» »

Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19

Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19

««
7 / 19
»»

primoz4p ::

Koraaz je izjavil:

Kaj je sploh glavni argument vseh nasprotnikov cepljenja?

Zanimivo mi je, ker sem začel opažati določen vzorec pri njih, ki se ponavlja.

Najprej se začne z teorijami kako postaneš magneten, čipiran, dobiš težke kovine, postaneš neploden ipd. Ko se to ovrže se lepo na to pozabi in potem spet najdejo nove teorije na katere se bodo držali kot pijanc plota, npr. stranski učinki. Ampak ejga, stranske učinke imaš že v najosnovnejših zdravilih tipa lekadol in aspirin, pa ljudje vseeno jedo tablete kot bonbone, da o zlorabi antibiotikov ne omenjam.

Potem rečejo, da cepljenje ni zdravo tako kot vse stvari, ki jih počnemo v vsakdanu npr. vožnja avta, izpuhi, stres, nezdrava hrana, preveč sedenja ipd. Na koncu pa še izgovor za češnjico na vrhu torte "cepivo ni preverjeno". Ampak pozablja se, da je cepivo šlo skozi postopke testiranja (o tem so imeli tudi prispevek na poročilih) in je trenutno tudi edina alternativa kako se zaščititi. Veliko ljudi bo reklo, da je bil razvoj prehiter, ampak verjemite, da če bi prišla npr. Denga ali virus Z Nila v Evropo ali ZDA, bi kaj hitro tudi za to dobili cepivo zaradi skupnega interesa in razvoja iz celega sveta.

Ima kdo boljši predlog kako se zaščititi pred virusom razen tega, da ga preboliš in tvegaš stranske učinke virusa ali težji potek? Logično sem potem raje vzel alternativo, ki jo poznam kot, da tvegam z virusom, ki ga ne. Seveda bodo sedaj večina prebolevnikov reklo, da virus ni nevaren za mlade, ampak ej, na vrhuncu epidemije se je večina strinjala, da se je bolje ne okužiti in tvegati stranske učinke virusa. Zakaj potem danes taka želja, da zboliš z covidom? Še zmeraj obstaja možnost, da dobiš stranske učinke virusa, hkrati pa imamo preverjeno znanstveno alternativo. Medtem pa nasprotniki cepiv razen preboletja nimajo nobene pametne alternative za zaščito.

Za vse tiste, ki pa raje virus prebolijo jim pa dam izziv, da naj se okužijo z klopnim meningitisom ali še bolje s HIV-om, pa bomo potem vidli kako dobro ga boste preboleli in imeli zaščito pred njim >:D
Samo ne potem skakat brez zaščite naokol, ok! ;(

Nasprotniki cepljenja nasplošno
Kdo so? Od kod izhajajo? Kaj je vzrok?
Biserka Ilin, dr. med. spec. psihiatrinja, pedopsihiatrinja in psihoterapevtka na seji Odbora za zdravstvo na povabilo predlagateljev - ljudske iniciative za predlog Zakona o zdravilih - za varna cepiva - 04.02.2021

Koraaz ::

FTad je izjavil:

Kolikor sem zasledil so bili argumenti vedno sledeci:
- ne zaupamo cepivu, ki je bilo razvito ze v enem letu, torej premalo testirano na dolgi rok
- cepivo itak ne prepreci moznosti okuzbe
- cepivo itak ne prepreci nadalnjega prenasanja
- covid je itak samo gripa in smrtnost je izredno majhna

Hvala za dopolnitev! Spodaj pa še nekaj protiargumentov:

1. ne zaupamo cepivu, ki je bilo razvito ze v enem letu, torej premalo testirano na dolgi rok

To sem že napisal v svojem komentarju. Če bi recimo kaka hujša bolezen tipa ebola, virusa Z Nila prišla v zahodni svet, bi tudi dobili zdravilo v roku 1 leta, ker bi se ves razvoj skoncentriral v razvoj cepiva/zdravila. Na žalost je tako, da stvari niso pomembne in se ne ukrepa dokler ne pridejo v EU/ZDA.

