Forum » Loža » Simptomi pri DRUGI okužbi s covid
Simptomi pri DRUGI okužbi s covid
sekvap ::
Iščejo se obsebe, ki so že drugič prebolele korono in kakšne simptome so imeli prvič in kakšne drugič? Lahko poveste tudi za poznane in koliko časa je minilo med okužbama?
- zaklenilo: zee ()
Nedasemiveč ::
Prvič v marcu: zgolj zelo rahlo povišana telesna temperatura, rahle bolečine v mišicah, utrujenost. Skratka res čisto nič posebnega in če ne bi bila punca testirana pozitivno, sploh nebi vedel, da imam ta virus in s takšnimi simptomi absolutno nebi ostajal doma.
Drugič v juliju: Tu sem imel višjo telesno temperaturo (vendar nikoli čez 38C), izguba vonja in okusa, utrujenost, zmeren kašelj,... Skratka nič posebnega, še najbolj nadležno je bila izguba okusa.
Kaj je botrovalo k tako hitri ponovni okužbi nevem. Morda sem imel od prve okužbe bistveno premalo anti-bodyev, da bi se lahko telo zaščitilo pred Delto. Sem na začetku sumil, da sem imel v juliju zgolj navadno gripi in da se je test pač zmotil ampak potem nebi izgubil vonja ter okusa.
Drugič v juliju: Tu sem imel višjo telesno temperaturo (vendar nikoli čez 38C), izguba vonja in okusa, utrujenost, zmeren kašelj,... Skratka nič posebnega, še najbolj nadležno je bila izguba okusa.
Kaj je botrovalo k tako hitri ponovni okužbi nevem. Morda sem imel od prve okužbe bistveno premalo anti-bodyev, da bi se lahko telo zaščitilo pred Delto. Sem na začetku sumil, da sem imel v juliju zgolj navadno gripi in da se je test pač zmotil ampak potem nebi izgubil vonja ter okusa.
DamijanD ::
Hypo torej za prvič ne veš 100%, če si imel covid - samo sklepaš, ker je bila punca pozitivna?
Mato989 ::
Hypo torej za prvič ne veš 100%, če si imel covid - samo sklepaš, ker je bila punca pozitivna?
Saj tudi če se testiraš si lahko FALSE pozitiven... tako da četudi si pozitiven NI NUJNO da si pozitiven oz. bolan ali zbolel za covidom
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
IL_DIAVOLO ::
Prvič decembra, ko so mi jo v bajto privlekli. Drugič bo isto, sam je pac ne bom šel iskat, čeprav bi mi prav prisel papir prebolelega.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
WizzardOfOZ ::
Nedasemiveč je izjavil:
Prvič v marcu: zgolj zelo rahlo povišana telesna temperatura, rahle bolečine v mišicah, utrujenost. Skratka res čisto nič posebnega in če ne bi bila punca testirana pozitivno, sploh nebi vedel, da imam ta virus in s takšnimi simptomi absolutno nebi ostajal doma.
Torej prvič, marca, si imel gripo, drugič pa kovid.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Izguba okusa in vonja je znak za covid, tako da je to bl ziher kot test :D
Ker pred Covidom pa še noben na Svetu ni izgubil voh in okus kajne????
Kake sekate eni
ginekk ::
111111111111 ::
Saj tudi če se testiraš si lahko FALSE pozitiven... tako da četudi si pozitiven NI NUJNO da si pozitiven oz. bolan ali zbolel za covidom
Še en samostojni raziskovalec, ki vleče zaključke iz kozmične energije.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Nedasemiveč ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Nedasemiveč je izjavil:
Obakrat testiran - obakrat pozitiven. Pač ti hočeš imeti svoj prav, čeprav neveš o čem govoriš niti nisi nikakršen strokovnjak na tem področju. Zanimivo mi na mojo dvakratno okužbo podobno odgovarjaš kot tisti multivac.
Sem imel po prvi okužbi tudi reakcijo - herpes zostra (kot posledica padca imunskega sistema) in zanimivo je takšen stranski učinek možen tudi pri cepivu. To je pa res bilo svinjsko nadležno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nedasemiveč ()
Nedasemiveč je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Nedasemiveč je izjavil:
Obakrat testiran - obakrat pozitiven. Pač ti hočeš imeti svoj prav, čeprav neveš o čem govoriš niti nisi nikakršen strokovnjak na tem področju. Zanimivo mi na mojo dvakratno okužbo podobno odgovarjaš kot tisti multivac.
Sem imel po prvi okužbi tudi reakcijo - herpes zostra (kot posledica padca imunskega sistema) in zanimivo je takšen stranski učinek možen tudi pri cepivu. To je pa res bilo svinjsko nadležno.
