Forum » Loža » Račun za plačano objavo
Račun za plačano objavo
Matic Broz ::
Pozdravljeni,
Imam spletno stran in zanjo popoldanski s.p. Pred kratkim sem dobil objavil t.i. "plačano objavo" oz. "sponsored post". Ker ne gre za delo iz drugega pogodbenega razmerja ampak za samostojn zaslužek, seveda potrebujem sp.
Zanima me, če moram za plačilo, ki ga bom prejel na poslovni račun izstaviti račun (mislim, da ga moram), prihodek pa nato z ustreznim obrazcem prijavim preko e-Davkov, račun pa hranim 5 let.
Je tako ali sem kaj zgrešil?
Lep pozdrav,
Matic
Imam spletno stran in zanjo popoldanski s.p. Pred kratkim sem dobil objavil t.i. "plačano objavo" oz. "sponsored post". Ker ne gre za delo iz drugega pogodbenega razmerja ampak za samostojn zaslužek, seveda potrebujem sp.
Zanima me, če moram za plačilo, ki ga bom prejel na poslovni račun izstaviti račun (mislim, da ga moram), prihodek pa nato z ustreznim obrazcem prijavim preko e-Davkov, račun pa hranim 5 let.
Je tako ali sem kaj zgrešil?
Lep pozdrav,
Matic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GMAILOddelek: Omrežja in internet | 1515 (819) | Šolar |
» | Kabinsko osebje izgubilo, elektronika med vzletom ostajaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12945 (11892) | Tody |
» | Vpliv elektronskih naprav na letalsko varnostOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 43926 (43926) | nodrim |
» | SituacijaOddelek: Loža | 1451 (1096) | Airskull |
» | Plačevanje v tujiniOddelek: Pomoč in nasveti | 1882 (1708) | XCT |