» »

Rešitev za trenutno situacijo #ezy

Rešitev za trenutno situacijo #ezy

1
2
3

PrihajaNodi ::

Goody je izjavil:

Cel svet ima narobe, samo slopek ima prav. Ali pa paranoik colt, ki vidi povsod zaroto...ukrepe v precepljenih državah sproščajo - ziher lažna novica a ne.

Namesto da bi se ze cetrtic cepili se protestira. Narobe svet.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Goody ::

Pa bolani trol nodi, ki vsake par mesecev druge trola. Pa mu ni jasno da ga je že vsakdo z iq nad 100 zdavnaj prebral.

gozdar1 ::

Goody je izjavil:

Cel svet ima narobe, samo slopek ima prav. Ali pa paranoik colt, ki vidi povsod zaroto...ukrepe v precepljenih državah sproščajo - ziher lažna novica a ne.

Na portugalskem jim celo ni več zunaj potrebno nositi mask, ni slabo za 85% to bi moral biti tudi naš cilj.

Jaz bom odprl svoj cepilni oz testerni koticek.

Ime mu bo dal cepljencek Nodi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Slopek ::

Goody je izjavil:

Cel tvoj svet ima narobe in
cel tvoj svet, ni niti majhen del mojega sveta. A razumeš?

kuall ::

Meni se obvezno cepljenje upira. Spominja na komunistično diktaturo.
Sem pa za to, da če nisi cepljen se nimaš kaj okoli nedolžnih ljudi vlačit in širit virusa. Tudi v bolnicah bi ti znižal prioriteto. Če ne zaupaš cepivu ne zaupaj še zdravnikom, ki te zdravijo.

Kakšnih nedolžnih ljudi? A ste vi prizadeti gospod Kuall?
Jaz sem nedolžen zdrav človek.

Slopek je izjavil:

Goody je izjavil:

Ja, živiš v svoji glavi in imaš fix idejo o svoji grandioznosti.

kuall je izjavil:

Meni se obvezno cepljenje upira. Spominja na komunistično diktaturo.
Sem pa za to, da če nisi cepljen se nimaš kaj okoli nedolžnih ljudi vlačit in širit virusa. Tudi v bolnicah bi ti znižal prioriteto. Če ne zaupaš cepivu ne zaupaj še zdravnikom, ki te zdravijo.

Jaz bi pa vse zaprl, absolutno vse. In dokler se ne pocepi s cetrto dozo nima noben nikamor hodt v radiju 1.5 km.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

gozdar1 ::

V bistvu je traba samo cepit kritično populacijo, ostalo je stvar politike.

gozdar1 je izjavil:

V bistvu je traba samo cepit kritično populacijo, ostalo je stvar politike.

Nosecnice, mladino, vse. Kot v Izraelu
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

LeQuack ::

Raptor F16 je izjavil:

Ok, ok, hear me out:

Ukinemo PCT pogoje in naredimo cepljenje obvezno ter v roku enega meseca to tragikomedijo zaključimo.

Hvala za pozornost.

Peace !

Tega ne bo nikoli ker potem bi bila politika odgovorna za neuspeh, tako pa ni, čeprav je.
Quack !

Goody je izjavil:

Slopek je izjavil:

Goody je izjavil:

Ja, živiš v svoji glavi in imaš fix idejo o svoji grandioznosti.

Če ne razumeš kaj pišem ali pa se ob branju počutiš majhnega, še ne pomeni, da sem grandiozen. Sem samo pametnejši od tebe. Zdaj pa lahko nehaš.

Colt1911 ::

A afrikanci so že dobil svojo 1. dozo ? Kakšnih 90 % še ne. Pa Indija , Kitajska , J Amerika ? A ne bo tam virus mutiral ker niso zaščiteni. Pol bojo pa nas okužli tud če se mi precepmo 300%.
Saj vendar menda ne bomo zaklenili svojih mej za ven in za not.
tako zares , 100%.
Novi sevi prihajajo , ni nam spasa !
P.S.
Prekužite se !!!!!!!!

dexterboy ::

Goody je izjavil:

Ne vem ali se sprenevedate ali ste antiwaxiči zgolj tako neumni...nič se ne bojimo virusa, cepljenim nam je dosti ukrepov, zaprtij, covid življenja. Tako kot praktično cel svet pa verjamemo, da je izhod iz tega zgolj cepljenje in nič drugega. To pa nam preprečujete debili antiwaxerji, zato vas sovražimo.