2. cepivo itak ne prepreci moznosti okuzbe

Tako kot smo ljudje različni so izgleda tudi virusi. Izgleda, da koronavirusi so bolj nagnjenih kužnosti in mutaciji in je zato potrebno se večkrat cepiti kot za gripo. Razlika je samo ta, da za gripo nihče ne gre kuriti cepilnih mest.

3. cepivo itak ne prepreci nadalnjega prenasanja

Videvam, da je to njihov argument, ampak tudi to je bilo že večkrat ovrženo in da je prenašanje mnogo manjše ali nično.

4. covid je itak samo gripa in smrtnost je izredno majhna

Za mlade ja, ampak kaj pa starejši? Tudi stranski učinki virusa niso kaj prida.

one-half ::

"Za mlade ja" : so tudi mladi/sportniki/whatever zboleli, in predvsem jih je zbolelo precej vec kot jih je imelo posledice od cepiva - kar velja neodvisno od starosti.

Se en antivaxerski "argument" si pozabil, "boste n-krat cepljeni". Ne poznam odgovora kje je problem, 25x sem jih vprasal (stejem), v cem je tu problem, pa nisem dobil odgovora. Zdi se mi, da se samo bojijo igel.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: one-half ()

Vice ::

one-half je izjavil:

"Za mlade ja" : so tudi mladi/sportniki/whatever zboleli, in predvsem jih je zbolelo precej vec kot jih je imelo posledice od cepiva - kar velja neodvisno od starosti.

Se en antivaxerski "argument" si pozabil, "boste n-krat cepljeni". Ne poznam odgovora kje je problem, 25x sem jih vprasal (stejem), v cem je tu problem, pa nisem dobil odgovora. Zdi se mi, da se samo bojijo igel.

Še nisem slišal da bi kakšnega kralja ulice pobralo ali bil v zdravstvenih škripcah, Pa je znano, da je ta ciljna skupina pri nas največkrat cepljena.

Slopek ::

Ma dej pustite onehalfa. A ne vidite, da odkrito reklamira cepljenje. Datuma prijave sploh gledal ne bom, pa je jasno, da gre za plačanega trola, ki odpira teme z namenom reklamiranja cepljenja in obtožuje mene, da sem prodajalec, haha.
Dej no, enga boš pa ja ruknu.
Za zdravje. Ne bit reva.

Utk ::

Še nisem slišal da bi kakšnega kralja ulice pobralo ali bil v zdravstvenih škripcah, Pa je znano, da je ta ciljna skupina pri nas največkrat cepljena.

Ja res, oni so pa res znani po odličnem zdravju in dolgem življenju.

igor0203 ::

Jst sem imel hude posledice po cepljenju... Nisem dobil vrocine in poslednicno bolniske in sem moral naslednji dan v sluzbo :))

Kapitan Jack ::

Mene samo zanima koliko je tale Oki pokasiral za tale filmcek. Mislite, da so cifre cez 100k?

GrX ::

Koraaz je izjavil:

Zanimivo mi je, ker sem začel opažati določen vzorec pri njih, ki se ponavlja.

Najprej se začne z teorijami kako postaneš magneten, čipiran, dobiš težke kovine, postaneš neploden ipd. Ko se to ovrže se lepo na to pozabi in potem spet najdejo nove teorije na katere se bodo držali kot pijanc plota, npr. stranski učinki. Ampak ejga, stranske učinke imaš že v najosnovnejših zdravilih tipa lekadol in aspirin, pa ljudje vseeno jedo tablete kot bonbone, da o zlorabi antibiotikov ne omenjam.

Sam nisem proti cepljenju, ampak ne vidim razloga, da bi se trenutno 3x cepil. Zakaj?

1. Covid sem pred skoraj enim letom prebolel (ni bilo prijetno, tako zelo hudo pa tudi ne).
2. Okužil nas je sodelovec, od 5-tih pozitivnih smo vsi še vedno živi in popolnoma zdravi.
3. Sodim v starostno skupino, kjer se umrljivost meri v promilih.
4. Delam na preventivi (zapščita, telesna vadba, zdrava prehrana).
5. Ne razumem zakaj bi se cepil za nekaj, kar ima umrljivost malenkost višjo od gripe.
6. Glede na statistiko, glavnino smrti predstavljajo 85 letniki (nadpovprečna starost).

