Forum » Loža » Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19
Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19
jojw ::
Fak, kok ste cepjeni obremeni z necepljenimi in necepljeni z cepljenimi. Pa da se vam ljubi cel dan rožlati po forumu. Koliko enega gneva in sovraštva. A je res potrebno?
Ne vem, pri sebi se vprasaj. Zaradi njih grozi vsem, ki so se cepili, da bojo morali prenasati nove lockdowne, brez potrebe. Razen tega, obstaja realna moznost, da bo SDS probal zamakniti volitve in ostati se dlje na oblasti zaradi izgovorov, ki mu jih dajejo anticepilci. Poleg tega, imas v letu 2021 izmecke (antivaxerske), ki bolj spadajo v 1600 in se kar naenkrat zaves, s kaksnimi kreteni zivis v isti drzavi. Za namecek, pa se zaves, da to pocnejo zaradi samopromocije. Si ze zacutil gnev in sovrastvo, ker meni se obraca od njih. Anticepilcev, ne navadnih hillbillyev, ki so pac preneumni, da bi razumeli.
Ojoj res si bogi. Kako naj sebe vprašam, če je to danes moj drugi post? Poleg tega mi dol visi kdo je cepjen in kdo ne. Nisem nor, da bom cel dan visel na forumu, ter se obremenjeval z vsakim posameznikom. Ti pa lahko zaradi mene dežuraš še dolgo v noč. Pa srečno!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jojw ()
one-half ::
Fak, kok ste cepjeni obremeni z necepljenimi in necepljeni z cepljenimi. Pa da se vam ljubi cel dan rožlati po forumu. Koliko enega gneva in sovraštva. A je res potrebno?
Ne vem, pri sebi se vprasaj. Zaradi njih grozi vsem, ki so se cepili, da bojo morali prenasati nove lockdowne, brez potrebe. Razen tega, obstaja realna moznost, da bo SDS probal zamakniti volitve in ostati se dlje na oblasti zaradi izgovorov, ki mu jih dajejo anticepilci. Poleg tega, imas v letu 2021 izmecke (antivaxerske), ki bolj spadajo v 1600 in se kar naenkrat zaves, s kaksnimi kreteni zivis v isti drzavi. Za namecek, pa se zaves, da to pocnejo zaradi samopromocije. Si ze zacutil gnev in sovrastvo, ker meni se obraca od njih. Anticepilcev, ne navadnih hillbillyev, ki so pac preneumni, da bi razumeli.
Ojoj res si bogi. Kako naj sebe vprašam, če je to danes moj drugi post? Poleg tega mi dol visi kdo je cepjen in kdo ne. Nisem nor, da bom cel dan visel na forumu, ter se obremenjeval z vsakim posameznikom. Ti pa lahko zaradi mene dežuraš, še dolgo v noč. Pa srečno!
Ne nisem jaz bogi. Bogi so vsi kreteni, ki se ne obremenjujejo v kaksni drzavi zivijo in to samo zato, ker je polovica drzave mozgansko mrtva, od preostalih pa jih je 70% vase zaverovanih narcisoidnih kretenov, ki mislijo samo nase. Sam se odloci kam spadas.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
Samo poglej koliko je v tebi sovraštva. Le kaj je šlo pri vzgoji narobe.
Zavedati se moras, da nismo vsi idioti, ki jih je permisivna vzgoja in marketing zhebal do nivoja opic. Nekateri smo se resno trudili, da bi iz konstrukta sloveniastana nastalo nekaj. Pa so kreteni potopili vse skupaj zaradi zelje po boljsem avtomobilu. Kar je tudi vrhunec intelekta, ki ga zmore velika vecina slo-techa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: one-half ()
Zavedati se moras, da nismo vsi idioti, ki jih je permisivna vzgoja in marketing zhebal do nivoja opic. Nekateri smo se resno trudili, da bi iz konstrukta sloveniastana nastalo nekaj. Pa so kreteni potopili vse skupaj zaradi zelje po boljsem avtomobilu. Kar je tudi vrhunec intelekta, ki ga zmore velika vecina slo-techa.