Da boš razumel zakaj provociram:
Jaz sem prebolel kovid aprila. 30 dni bolniške, pozitiven na kovid, simptomi pa od mišje mrzlice. Niso hoteli testirat mišje mrzlice, ker so vse zvalili na kovid. Po mnenju zravnika, sem prebolel oboje, vendar, ker sem bil pozitiven na kovid, niso "smeli" testirat. Po drugem testu protiteles (prvi junija, drugi avgusta), jih imam še vedno parkrat več kot 2x cepljeni. Ampak ker mi bo sedaj PCT potekel, se moram it cepit, ker ablast tako hoče, ne ker bi stroka tako rekla, kar se mi zdi skrajno neumno. Poleg tega sem v avgustu skrbel za bolana starša, okužena s kovid 19 in se nisem okužil (sem se šel testirat). Ne rečem, da nekomu, ki nima protiteles težijo, ampak da nam, ki smo preboleli,...
IL_DIAVOLO ::
Nedasemiveč je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Nedasemiveč je izjavil:
Imeti bolj intenzivne simptome pri drugi okuzbi je približno toliko mogoča, kot imeti močnejše simptome pri drugem odmerku cepiva.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Se pravi oboje je mogoče.
Zimonem ::
Nedasemiveč je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Nedasemiveč je izjavil:
Kolikor sem ja te zadeve gledal, herpesu niti niso toliko povezani z samim imunskim sistemom, ampak bolj z padcem celotne kondicije telesa.
Sam sem imel davno nazaj izraženo monukleozo. Vsekakor pa vpliva, še dodaten boj v telesu.
Pithlit ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Imeti bolj intenzivne simptome pri drugi okuzbi je približno toliko mogoča, kot imeti močnejše simptome pri drugem odmerku cepiva.
Če bi se šel cepit bi pač vedel da so pri drugem odmerku možni hujši simptomi. Pravzaprav ti direkt povejo da se boš verjetno počutil slabše kot prvič. Si morš mislit, a?
Velja vsaj za Comirnaty.
Life is as complicated as we make it...
dexterboy ::
- Kako pa je pol pri cepivih, kjer je dovolj samo ena doza?
- Vonj in Okus; prijateljica skoraj vsakič, ko faše virozo, izgubi za dan ali dva vonj in okus. Pravi, da jo vonj ne gane toliko, bolj ji ni všeč izguba okusa. Nazadnje, ko je imela rahlo povišano T, dober mesec nazaj, sem bil prepričan, da je na obisku Covid, ampak je test pokazal negativen rezultat.
- Vonj in Okus; prijateljica skoraj vsakič, ko faše virozo, izgubi za dan ali dva vonj in okus. Pravi, da jo vonj ne gane toliko, bolj ji ni všeč izguba okusa. Nazadnje, ko je imela rahlo povišano T, dober mesec nazaj, sem bil prepričan, da je na obisku Covid, ampak je test pokazal negativen rezultat.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
- Kako pa je pol pri cepivih, kjer je dovolj samo ena doza?
Pri cepivih kjer je dovolj ena doza verjetno stranski učinki druge doze niso omembe vredni. Nisem imela srca ti še bolj neumen odgovor napisat.
inzenir1337 ::
WizzardOfOZ ne se tako zelo bat cepiva ker te bo še pobralo od strahu ko te špiknejo in bo direktna koma in smrt. Klošarji so dobili že po 10 šusov mRNA na liter rdečega podlage in so še vsi na tem svetu. Še bolj so veseli ker je prišlo kar nekaj denarja in jim je prav lušno.
Drugače pa mislim da bo z novim odlokom dosežen obratni učinek. Zdaj ko tako silijo se tisti ki so se želeli cepit ne bodo šli ker je na silo in tam podpišeš da si se sam odločil in veš v kaj se spuščaš. Cepiti se je trenutno shizofreno dejanje. Obvezno cepljenje ok, ta teror pa ne podpiram.
Predlagam da se pride 1 mio ljudi testirat vsak dan pa da vidimo koliko testov imajo...
Drugače pa mislim da bo z novim odlokom dosežen obratni učinek. Zdaj ko tako silijo se tisti ki so se želeli cepit ne bodo šli ker je na silo in tam podpišeš da si se sam odločil in veš v kaj se spuščaš. Cepiti se je trenutno shizofreno dejanje. Obvezno cepljenje ok, ta teror pa ne podpiram.
Predlagam da se pride 1 mio ljudi testirat vsak dan pa da vidimo koliko testov imajo...