7. Kljub 50% precepljenosti imamo slabšo epidemiološko sliko, kot leto poprej.
8. Zaradi slabše epidemiološke slike, lahko upravičeno sklepam, da nekaj ne "špila".

Naj se cepi kdor se želi. Sam imam v družini, ter med prijatelji, kar nekaj cepljenih in popolnoma pozdravljam njihovo odločitev!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GrX ()

gruntfürmich ::

gusto je izjavil:

Mene ni intervijuval. Povedal bi mu, da (kot velika večina) nisem imel dneva bolniške, praktično nobenih težav in sem delal od doma. Samo verjetno bi se ta film zelo slabo prodajal.

Ta opis zgoraj se bere, kot da je teh 16 prebolevnikov herojev, na nivoju vojnih veteranov.

res je.
zakaj ni v intervju dal ljudi, ki smo kovid preživeli kot navaden prehlad? in takih je večina.
kdor je imel probleme s kovidom in cepivom pa so v manjšini.
skratka... propaganda režima.

Koraaz je izjavil:

Videvam, da je to njihov argument, ampak tudi to je bilo že večkrat ovrženo in da je prenašanje mnogo manjše ali nično.

to ni ovrženo, ker je to dejstvo.
s cepljenjem se tega virusa ne izkorenini, verjetno zato ker je ta virus malce preveč zastopan v naravi kot kateri drugi, in že miljone let živimo z njim.
cepljeni ravno tako zbolevajo, zato to ovrže tvoj 'proti argument'.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

Utk je izjavil:

Ravno zato bi jih moralo pobirat levo in desno, pa še vedno vidim lokalne berače/alkoholike skoraj vsak dan. Le da se to zimo ne bodo mogli greti v trgovskih centrih, pa bo kakega mraz pobral.

r3dkv1c4 ::

Mitja Okorn je navaden pezdetek, po Rugljevi teoriji.

Ko ni dobil denarja od države, je spizdil na Poljsko.
Danes ga je vlada izkoristila za njihovo propagando.
Prodal se je za drobiž. Še svojo mamo bi prodal, samo da bi imel korist od tega.

Skratka, podn od človeka.

Naj si pogleda, servirajte mu hlapci tole:

https://banned.video/watch?id=614d05086...
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

PrihajaNodi ::

c3p0 je izjavil:

Utk je izjavil:

Ravno zato bi jih moralo pobirat levo in desno, pa še vedno vidim lokalne berače/alkoholike skoraj vsak dan. Le da se to zimo ne bodo mogli greti v trgovskih centrih, pa bo kakega mraz pobral.

Ne dela to tako, mogoce je 98% prvih cepiv placebo, ostalo se pride. tretja in cetrta doza bosta zanimivi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Preklet pezde dela za Janšo.

c3p0 ::

Saj ti razni "umetniki" niso ravno znani kot stebri družbe. Poglej le v Hollywood, kakšna sranja producirajo zadnja leta, od legend kot je Spielberg naprej. Še sebe ne bi upal podpisat na tak zmazek od filmov, oni brez sramu. Potem bo pa nek Okorn ...

josipdare ::

Koraaz je izjavil:

Wtf, poglej si tabele s cepljenostjo po drzavah in potem st novih okuzb. Kdo vas pumpa s temi pravljicami da se prenasa manj ali celo nic?

Uae ima precepljenost ze cez 2, pa so v rdecem stanju.

Res je neverjetno da ste na nivoju najhujsih verskih fanatikov. Heavens gate.

uvodV?? ::

Ok, dost je blo.

Telbanc ::

OK. Dost mamo. :)
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

r3dkv1c4 je izjavil:

https://banned.video/watch?id=614cfebe6...

How do you feel?

ne dela
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kapitan Jack ::

r3dkv1c4 je izjavil:

Prodal se je za drobiž. Še svojo mamo bi prodal, samo da bi imel korist od tega.

Dvomim, da je za drobiz tole naredil.

sparklyslo ::

Digitalno potrdilo je dejstvo, ki bo ostalo še nekaj časa.

Lahko se vi prepucavate tukaj na forumu in si nabijate ego, vse manj vas je anitvaxerji.

