» »

NBA sezona 2021-2022

NBA sezona 2021-2022

««
4 / 55
»»

Kurzweil ::

Chris Paul has declined his $44.2 million player option for the 2021-22 season to become an unrestricted free agent.

eric_cartman ::

Kurzweil je izjavil:

Chris Paul has declined his $44.2 million player option for the 2021-22 season to become an unrestricted free agent.


Precej pričakovano. Verjetno zadnja pogodba, ki jo bo podpisal in išče denar.

Horas ::

kolk pa lahk dobi več od zdaj cp3? skor 45mio dolarjev wow pa odkloni.mogoč 2-3lete za 30-40mio?
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

GupeM ::

3 leta x 25 milijonov = 75 milijonov, kar je več kot 44,2 milijonov. Več kot 65 % več. Ti ne bi vzel?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: GupeM ()

eric_cartman ::

Horas je izjavil:

kolk pa lahk dobi več od zdaj cp3? skor 45mio dolarjev wow pa odkloni.mogoč 2-3lete za 30-40mio?


Če Lowry želi 3letax30 mil. $ oz. 4letax25 mil. $, potem si CP3 zasluži še več.. Itak so ekipe take playerje pripravljene preplačat na polno.

Zgodovina sprememb…

Kurzweil ::

Glede na dogajanje zadnje dni, bo zgleda precej zanimivo... ali iščejo višje pogodbe, ali pa je v igri kakšen velik 3-team trade.

Glede na to, kako gre vse mimo DAL oz. so že opustili nekatere želje... se ne bom čudil, če Dragič pristane v DAL, kar me niti slučajno ne bi motilo.

Se pa sprašujem, kam bo odšel Dennis Schroder, ne rečem, zelo soliden igralec, ampak mogoče je teh 100M$ za, če se prav spomnim, tri leta skoraj malce veliko.

Zanimiva je trenutna situacija, cel kup playev, vsak po svoje riskanten ali za ščepec precenjen.

Conley, Lowry, Dragič,... so injury prone igralci in malce v letih... Schroder pa je v istem rangu glede teh cen in mogoče ne ravno tako kvaliteten, stvar debate... najbolj me stisne, ko tu pa tam kdo omeni, da je možnosti tudi Lonzo Ball.

Torej zaenkrat DAL dela cap space, kot kaže do sedaj nobeden omembe vreden igralec ni v igri, da bi vsaj sam pokazal malce interesa... prioriteta jim je bila podaljšati z THJ, pa bo zgleda tudi slednji odšel... zgleda bodo obdržali Marjanoviča, dobili so Mosesa Browna... čez par dni se odpre "trgovina" s free agenti... iskreno upam, da bo tale nova garnitura DAL pripeljala kaj omembe vrednega... zdej bo padel DAL v en tak panic mode, ko bodo za ceno, da pripeljejo koga kvalitetnega šli morda tudi pretiravat s pogodbami... ja zajebano je to v DAL... je pa tudi res, da če bi to povsem držalo, potem tudi ATL in MIL ne bi bila zmožna zadnja leta pripeljati kar sta... upajmo na najboljše, da ne bo Dragič spet celotno sezono trpel... res upam, da je sedaj Porzingis pa res malce bolje pripravljen in da ne bo toliko težav s poškodbami... torej še vedno ena menjava za Dončiča, en SF defender, ki lahko po možnosti tudi kaj zadene... če gre THJ tudi kakšen proper šuter... glede centra pa nimam upanja, da pride kaj omembe vrednega, bo treba upat, da vsaj Brown naredi kakšen presežek, če bo sploh v prvem planu, glede na to, da je bil podtaknjenec pri tistem tradu Josha Richardsona... tole bo zelo zelo težko za DAL... spet...

Goody ::

DAL je potrdil opcijo WCS.

IL_DIAVOLO ::

Medtem ko ostali krepijo ze tako zvezdniško zasedbo, se dallas blamira z nekimi populističnimi "okrepitvami" :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Kurzweil ::

Goody je izjavil:

DAL je potrdil opcijo WCS.


Kar je še kar solidno za tiste 4M$ kolikor je njegova plača... za moj okus je malce mehek, občasno je pokazal kak dober defensive event, sicer pa pod to mehkost štejem tudi, da je sila povprečen rebounder. Je pa tudi res, da pod Rickom Carlislom ni dobil neke resne priložnosti... zdej glede na to, da ima DAL Bobana, Kleberja, Porzingisa, WCSja, Browna in Powella, se sprašujem, če bodo sploh iskali kakšnega visokega igralca, sicer težko razumem, zakaj bi obdržali vse te igralce.

Torej DAL ima zaenkrat fix od igralcev na položaju od 1-3 samo Dončiča, Brunsona, Doriana Finneya-Smitha... od teh, ki so omembe vredni... tu so potrebne še vsaj 4 rešitve, od tega vsaj en odličen igralec in par proper role playerjev... to je minimum... torej proper SG in SG sub, SF defender in menjava za Dončiča...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kurzweil ()

Smurf ::

Ja, jaz mislim, da ne bodo iskali se kaksnega visokega igralca. Vse moci bodo usmerili v playmakerja, pa potencialno kaksnega 3&D.

eric_cartman ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Medtem ko ostali krepijo ze tako zvezdniško zasedbo, se dallas blamira z nekimi populističnimi "okrepitvami" :D


Res so v bednem položaju. Nimajo konkretnih draft pickov niti to niti naslednje leto.