Žal nisem pravi naslov za te reči.
Žal nisem pravi naslov za te reči.
Seveda nisi. Zato pa se z recmi, ki jih niti pod razno ne razumes, ne ukvarjaj - razen, ce si pripravljen vloziti nekaj mentalnega truda in jih poizkusati razumeti. Nekateri smo dali svoje glasove za osamosvojitev in smo potem 30 let spremljali, kako so celotno zadevo kreteni zhebali do neprepoznavnosti. In v antivaxerstvu se zgodovina ponavlja.
Zgodovina sprememb…
Mentalnega truda? Da drugače misleče vsepovprek žalim? Nah, nisem taka oseba.
Ne drugace mislece, najvecji gnoj, na meji cloveka. In to ni zaljitev ampak je dejstvo. Zaradi svojih lastnih interesov bojo sli prepricevati ljudi, da covid ne obstaja, si izmisljevati ocitne lazi o cepivu itd., briga jih, ce koga zaradi tega pobere. Sorry, ampak za take se je treba potruditi, da jih spravis v definicijo cloveka. In ko enkrat ugotovis, koliko je takih in to na tehnicnem forumu, kjer bi pricakoval, da so ljudje malo bolj inteligentni se ti zacne obracat.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
Se bom rajši umaknil iz debate, ker se res ne bi rad nalezel tvojega sovraštva in gneva. V življenju ne potrebujem godrnjal. Srečno.
D3m ::
Sem zelo razočaran.
Zakaj so največji gnoji? Ker necepljeni v enaki meri širijo virus kot cepljeni?
Se bom rajši umaknil iz debate, ker se res ne bi rad nalezel tvojega sovraštva in gneva. V življenju ne potrebujem godrnjal. Srečno.
Ja, le umakni se, "tko jaca mudrost, jaca jad". Ali "ignorance is a bliss". Jaz sem pac zahebal, da sem verjel v ljudi. Vase generacije verjetno tega pojma niti ne poznajo.
Danes sem se cepil......in opazil.....da GSM signal ni nič boljši, kot prej.
Sem zelo razočaran.
Cestitke.
Zgodovina sprememb…
maldic ::
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: maldic ()
PrihajaNodi ::
PrihajaNodi je izjavil:
Si jo poslusal? Imas vec znanja kot ona? Jebiga, poti nazaj vec ni. Naj zaupam spletnemu forumasu? Grem kar sedaj izbirat cepivo
A če sem jo poslušal? A si ti poslušal 1000 drugih njej podobnih, vsaj na njenem nivoju, ki pravijo diameralno drugače?
Butale.
Prosim da jo poslusas. Sam si kriv za kar si storil svojemu telesu
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Ce bi doticni reziser iskal zrtve navadne gripe, bi jih tudi komot najdu 16 primerov, ki so imeli podobn potek bolezni. Tako, da bi tudi za navadno gripo komot lahko posnel zastrasevalni dokumentarec, kako da je gripa nevarna. Samo, da se to ne pocne. Ne dela se hype glede navadne gripe. Ne testira se vseh ucencev z nezanesljivimi testerji in poslej domov, ce en ucenec kihne in kaze simptome.
Ti bojo v dokumentarcu, zrtve tvoje "navadne gripe" razlozile.
IL_DIAVOLO ::
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Ce bi doticni reziser iskal zrtve navadne gripe, bi jih tudi komot najdu 16 primerov, ki so imeli podobn potek bolezni. Tako, da bi tudi za navadno gripo komot lahko posnel zastrasevalni dokumentarec, kako da je gripa nevarna. Samo, da se to ne pocne. Ne dela se hype glede navadne gripe. Ne testira se vseh ucencev z nezanesljivimi testerji in poslej domov, ce en ucenec kihne in kaze simptome.