Morda pa ne letite na počitnice, ne hodite v gledališča, kino, ne smučate, se ne zabavate v zabaviščnih parkih, ne hodite k zdravniku in večerjate v restavraciji,
raje čepite stalno v svoji sobi in pritiskate refresh na antivaxer teme in popljuvate vse kar ni po antivaxer zaostali orangutanski teoriji (Se opravičujem orangutanom).

Zgodovina sprememb…

sparklyslo je izjavil:

Lahko se vi prepucavate tukaj na forumu in si nabijate ego, vse manj vas je anitvaxerji.

Morda pa ne letite na počitnice, ne hodite v gledališča, kino, ne smučate, se ne zabavate v zabaviščnih parkih, ne hodite k zdravniku in večerjate v restavraciji,
raje čepite stalno v svoji sobi in pritiskate refresh na antivaxer teme in popljuvate vse kar ni po antivaxer zaostali orangutanski teoriji (Se opravičujem orangutanom).

Odlični argumenti, ni kaj....

Zgodovina sprememb…

5erson ::

josipdare je izjavil:

Tukaj pravijo, da jim od 29.6. upada število novih primerov: https://covid19.ncema.gov.ae/en. Precepljenost je pa 82.04%.

josipdare ::

sparklyslo je izjavil:

Digitalno potrdilo je dejstvo, ki bo ostalo še nekaj časa.

Bravo. Take rabimo. Lahko bi se malo napisal kako bi morali zjutraj in zvecer malo moliti v faucija.

GrX je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

Ima prav. Krog se oza. Vseeno pa ne vidim prihodnosti da zivis med taksnimi ljudmi, spodnji komentarjev je na nivoju cepljenih
https://ibb.co/7bwkc2d

Gre se za to da so cepljeni u samem bistvu ze lastnina. Naredijo to kar se jim rece.

GrX je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

Za vas sploh ni potrebno več nič argumentirat. Sami sebi ste antiargument.
Covid Antivaxer ni sposoben argumentirane debate. PIKA.

PrihajaNodi je izjavil:

GrX je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

Ima prav. Krog se oza. Vseeno pa ne vidim prihodnosti da zivis med taksnimi ljudmi, spodnji komentarjev je na nivoju cepljenih
https://ibb.co/7bwkc2d

Gre se za to da so cepljeni u samem bistvu ze lastnina. Naredijo to kar se jim rece.

Zaradi mene je lahko 90% precepljenih, pa me še vedno ne prepričajo..

sparklyslo je izjavil:

GrX je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

Ja? Sem navedel argumente malo višje? Si jih spregledal? Namenoma? Mogoče potrebuješ nova očala....

Sprejel si odločitev in se cepil. Prav je tako! Jaz pa sem sprejel odločitev, da se pač ne bom, ker ni razloga za to...moje argumente dobiš malo višje.

Zgodovina sprememb…

Zaradi mene je lahko 90% precepljenih, pa me še vedno ne prepričajo..

Enako, se malo pa bo korona kot alien iz filma alien, ki poje vse kar diha.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

widj3098dj32 ::

Koraaz je izjavil:

Nasprotnikov covid19 cepljenja, ampak mogoce bos kdaj dojel razliko.

Glavni oseben argument je, da se nikakor pod razno ne sme vzpostaviti "green pass" kot nek enforcer, vse po uvedbi je tipicni fasisticni psyop (muh children, muh safety).

Scaramouche ::

Hrvati se ne bodo dali

jojw ::

sparklyslo je izjavil:

GrX je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

Meni se bolj dozdeva, da TI nisi sposoben argumentirane debate. Saj so ti predhodniki lepo podali tehtne argumente, pa si jih namenoma spregledal.

gruntfürmich ::

r3dkv1c4 je izjavil:

Naj si pogleda, servirajte mu hlapci tole:

https://banned.video/watch?id=614d05086...

mislim da ti je župnik narobe razložil kdo je pezdek in kdo ni.

pezdek si v prvi vrsti ti, kar lepo razkrivaš s svojo 'pametjo'.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

kopriwa ::

GrX je izjavil:

Sam nisem proti cepljenju, ampak ne vidim razloga, da bi se trenutno 3x cepil. Zakaj?