Kako da ne? Izjavo da ti Pfizer ni nič dolžan če se stegneš, da sam odgovarjaš in jamčiš za kakovost cepiva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: inzenir1337 ()
wajdouc ::
Jaz nisem nič podpisal (Pfizer), ne pri prvem ne pri drugem odmerku. V bistvu nisem pri nobeni vrsti cepljenja nič podpisal. Omenili so mi možne stranske učinke in čao miki.
Sam jamčiš za kakovost cepiva??? Kaj ti snifaš, jaz bi tud.
...da sam odgovarjaš in jamčiš za kakovost cepiva.
Sam jamčiš za kakovost cepiva??? Kaj ti snifaš, jaz bi tud.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: wajdouc ()
Glugy ::
-
- Vonj in Okus; prijateljica skoraj vsakič, ko faše virozo, izgubi za dan ali dva vonj in okus. Pravi, da jo vonj ne gane toliko, bolj ji ni všeč izguba okusa.
Sej je to tako ali tako povezano. Če izgubiš vonj izgubiš okus. Ni lih tipično da bi izgubil samo okus.
Drgač pa vonj izgubiš že če imaš zabasan nos. Ampak izguba vonja ni ravno ista v takem primeru z covid izgubo vonja čeprav pogovorno obojemu rečemo izguba vonja. Pri covid izguba vonja pomeni da ti marsikateri lep vonj ki si ga prej oboževal zdej smrdi kot da bi šlo za gnilo staro meso pa gnila jajca. In po navad ne traja dan dva ampak par tednov nekateri pa še dolgo po tem ko so covid že davno prebolel ( poznam eno tako ) še vedno nima pravega vonja in okusa. Redko katera stvar je sploh še normalnega okusa, vse ostalo ima isto vonj/okus po ginilih jajcih. Gre dejansko za nekakšno okvaro pri živcih ki potem ko covida ni več in ko se nazaj "vzpsotavijo" se ne vzpostavijo nazaj pravilno in zato si možgani ne znajo razlagat vonja in je zarad najverjetneje nevarnosti ( kar je neznano je v naravi po privzetem večkrat obravnavano kot nevarno , zarad večje možnosti preživetja) prepoznano kot gnilo, nevarno, izogibanja vredno. Pa čeprav je bil to prej lep vonj po okusnih popolnoma zdravih dobrotah.
Tko da ja pazte se fantje in dekleta. To je samo en vidik ampak trajnih in trajnejših posledic je lahko več. Na drugo okužbo bi moralo telo biti bolj pripravljeno na splošno rečeno ampak po drugi strani pa je lahko druga različica korone bolj nevarna , lahko pa da tud tvoj imunski sistem ni v top formi ravno takrat... ( stres, ipd ) in je potem hujš simptom kot pri prvi okužbi.
-
- Vonj in Okus; prijateljica skoraj vsakič, ko faše virozo, izgubi za dan ali dva vonj in okus. Pravi, da jo vonj ne gane toliko, bolj ji ni všeč izguba okusa.
Sej je to tako ali tako povezano. Če izgubiš vonj izgubiš okus. Ni lih tipično da bi izgubil samo okus.
Drgač pa vonj izgubiš že če imaš zabasan nos. Ampak izguba vonja ni ravno ista v takem primeru z covid izgubo vonja čeprav pogovorno obojemu rečemo izguba vonja. Pri covid izguba vonja pomeni da ti marsikateri lep vonj ki si ga prej oboževal zdej smrdi kot da bi šlo za gnilo staro meso pa gnila jajca. In po navad ne traja dan dva ampak par tednov nekateri pa še dolgo po tem ko so covid že davno prebolel ( poznam eno tako ) še vedno nima pravega vonja in okusa. Redko katera stvar je sploh še normalnega okusa, vse ostalo ima isto vonj/okus po ginilih jajcih. Gre dejansko za nekakšno okvaro pri živcih ki potem ko covida ni več in ko se nazaj "vzpsotavijo" se ne vzpostavijo nazaj pravilno in zato si možgani ne znajo razlagat vonja in je zarad najverjetneje nevarnosti ( kar je neznano je v naravi po privzetem večkrat obravnavano kot nevarno , zarad večje možnosti preživetja) prepoznano kot gnilo, nevarno, izogibanja vredno. Pa čeprav je bil to prej lep vonj po okusnih popolnoma zdravih dobrotah.
Tko da ja pazte se fantje in dekleta. To je samo en vidik ampak trajnih in trajnejših posledic je lahko več. Na drugo okužbo bi moralo telo biti bolj pripravljeno na splošno rečeno ampak po drugi strani pa je lahko druga različica korone bolj nevarna , lahko pa da tud tvoj imunski sistem ni v top formi ravno takrat... ( stres, ipd ) in je potem hujš simptom kot pri prvi okužbi.