Prosim poglej si jo:
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
maldic ::
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: maldic ()
D3m ::
Sem zelo razočaran.
Na mestu uboda, moraš namestiti dodatno anteno z ojačevalcem. Potem bo signal zagotovo boljši in močnejši.
Meeeeehhh. Sem pričakoval out-of-the-dose 5G ali pa vsaj GSM boost.
P.S.
Počutje je v redu brez stranskih učinkov. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
NMH ::
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Si jo poslusal? Imas vec znanja kot ona? Jebiga, poti nazaj vec ni. Naj zaupam spletnemu forumasu? Grem kar sedaj izbirat cepivo
A če sem jo poslušal? A si ti poslušal 1000 drugih njej podobnih, vsaj na njenem nivoju, ki pravijo diameralno drugače?
Butale.
Prosim da jo poslusas. Sam si kriv za kar si storil svojemu telesu
Ta kmetica nima nobenih izkušenj pri pripravi takšnih cepiv in mi popolnoma maha dol, kaj ona pravi.
Še enkrat Nodi. Vsaki dan, večkrat, po 40 kancerogenih substanc v tvoje telo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NMH ()
Kmetica? Molekularna biologinja pa kmetica ? Zajebal si.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zakaj so največji gnoji? Ker necepljeni v enaki meri širijo virus kot cepljeni?
Ja, le umakni se, "tko jaca mudrost, jaca jad". Ali "ignorance is a bliss". Jaz sem pac zahebal, da sem verjel v ljudi. Vase generacije verjetno tega pojma niti ne poznajo.
Sem zelo razočaran.
Cestitke.
A ne štekaš, da nisi sposoben normalne razprave, ker si čustveno labilen. Kaj točno naj se menim s teboj, če nisi sposben napisati stavka brez žalitve, čeprav obenem z vso vnemo razlagaš o nekem intelektu.
Poleg tega razlagaš o neki moji generaciji, pa sploh pojma nimaš v katero sodim.
Pa prosim ne trudi se z repliko na tale komentar, ker že v naprej vem, da bo v stilu "kreten, gnoj, debil". Hvala.
WizzardOfOZ ::
a ni čudno, da imamo pri nas največ okuženih, pa vsi nosimo maske, upoštevamo ikrepe,.... v tujini pa noben nič ne upošteva, pa nič problemov.
očitno bolj ko je zategnjen narod, pa bolj kot se teži, več je kovida.
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
PrihajaNodi je izjavil:
???
Ja in kaj naj bi pomenilo, da je molekularna biologinja? Tebi s končano osnovno šolo se to zdi blazno kunšt, v bistvu je pa megla.
Če ne delaš na točno določenem področju, veš manj kot ta zadnji lolek, ki se s tem dejansko ubada. Isto, kot da nekdo reče, da obvlada računalnike. Ma ne me jebat s takimi neumnimi.
WizzardOfOZ je izjavil:
lepe pozdrave iz hrvaških otokov. tukaj noben ne nosi maske. gore nemških upokojencev lomastijo naokoli, pa še nobenega nisem videl, da bi nosil masko. ko sem stopil z masko na obrazu v trgovino, so me vsi gledal kot vesoljca. seveda vsi brez mask. celo v lekarnah noben ne nosi mask.
a ni čudno, da imamo pri nas največ okuženih, pa vsi nosimo maske, upoštevamo ikrepe,.... v tujini pa noben nič ne upošteva, pa nič problemov.
Saj tudi na Danskem več ne nosijo mask, sam tam imajo vsaj dobro podlago zakaj ne.
Balkanci bodo pa vedno balkanci.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
???
Ja in kaj naj bi pomenilo, da je molekularna biologinja? Tebi s končano osnovno šolo se to zdi blazno kunšt, v bistvu je pa megla.