To opisuješ sebe v ogledalu? Ker ko bo naslednje leto novi sev, boš zopet vihal rokav... in tako vsako sezono. Ampak hej, bodo pa popusti na bencin, kawo, makarone, sadje, cigarete, Nike patike... večkrat, kot se boš cepil, večji bo poust ;)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Hvala, da lahko. Z idioti se res ne rad pogovarjam. Včasih sem preveč vljuden do mentalno "posebnih".

PrihajaNodi je izjavil:

Ni tvoja soseda gripa , je kar šizofrenija !:))

Colt1911 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ni tvoja soseda gripa , je kar šizofrenija !:))

:D
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

WizzardOfOZ ::

Raptor F16 je izjavil:

Ok, ok, hear me out:

Ukinemo PCT pogoje in naredimo cepljenje obvezno ter v roku enega meseca to tragikomedijo zaključimo.

Hvala za pozornost.

Peace !

-ukinemo pct
-odpremo vse
-nehamo težit s cepljenjem, kdor hoče se bo že zaščitil, kdor noče se tudi po tem ne bo
-odpremo še par sob za kovid bolnike
in začnemo živeti s tem virusom, ki bo sedaj stalnica v našem življenju, kot je bila to prej gripa.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

WizzardOfOZ je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Ok, ok, hear me out:

Hvala za pozornost.

Peace !

-ukinemo pct
-odpremo vse
-nehamo težit s cepljenjem, kdor hoče se bo že zaščitil, kdor noče se tudi po tem ne bo
in začnemo živeti s tem virusom, ki bo sedaj stalnica v našem življenju, kot je bila to prej gripa.

To se ne bo nikoli zgodilo ker Big Pharma hoče svoj delež in ga bo dobila na vsak način.
Quack !

Dexterboy, sorry, pišeš tako sofisticirano da ti sploh ne znam odgovoriti ;). Ja, pa nkma noben problem dobiti te vaše "genske terapije" v žilo. Ni nič strašnega. Anti vaxiči ste v zmoti, da se ljudje cepiv enako kot vi bojimo. Verjetno zato vseskozi ponavljate da bo tretja doza, pa četrta, pa vsako leto. Četudi bo, so what? Strah je vas.

WizzardOfOZ je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Ok, ok, hear me out:

Hvala za pozornost.

Peace !

-ukinemo pct
-odpremo vse

Ne bo slo. Cetrto dozo bos dobil kot izraelci.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Če bi bila ta cepiva avto bi bila Trabant! Noćem 8 trabantov !

:D:Dlol
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Boste apdejtani na vsake toliko, praviš?
Pa te ne moti?
Tudi Windowsi se ne jezijo :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

vsakič boljši firmware. :))

Vemo kako je danes v digitalni dobi. Potrebuješ samo dober sprejemnik in oddajnik, pa se vse naloži kar samo, haha...

kaj ti bo 5g v cepivu, če so pa ljudje itak cele dneve na telefonu. sam dobro aplikacijo narediš, pa so "cepljeni" cele dneve :))

Raptor F16 ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Ok, ok, hear me out:

Hvala za pozornost.

Peace !

-ukinemo pct
-odpremo vse
-nehamo težit s cep...

Nisem vam dal možnosti izbire.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

r3dkv1c4 ::

Isti nadležneži, ki v temi o Jugoslaviji jokajo, kako je bilo takrat slabo, zdaj težijo v temah covida ljudem, da se naj cepojo.
Ti isti drekači so v starih profilih imeli tak grb, kot ga imam sam, za razliko, da ga jaz nosim s ponosom, oni so si pa ustvarili nove profile, ker jih je bilo sram in so želeli zakriti svoj obraz.
Grozni ste, prazni, puhli, cepljeni.:))
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Raptor F16 je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Ok, ok, hear me out:

Hvala za pozornost.