Ni izguba vonja ampak bolj pravilno je VOHA ampak ok, to ni bistveno, bistveno je to, da sem sam ko sem dobil Covid izgubil voh 100%, za ene 5 dni, medtem ko sem okus izgubil samo tam za ene 24ur potem sem pa že vse normalno okušal, medtem ko vonjav nisem zaznaval.
inzenir1337 je izjavil:
Kako da ne? Izjavo da ti Pfizer ni nič dolžan če se stegneš, da sam odgovarjaš in jamčiš za kakovost cepiva.
Si se šel cepit? Potem ne bluzi o stvareh o katerih pojma nimaš.
Jaz sem se šla. Podpisovala nisem nič. Od enih 200 ljudi ki smo se na tisti dan cepili, nihče ni nič podpisoval.
kixs ::
inzenir1337 je izjavil:
Si se šel cepit? Potem ne bluzi o stvareh o katerih pojma nimaš.
Jaz sem se šla. Podpisovala nisem nič. Od enih 200 ljudi ki smo se na tisti dan cepili, nihče ni nič podpisoval.
Ne vem zakaj potem eni, ki so se cepili z AZ ali Pfizerjem , pravijo drugace.
Nevem sicer kje ti živiš ampak po večini se podpiše taka izjava:
https://www.zd-lj.si/zdlj/images/OBR_46...
Privolitev dajem svobodno. Razumem pomen in posledice privolitve. Razumem prejeta ustna pojasnila.
Jako svobodno se odločate vi za cepivo, res. Eni zarad morja, drugi pa zarad groženj pred izgubo službe, tretji ker jim je vlada onemogočila normalno življenje in jih fašistično izključila iz družbe.
https://www.zd-lj.si/zdlj/images/OBR_46...
Privolitev dajem svobodno. Razumem pomen in posledice privolitve. Razumem prejeta ustna pojasnila.
Jako svobodno se odločate vi za cepivo, res. Eni zarad morja, drugi pa zarad groženj pred izgubo službe, tretji ker jim je vlada onemogočila normalno življenje in jih fašistično izključila iz družbe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: inzenir1337 ()
r3dkv1c4 ::
Sequap
Čas prve prijave13.11.2020 20:54:03
Si ti kakšen iz vladne stroke, ki dela statistiko in išče ljudi za analizo, ker mainstream o tem ne želi podajati podatkov v javnost?
Čas prve prijave13.11.2020 20:54:03
Si ti kakšen iz vladne stroke, ki dela statistiko in išče ljudi za analizo, ker mainstream o tem ne želi podajati podatkov v javnost?
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
Vice ::
Nedasemiveč je izjavil:
WizzardOfOZ je izjavil:
Nedasemiveč je izjavil:
Kolikor sem ja te zadeve gledal, herpesu niti niso toliko povezani z samim imunskim sistemom, ampak bolj z padcem celotne kondicije telesa.
Sam sem imel davno nazaj izraženo monukleozo. Vsekakor pa vpliva, še dodaten boj v telesu.
Monukleoza in zostra sta nekaj čisto različnega. Zostra je posledica nihanja imunskega sistema, rabi pa več trigerjev, da se sproži in stroka niti ne ve točno kaj ga aktivra. Jeba tega virusa je ker je lahko pokazatelj resnih sprememb v telesu in je potrebno biti pozoren / previden kar dolgo časa. Možnost kapi se ti lahko poveča tudi do 70% prvo leto po obolenju. Meni so ga zdravili z istimi tabletami kot jih dajejo težjim Covid bolnikom. Tako da ni to samo padec kondicije.
r3dkv1c4 ::
Ni naključje, da se je po izbruhu Covida enormno povečalo št. novih profilov tu gor.
Za nekatere vemo, da so morali odpreti nove, da skrijejo svoje prejšnje neumnosti, ampak takih je le nekaj.
Za nekatere vemo, da so morali odpreti nove, da skrijejo svoje prejšnje neumnosti, ampak takih je le nekaj.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
Grem danes do brezdomca za Janssena. Zaščitim ranljivega človeka in še potrdilo dobim da lahko grem tankat avto in do zdravnika če bom slučajno rabil.
111111111111 ::
Ni naključje, da se je po izbruhu Covida enormno povečalo št. novih profilov tu gor.
Jap. Predvsem antivaxerjev.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Farmacija si želi zdravo populacijo nekje tako kot si vojaška industrija želi mir na Svetu =)
To je vse kar je treba vedet
To je vse kar je treba vedet
zee ::
Blodnje.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kje dobiti SARS-CoV-2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16104 (7811) | zee |
⊘ | Mi Covid19 prekuženi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 27061 (14186) | BigWhale |
⊘ | Test Covid19 pozitiven, vprašaj kaj te zanima! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 27290 (18148) | ;-) |