejo kot pips, malo pospricas in virus pocrka
In potem bos ti kritiziral znanost... cccc
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Prebolevniki vs cepljeni kovid-19 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 33016 (30831) | WizzardOfOZ |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 247331 (226416) | Conini |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22686 (18879) | Mr.B |