Če ne delaš na točno določenem področju, veš manj kot ta zadnji lolek, ki se s tem dejansko ubada. Isto, kot da nekdo reče, da obvlada računalnike. Ma ne me jebat s takimi neumnimi.
Torej je molekularna biologinja, precej vec razume kot nasi doktorji, ki nas veselo silijo cepit, ti pa pravis da bi morala delati za fazer pri izdelavi da bi razumela kaj se dogaja? Vemo tocno da si ti Joze. Joze Biscek
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
???
Torej je molekularna biologinja, prevej vec razume kot nasi doktorji, ki nas veselo silijo cepit, ti pa pravis da bi morala delati za fazer pri izdelavi da bi razumela kaj se dogaja? Vemo tocno da si ti Joze. Joze Biscek
Nodi, genska terapija bi se mogla že kje pokazat. Razumeš? Spremenjen gen pomeni določen defekt. In to se prekleto hitro pokaže. Nasplošno je genska terapija izrazito delikatna stvar, pri kateri gre lahko marsikaj narobe in bi bilo defektov še bistveno več. Ti pripevki o genski terapiji so bili tako strašno cool za take brez pameti ravno zgodaj spomladi, ko je bilo malo folka cepljenga pa minilo je malo časa. Zdaj po desetih mesecih po prvih cepljenjih, je pa omemba genske terapije samo še posmeha vredna.
Zgodovina sprememb…
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Ne, se ne pokaze hitro. Plus ni nujno da vsak dobi isto v tem kinder jajcku
Kr neki nabijaš. Ej, genska terapija + 3-6 mesecev = miljarde mrtivih. To je bil plan, ane? Zdaj ko pa to ne laufa, je pa plan 3-5 let.
BUTALE.
+ ne da se mi več jebat s tabo
PrihajaNodi je izjavil:
Ne, se ne pokaze hitro. Plus ni nujno da vsak dobi isto v tem kinder jajcku
Kr neki nabijaš. Ej, genska terapija + 3-6 mesecev = miljarde mrtivih. To je bil plan, ane? Zdaj ko pa to ne laufa, je pa plan 3-5 let.
BUTALE.
+ ne da se mi več jebat s tabo
Ma ne gre to tko. https://ibb.co/yWbrd3M
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
GrX ::
A lahk temo pustimo še mal aktivno za mnenja po dokumentarcu, ki se začne čez 20 min? :)
Lahko.... čudno, da spermij teme še ni zaklenil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrX ()
PrihajaNodi je izjavil:
Prosim poglej si jo:
Ne morem :
Secure Connection Failed An error occurred during a connection to www.youtube-nocookie.com. The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem. Learn more…
PrihajaNodi je izjavil:
Ma ne gre to tko. https://ibb.co/yWbrd3M
In se en, tokrat slab ponaredek, antivaxerjev. Priporocam ogled.
Zgodovina sprememb…
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Telbanc ::
https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats
Danes se je cepilo 5200 ljudi. Prejšnji petek pa 16.000. Z prvim odmerkom le 2200 kolk sem na hitro izračunal.
Tko da gre malemu Pokljukarju tole spet bolj počasi.
Z vsaj enim odmerkom je cepljenih že 65% polnoletnih. A to si tudi izračunal, bimbo? Ste samo zelo glasna in škodljiva manjšina!
Razmere v zdravstvu so neurejene. Že kar nekaj časa se gleda, (tud ta vlada,) kako kader odhaja. Samo gleda, da bi jim plače popravili pa ne. So raje dvignili vpis. Zaj bi to reševali elegantno z obveznim cepljenjem...pri sebi pa ne bi porihtali. .
Torej je ostalo še 35, kmalu se pride na 30% teli so pol najbolj trdovratni. Zna bit vsesorta.
Seveda, tvoji sponzorji (SDS), bi radi sforsirali ameriski sistem, kjer bos sel za vsako stvar k privatniku, zavarovalnice pa bojo nemarno sluzile.