1. Covid sem pred skoraj enim letom prebolel (ni bilo prijetno, tako zelo hudo pa tudi ne).
2. Okužil nas je sodelovec, od 5-tih pozitivnih smo vsi še vedno živi in popolnoma zdravi.
3. Sodim v starostno skupino, kjer se umrljivost meri v promilih.
4. Delam na preventivi (zapščita, telesna vadba, zdrava prehrana).
5. Ne razumem zakaj bi se cepil za nekaj, kar ima umrljivost malenkost višjo od gripe.
6. Glede na statistiko, glavnino smrti predstavljajo 85 letniki (nadpovprečna starost).

7. Kljub 50% precepljenosti imamo slabšo epidemiološko sliko, kot leto poprej.
8. Zaradi slabše epidemiološke slike, lahko upravičeno sklepam, da nekaj ne "špila".

Naj se cepi kdor se želi. Sam imam v družini, ter med prijatelji, kar nekaj cepljenih in popolnoma pozdravljam njihovo odločitev!

Komentar na tvoje točke.
2. 5 dogodkov v statistiki nekaj 10.000 je še vedno nepomembnih. Tako kot posploševanje glede na osebno izkušnjo.
5. Zato, ker s cepljenjem zmanjšujemo možnost prenosa ter hudega poteka bolezni.
6. Ali je samo ta podatek pomemben pri ocenjevanju škode zaradi bolezni? Kje so vsi hospitalizirani, vpliv post-covid simptomov/bolezenskih znakov, delovanja zdravnikov na covid oddelkih namesto v svojih primarnih, vpliv na celotno zdravstvo, ekonomijo (zaostanki zaradi bolniškega staleža, karanten, itd). Da bo bližje tvojemu komentarju, pikica ali manjša možnost smrti 85 letnika zaradi covid19? Kaj je bolje?
7. Ne, zaenkrat epidemiološka slika ni slabša kot lansko leto. Razen če primerjaš datumsko, kar nima pomena. Nikakršnega.
8. Glej točko 7. Sprejmem tudi to, da podaš številke iz katerih bo razbrati da je letošnja slika (ko smo xx% precepljeni) slabša od lanske.

kopriwa je izjavil:

Seveda, ne vem, ce si opazil ampak virus je vmes mutiral v delta razlicico, ki je precej bolj kuzna. To kar ti imenujes slabsa je dejansko veliko boljsa slika od lanske.

GrX je izjavil:

Se strinjam, dokler ne hodijo necepljeni okrog in ostanejo doma.
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

A smo ze najdli cloveka z delto? Jaz niti prve razlicice nisem opazil.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

A smo ze najdli clokveko z delto? Jaz niti prve razlicice nisem opazil.

Jo bos, ko si bos dokumentarec Mitje Okorna ogledal.
Motiti se je človeško.

one-half je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

A smo ze najdli clokveko z delto? Jaz niti prve razlicice nisem opazil.

Jo bos, ko si bos dokumentarec Mitje Okorna ogledal.

A kej pove kje se Delta skriva?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ascendor ::

josipdare je izjavil:

Koraaz je izjavil:

Wtf, poglej si tabele s cepljenostjo po drzavah in potem st novih okuzb. Kdo vas pumpa s temi pravljicami da se prenasa manj ali celo nic?

Res je neverjetno da ste na nivoju najhujsih verskih fanatikov. Heavens gate.

Predlagam, da si prebereš tole: https://medium.com/sledilnik/ko-u%C4%8D...

Se vedno cakam odgovor, khe najdem delto
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

jojw je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

GrX je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

Meni se bolj dozdeva, da TI nisi sposoben argumentirane debate. Saj so ti predhodniki lepo podali tehtne argumente, pa si jih namenoma spregledal.

Edini vaš argument proti cepljenju je STRAH STRAH STRAH proti HUDIIIIIM stranskim učinkom. beri ==> (milijarda ljudi je cepljenih in skoraj 50% cepljenih je zdaj neplodnih invalidov, če še niso, pa bodo čez dve leti, ali pa čez deset ali pa čez petdeset, sigurno pa čez 100 let, takrat pa sigurno ja.

Sicer pa sem Covid prebolel in 2x cepljen, preden....