Peace !

-ukinemo pct
-odpremo vse
-nehamo težit s cep...

Nisem vam dal možnosti izbire.

A mi zaupaš nekaj?

Kaj si bil pred tem 22.04.2019 17:33:52?

Pilatus:))

https://banned.video/watch?id=61423770b...

Zanimivo. Vedno znova ste demantirani, obtoževalci teorij zarot.:))

Za vse cepljene pametnjakoviče, ki vedno znova in znova trdite, da covid ni buisness....

Še malo za nevedne cepljenčke....

.....pa lep dan.;)

Goody je izjavil:

Ne vem ali se sprenevedate ali ste antiwaxiči zgolj tako neumni...nič se ne bojimo virusa, cepljenim nam je dosti ukrepov, zaprtij, covid življenja. Tako kot praktično cel svet pa verjamemo, da je izhod iz tega zgolj cepljenje in nič drugega. To pa nam preprečujete debili antiwaxerji, zato vas sovražimo.

Lepo je brati odkrite izlive čustev spoštovanih kolegov na forumu... :))

Dobro Jutro into Day Two of War for Freedom ;)
Verjamem in upam, da bo vlada danes našla rešitev za trenutno situacijo in popeljala Slovenijo na poti nove Švice, tako, da bo ukinila vse nebulozne ukrepe, ki slišijo na ime PCT, seveda pa bo ohranila potrebni "higienski minimum" v večjih ustanovah, zdravstvenih domovih, DSO-jih... Saj ni tako težko, le potrebno je skrbeti za osebno higieno, kot je umivanje rok in podobno. Seveda pa osebno podpiram, in verjamem, da se s tem strinjajo tudi mnogi drugi, da bi ohranili centre za testiranje, kjer bi ljudje, ki se počutijo bolne, lahko še vedno brezplačno testirali in se umaknili v samoizolacijo v primeru okužbe s korono. Verjamem, da nam bo s skupnimi močmi uspelo, saj s tem, ko naredimo nekaj za sebe, naredimo tudi nekaj za naše najbližje, okolico in skupnost.
Naslednjih 14 dni je ključnih!

Zgodovina sprememb…

CoolBits ::

Epidemija se je končala 15 junija tako da kar se dogaja sploh ni zaradi "virusa"
Samo še razumet bodo nekateri morali.

Master_Yoda ::

Colt1911 je izjavil:

Goody je izjavil:

Pa ne spet.....
Kake butaste owce ! Še zdaj ne štekate da ni več povratka na vaš zeleni lepi stari pašnik !? Tam že zidajo klavnico. Za vas ! Nova realnost al kok že pravjo!>:D

Seveda, ker ce se ljudje na vrhu spomnijo in spravijo reducirati rajo, bodo najprej potamanili ljudi ki jim verjamejo, in ubogajo in ne tistih ki so proti in delajo zdrahe. Very logical.
Dovie'andi se tovya sagain.

dexterboy je izjavil:

Verjamem in upam, da bo vlada danes našla rešitev za trenutno situacijo in popeljala Slovenijo na poti nove Švice, tako, da bo ukinila vse nebulozne ukrepe, ki slišijo na ime PCT, seveda pa bo ohranila potrebni "higienski minimum" v večjih ustanovah, zdravstvenih domovih, DSO-jih... Saj ni tako težko, le potrebno je skrbeti za osebno higieno, kot je umivanje rok in podobno. Seveda pa osebno podpiram, in verjamem, da se s tem strinjajo tudi mnogi drugi, da bi ohranili centre za testiranje, kjer bi ljudje, ki se počutijo bolne, lahko še vedno brezplačno testirali in se umaknili v samoizolacijo v primeru okužbe s korono. Verjamem, da nam bo s skupnimi močmi uspelo, saj s tem, ko naredimo nekaj za sebe, naredimo tudi nekaj za naše najbližje, okolico in skupnost.