Ja no, si za cajtom, nisem več simpatizer SDS...
Sem razložu zakaj. Ker je zašel v mojo zono interesa z tem PTC jem. Boš pisal gor, da sem SDS lah prčakuješ, da boš mogu to dokazat na pristojni instituciji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
ripmork ::
@PrihajaNodi:
Poslušal mal prejle tole biologinjo; začne s PCR testi, v eni točki preskoči na cepiva, potem pa bluzenje o vsem možnem...
Tule konkretna kritika čeznjo. Skratka; ni kvalificirana za govorit o Covidu, sploh. Aja, pa video je iz letošnjega Marca.
Nisem fen Okorna, a lepo narejeno. Kratko in jedrnato.
@PrihajaNodi:
Poslušal mal prejle tole biologinjo; začne s PCR testi, v eni točki preskoči na cepiva, potem pa bluzenje o vsem možnem...
Tule konkretna kritika čeznjo. Skratka; ni kvalificirana za govorit o Covidu, sploh. Aja, pa video je iz letošnjega Marca.
Prvo morno vedet kje sploh je korona in delta. Za teste pa itak vemo da niso nic vredni.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
harvey ::
WizzardOfOZ je izjavil:
lepe pozdrave iz hrvaških otokov. tukaj noben ne nosi maske. gore nemških upokojencev lomastijo naokoli, pa še nobenega nisem videl, da bi nosil masko. ko sem stopil z masko na obrazu v trgovino, so me vsi gledal kot vesoljca. seveda vsi brez mask. celo v lekarnah noben ne nosi mask.
Te moram demantirati, ne vem kje si ti bil, povem pa za tole izpred par dni nazaj- hvar, normalno maske štacune, jadrolinija na rivi maske vsi, krila jadrana ene 1/4 jih ima maske, ne sedijo pa drug zraven drugega
Korčula - trgovine normalno maske vsi, terase konobe brez, trajekt večina sedi zunaj
Mljet - enako
lastovo - trgovine nisem srečal folka brez maske, konobe free scena, gneče ni
Nisem fen Okorna, a lepo narejeno. Kratko in jedrnato.
@PrihajaNodi:
Ja, ne vem od kod vse te kritike, še predno si je folk ogledal film.
------
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harvey ()
mtosev ::
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
c3p0 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ja to vasa stroka pravi da je zemlja ploscata in vas prepricujejo da skocite cez robbutalci
Prav nobena genska terapija niso mRNA cepiva, ti pa še vedno požreš 40 kancerogenih strupov vsak dan.
Poslušat Dr. molekuralne biologije ali "NMH", tough choice.
Tale izmeček Okorn dela javni samomor. Dvomim, da se bo mirno sprehajal po ulicah.
Sigirno se bo najdu nekdo, ki mu bo brez govorjenja povedal, kako je na stvari.
A niso teli umetniki vsi povrsti geji, pedofili, fašisti, kriminalci, narkomani?
Kolikor jih jaz poznam, pa ne samo nekaj, lahko mirne vesti rečem, da jih je 90% pedrov in narkomanov.
Ste že pozabili Tiča firiča....hitro pozabljate.
Ti svobodni kulturniki so glavni paraziti v državi skupaj s politiki.
Poznam par teh lokalnih gizdalinov, se pojavljajo tudi na TV. Beli prah je vsem stalnica, brez njega postanejo zelo "twitchy" in naredijo vse zanj, tudi kakšne nečednosti, ki jih drugače ne bi. Ugoditi kakemu geju za črtico, je še najmanj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
josipdare ::
Nodi, genska terapija bi se mogla že kje pokazat. Razumeš? Spremenjen gen pomeni določen defekt. In to se prekleto hitro pokaže.
Malo prevec star trek gledas, kjer ti po eni sponti zrastejo skrge.