@kopriwa

2. Na podlagi lastnih izkušenj, sem se odločil, da se pač ne cepim. Mislim, da so osebne izkušnje največ vredne in da ne gre za nikakršno posploševanje. Poznam več 10 prebolevnikov (sorodniki, prijatelji, znanci), pa danes nihče nima težav.
5. Ne, s cepljenjem se ne zmanšuje možnost prenosa, kar lepo potrjuje statistika.
7. Epidemiološka slika je vsekakor slabša, kot leto poprej. Ni še čas za respiratorna obolenja, pa imamo vsak dan več kot 1000 pozitivnih primerov in več kot 10 hospitalizacij.. in to pri 50% precepljenosti.

sparklyslo je izjavil:

jojw je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

GrX je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

Edini vaš argument proti cepljenju je STRAH STRAH STRAH proti HUDIIIIIM stranskim učinkom. beri ==> (milijarda ljudi je cepljenih in skoraj 50% cepljenih je zdaj neplodnih invalidov, če še niso, pa bodo čez dve leti, ali pa čez deset ali pa čez petdeset, sigurno pa čez 100 let, takrat pa sigurno ja.

Sicer pa sem Covid prebolel in 2x cepljen, preden....

Lažeš in zavajaš! Gre se za osebno odločitev na podlagi osebnih izkušenj in na polagi statistike....

Zgodovina sprememb…

GrX
2. Na podlagi lastnih izkušenj, sem se odločil, da se pač ne cepim. Mislim, da so osebne izkušnje največ vredne in da ne gre za nikakršno posploševanje. Poznam več 10 prebolevnikov (sorodniki, prijatelji, znanci), pa danes nihče nima težav.
== STRAH PRED STRANSKIMI UČINKI

Neeeee, ampak ker ne vidim potrebe po cepljenju.... Prosim ne podtikaj.

Malo višje si tulil, da nismo sposobni argumentov, ti pa te gradiš na floskulah in tvojih domnevah. Zresni se lepo te prosim....

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Ne, samo ni nas strah korone. Po defaultu človek pač ne dela nekaj, če nima razloga za to. Ne pa da boš delal nekaj, samo zato, ker te ni strah in je zastonj in je Janša rekel, da dej.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Utk je izjavil:

Ne, samo ni nas strah korone. Po defaultu človek pač ne dela nekaj, če nima razloga za to. Ne pa da boš delal nekaj, samo zato, ker te ni strah in je zastonj in je Janša rekel, da dej.

Ne ni vas strah korone toliko kot vas je strah cepiva in igle. Ne glede na to, da je cepivo prava malenkost proti koroni. In potem te svoje bedarije se okrog razglasate, kako je ze slo...

prsa junaka, glava bedaka
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

filip007 ::

Pač se bomo cepili naslednjih 5 let vsakih 8 mesecev, tako kot gripo ni možno izkoreniniti.

Res ne vem kam to pelje vse skupaj...
Trevor Philips Industries

one-half je izjavil:

Utk je izjavil:

Ne ni vas strah korone toliko kot vas je strah cepiva in igle.

Tudi cepiva in igle nas ni strah....nismo mone.

Še enkrat, odličitev je bila sprejet na podlagi osebnih izkušenj in na podlagi dane statistike. Zame je to dvolj...

facepalm ::

Utk je izjavil:

Pa ravno zaradi Janse sem se jaz cepil.
Ideja je bila, da bi se vsi cepili in mu tako prekrizali zlovesce nacrte za razne side biznise, lockdowne, pct diskriminatorne pogoje, itd..
Skratka, skoraj bi ga "zajebali", pa nam je zmanjkalo 50% udelezencev. ;)

GrX je izjavil:

one-half je izjavil:

Utk je izjavil:

Ne ni vas strah korone toliko kot vas je strah cepiva in igle.

Tudi cepiva in igle nas ni strah....nismo mone.

Še enkrat, odličitev je bila sprejet na podlagi osebnih izkušenj in na podlagi dane statistike. Zame je to dvolj...

Ja, saj zame je tudi dovolj, dokler se ne izpostavljate potencialni okuzbi in rizikom na javnih mestih, je cisto vseeno.
Motiti se je človeško.
««
7 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Prebolevniki vs cepljeni kovid-19 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
22033029 (30844) WizzardOfOZ

Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Problemi človeštva
1722247433 (226518) Conini

Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10622690 (18883) Mr.B

Več podobnih tem