Forum » Omrežja in internet » Problemi z mrežo; "hitrost" se je znižala
Problemi z mrežo; "hitrost" se je znižala
ZLOky ::
Hi!
Problem je sledeč:
Oprostite moji nestrokovnosti, slišal sem, da obstajajo programi, ki prevzamejo IP mrežnemu odjemalcu, posledica tega je počastnost omrežja odvzetemu. Zanima me kateri so to programi in ali so kakšni, ki to preprečijo, oz. ali obstaja in kateri je to program, ki lahko ugotvovi, če je s tvojim LANom vse "v redu".
LP PERO!
Problem je sledeč:
Oprostite moji nestrokovnosti, slišal sem, da obstajajo programi, ki prevzamejo IP mrežnemu odjemalcu, posledica tega je počastnost omrežja odvzetemu. Zanima me kateri so to programi in ali so kakšni, ki to preprečijo, oz. ali obstaja in kateri je to program, ki lahko ugotvovi, če je s tvojim LANom vse "v redu".
LP PERO!
ZLOky ::
TNX za odgovor, ampak mislim da to ni to.
No naj povem tole: V podjetju je okoli 200 PCjev v "mreži" od tega jih okoli 40% zna uporabljati za deskanje po internetu, eni bolj eni manj. No v glavnem en dec je "prevzel" IP nekaj uporabnikom in tako omogočil sebi večjo prepustnost linije. S akterim programom je to storil, sprašujem zdaj jaz. La.
LP PERO!
No naj povem tole: V podjetju je okoli 200 PCjev v "mreži" od tega jih okoli 40% zna uporabljati za deskanje po internetu, eni bolj eni manj. No v glavnem en dec je "prevzel" IP nekaj uporabnikom in tako omogočil sebi večjo prepustnost linije. S akterim programom je to storil, sprašujem zdaj jaz. La.
LP PERO!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol tv težave na računalniku z mrežno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1459 (1345) | mk818764 |
» | c++ (program)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1181 (1035) | toxius |
» | mimovrste garacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2924 (2208) | Spike Edin |
» | Prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1537 (1209) | nurmaln |
» | spam?Oddelek: Pomoč in nasveti | 793 (648) | perci |