V bistvu si ze rojen z genetskimi napakami ki se izrazijo sele ko si 20, 40, 60... ali pa nikoli.
r3dkv1c4 ::
Kolikokrat si šel za nekoga, ki gre mimo tebe po ulici, v trgovino in mu prinesel polno vrečko, da mu bo lažje, ker si solidaren?
Vceraj se mi je neka starejsa gospa na polno zahvaljevala, ker sem jo vprasal, ce ji pomagam ruzak (s kupljenim iz trgovine) dati na hrbet iz police v merkatorju. Presenecena je bila, da ji je nekdo ponudil pomoc. Me je sokiralo, kaksen gnoj so postali ljudje, da se nekomu zazdi nekaj izrednega, da mu nekdo ponudi pomoc pri necem popolnoma trivialnemu. Sramota.
Alo pubec, da slučajno nisi pomagal necepljenemu...
Vem samo to, da nisem pomagal milenijskemu (ali kasnejsemu) sociopatu. Ker tistim pa niti ne bi ponudil pomoci. Se mi gabijo.
Sicer pa nimam nic proti necepljenim, se mi pa obraca od antivaxerjev. Poden od podna.
Ta pubec je bil takrat, ko pravi, da je pomagal, ravno ns ST-ju.
Časovnica se ne ujema, ker se je z nami, ki nasprotujemo Covid cepivu, ravno kregal, kako bi on vse precepil.
Lažnivec na kubik.
Blefer, incel.....prazen v glavi, prazen med nogami ima pa polno časa nabijat o Covidu na ST-ju.
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
darkotri ::
V zgodovini zemlje so preživeli tisti ki so se prilagodili, ostali pač ne. Kam spadate proticepilci? Ja cepil sem se, da bo kdo še ostal na naši ljubi Zemlji, ko vas bomo morali pokopati.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
josipdare ::
V zgodovini zemlje so preživeli tisti ki so se prilagodili, ostali pač ne. Kam spadate proticepilci? Ja cepil sem se, da bo kdo še ostal na naši ljubi Zemlji, ko vas bomo morali pokopati.
Se dobro da si se cepil ker bi drugace imel samo 99,99% moznosti da prezivis. Brez vas ne bi bilo nikogar da pokoplje tistih 0.01% mrtvih.
Toliko o vas biserih ki poslusate znanost.
Pithlit ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ja to vasa stroka pravi da je zemlja ploscata in vas prepricujejo da skocite cez robbutalci
Prav nobena genska terapija niso mRNA cepiva, ti pa še vedno požreš 40 kancerogenih strupov vsak dan.
Poslušat Dr. molekuralne biologije ali "NMH", tough choice.
Tale izmeček Okorn dela javni samomor. Dvomim, da se bo mirno sprehajal po ulicah.
Sigirno se bo najdu nekdo, ki mu bo brez govorjenja povedal, kako je na stvari.
A niso teli umetniki vsi povrsti geji, pedofili, fašisti, kriminalci, narkomani?
Kolikor jih jaz poznam, pa ne samo nekaj, lahko mirne vesti rečem, da jih je 90% pedrov in narkomanov.
Ste že pozabili Tiča firiča....hitro pozabljate.
Ti svobodni kulturniki so glavni paraziti v državi skupaj s politiki.
Poznam par teh lokalnih gizdalinov, se pojavljajo tudi na TV. Beli prah je vsem stalnica, brez njega postanejo zelo "twitchy" in naredijo vse zanj, tudi kakšne nečednosti, ki jih drugače ne bi. Ugoditi kakemu geju za črtico, je še najmanj.
Škoda k ti poslušaš samo tiste (Dr molekularne biologije ali pa neka Redkvica, je popolnoma vseeno) ki potrjujejo tvoj pogled na sceno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Prebolevniki vs cepljeni kovid-19 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 33027 (30842) | WizzardOfOZ |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 247410 (226495) | Conini |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22689 (18882) | Mr.B |