Ni EU vložila milijarde v covid potrdila, da jih ne bo noben uporabljal. Kvečejmu več bo tega, še druge stvari bodo gor vezali.
Quack !

Netrunner ::

Raptor F16 je izjavil:

Ok, ok, hear me out:

Hvala za pozornost.

Peace !

Kje na sliki si?

Kje na sliki si?

Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Raptor F16 ::

Netrunner je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Ok, ok, hear me out:

Hvala za pozornost.

Peace !

Kje na sliki si?

Kje na sliki si?

Na drugi strani objektiva ;)
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Raptor F16 je izjavil:

Netrunner je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Ok, ok, hear me out:

Hvala za pozornost.

Peace !

Kje na sliki si?

Kje na sliki si?

Na drugi strani objektiva ;)

Aha, logično, potem si stisnjem med aparat in objektiv, ko so ga nameščali. Se ti kar pozna ja, ta stisnjenost.:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

Fuks ::

dexterboy je izjavil:

In kaj nardiš k ti čez 1 mesec ljudstvo zaflooda bolnico pa ležijo po tleh?

one-half ::

@OP najbolj preprosta resitev. Preprosto ni druge, vecina slovenceljnov je pod nivojem inteligence, da bi lahko sami sprejemali odlocitve.

Vcerajsnji protesti (kjer niso stekali, da se jim JJ rezi iz kavca v okolice Velenja in so mislili, da so policisti in stavbe njihov sovraznik):

Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: one-half ()

djabi ::

no comment je izjavil:

Vsi se prostovoljno cepimo, ukinemo PCT, fertik!

Ampak ne razumeš, da to noče nobena stran. Ker potem bi bilo konec te igre ...

Beri, kaj je napisal ta gospod/gospa, ki ima popolnoma prav:
https://slo-tech.com/forum/t790455/p730...

CoolBits ::

'Quarantine' is when you restrict the movement of sick people.
'Tyranny' is when you restrict the movement of healthy people.

Nič se niso cepljenci naučili....

https://banned.video/watch?id=61423770b...

nikoli se ne bodo.

energetik ::

Raptor F16 je izjavil:

Ok, ok, hear me out:

Hvala za pozornost.

Peace !
Ne, bolj preprosto. Ukinemo ukrepe in pogoje, le da vsak, ki se noče cepiti iz nezdravstvenih razlogov, lepo podpiše, da bo ob svojih morebitnih težavah zaradi C19 ležal doma, jedel lekadol in pil čajčka. V bolnico in ICU pa zaradi C19 ne bo šel. To je vse kar rabimo.

energetik je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Ok, ok, hear me out:

Hvala za pozornost.

Peace !
Ne, bolj preprosto. Ukinemo ukrepe in pogoje, le da vsak, ki se noče cepiti iz nezdravstvenih razlogov, lepo podpiše, da bo ob svojih morebitnih težavah zaradi C19 ležal doma, jedel lekadol in pil čajčka. V bolnico in ICU pa zaradi C19 ne bo šel. To je vse kar rabimo.

To rabiš ti, ne mi.
Mi plačujemo celo življenje, da boš ti tam ležal čez nekaj časa, believe me.
Kot razlog bodo navedli, da imaš zaplete, ki niso povezani s cepivom.;)
Statistika se bo pisala sama in samo za vas.:))

Pa sej samo zaradi kovida imas sanso da ti zdravijo se druge stvari. Imas unicene kolke? Ni problema, dobis kovid gres v bolnico pa dobis se druge kolke. Ostalih ki kovid nimajo tako ali tako ne sprejemajo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

PCT - Bencinski servisi niso izjema ?? (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Loža
1072117038 (96065) Utk

Gneča v cepilnih centrih po Sloveniji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10314743 (12013) BigWhale

Korona - novi semafor ukrepov (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
789000 (7512) bluefish

Zasebnostna analiza aplikacije za preverjanje izpolnjevanja PCT pogojev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
37053139 (44024) ajdov2

Več podobnih tem