Forum » Šola » Študentske knjižnice
Študentske knjižnice
Temo vidijo: vsi
katoon ::
Ojla!
Mene pa zanima al obstaja kka knjiznica, kjer bi se dalo ucit oz studirat tut ob nedeljah? Sj si kr predstavlsm da najbrz ne...ampak bi bilo pa lepo ce bi solarjem/studenton omogocili tudi ucenje ob nedeljah. Eni mamo pac neuvidevne cimre in se tezko osredotocimo doma.
Mene pa zanima al obstaja kka knjiznica, kjer bi se dalo ucit oz studirat tut ob nedeljah? Sj si kr predstavlsm da najbrz ne...ampak bi bilo pa lepo ce bi solarjem/studenton omogocili tudi ucenje ob nedeljah. Eni mamo pac neuvidevne cimre in se tezko osredotocimo doma.
katoon ::
Eh tudi oni so zaprti ob nedeljah... Prava škoda da ni nikjer nobenih čitalniških prostorov...
Hypathia ::
Nekateri študentski domovi imajo v kletnih prostorih sobe za učenje, ki so dostopne 24/7.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
Groot ::
Nekateri študentski domovi imajo v kletnih prostorih sobe za učenje, ki so dostopne 24/7.
In so namenjene stanovalcem študentskega doma. Zato praviloma tudi "preganjajo" outsiderje, ker sicer zmanjka prostora. Že v mojih časih je bilo tako da so ob vikendih vedno želeli v študentske domove prihajat zunanji, ampak prostora pač ni bilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tihi študentski domOddelek: Šola | 5733 (5199) | FormerUser |
» | Prevelika poraba električne energije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13664 (11982) | feryz |
» | študentski dom lj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 46386 (24118) | Marat |
» | Študentski domovi v LJ (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 31639 (19264) | St235 |
» | Študij Ljubljana ali Maribor?? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15964 (14520) | barbarpapa1 |