Nimajo igralcev, ki bi jih lahko trade-ali razen Brunson-a. In seveda THJ-ja, ki bi ga lahko uporabili za S&T. DSJ pa je IMHO predober in nenadomestljiv player, da bi ga kar tako zamenjali - razen če bi v zameno za njega res dobili nekega kompletnega igralca.

In potem še to, da v Dallasu pač noben zvezdnik noče živet. In roko na srce.. Če bi sam bil zvezdnik in bi lahko zbiral ali grem v LA, Miami ali pa Dallas, mislim, da odločitev ni težka. Vsekakor pa ne Dallas.

Naslednja stvar pa je, da Luka iskreno nima prave družbe in kolegov v NBA-ju. Medtem, ko je npr. Lowry boter od Butlerjeve hčerke. Večina jih je tudi že igrala na collegu skupaj in se poznajo že od prej.. Skratka dosti razlogov je zakaj tudi Nico in Kidd ne bosta pripomogla k temu, da bi pripeljala konkretne zvezde v Dallas.

Treba je še omenit, da se je Dallas Mavsov prijel nick "The whitest team in NBA". Kar je sploh slabo, če bi želeli kakšnega dobrega FA-ja podpisat, ki so v večini črnci.

Goody ::

Po moje bodo vsaj kakšnega od podpisanih visokih trejdali.

Horas ::

GupeM je izjavil:

3 leta x 25 milijonov = 75 milijonov, kar je več kot 44,2 milijonov. Več kot 65 % več. Ti ne bi vzel?


jaz sem mislil skupaj za 3 lete ampaka ja to je po letih. itak potem.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

eric_cartman ::

Za moje pojme je Moses Brown če bo pridno delal lahko kmalu hudo vreden asset. Je pa vseeno vprašanje zakaj so se ga Celticsi tako zlahka znebili, če se gre za tako perspektivnega playerja.

Definitivno pa se je tudi že v NBA-ju izkazal kot zelo dober rim protector, ki ga še kako rabimo, ker je KP vsaj v preteklem letu bil zelo neuporaben.

Goody ::

Ne gre ravno v prid tezi, da je Moses Brown tako perspektiven, podatek, da gre za undrafted playerja, ki je v 2 letih zamenjal 4 ekipe...Na uč (statsi lani, pa highlightsi, iz kakšne tekme se ga sploh ne spomnim) je meni tudi zanimiv sicer.

Goody ::

Ima pa katastrofalen met iz razdalje, prosti meti recimo okoli 30%.

eric_cartman ::

Goody je izjavil:

Ima pa katastrofalen met iz razdalje, prosti meti recimo okoli 30%.


Kot pravim.. Nekje je verjetno razlog, da so ga tako zlahka menjali.. Mavericksov Reddit pa se potem vsakič tako vede, kot da so pripeljali Kawhi-ja. Ampak kot pravim.. Mlad je še.. Mogoče pa se da kaj iz njega naredit..

Konec koncev je Kidd tudi skrbel za razvoj Giannis-a in mu pri tem močno pomagal. Tako da mogoče lahko tudi okrog Moses-a kaj naredi.

Smurf ::

Browna so dobili zato, ker je Boston tako hotel, ne zato, ker bi si ga Dallas zelel. Kaj dosti ne bi na njega racunal.

Samael ::

Jaz tudi ne.
Reakcije širom interneta te dni so podobne, kot ko je Dallas dobil tiste tri picke lani, ki jih kar nismo mogli prehvaliti (recimo, kako bo Terry super menjava za Curryja - ja pa jade :), potem pa so komajda kaj videli igrišče.
Zdaj pa, kot je videti, so pri Dallasu obdržali še WCS-ja in Bobana ... tako da močno dvomim, da bo neki povsem neznani Moses Brown, ki ga nekateri zdaj toliko da ne postavljajo v prvo peterko, ob KP-ju, WCS-ju, Bobanu ... videl kaj več kot nekaj garbage minut.


Še en random funny moment, ki mi je ravnokar padel v oči ... just because. :))

Samael != Samuel

belo mleko ::

Trenutno jim slabo kaže, ampak mi ne vemo kaj vse se v ozadju pogovarjajo. Mogoče bo kakšno presenečenje ampak jim dam majhne možnosti. Ne verjamem da lahko novi GM kar tako, po treh tednih "dela" naredi čudeže. So na dobri poti, da vržejo vstran še eno Lukovo leto.
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg

Nedasemiveč ::

Norišnica na trgu že prvi dan, bom zagotov tule kakšnega spregledal, pa bo verjetno itak kakšna uradna lista na koncu objavljena, da bo bolj pregledno. Dosti teh številk in kdo gre kam je tudi še vprašanje.

- Kyle Lowry : 3 year deal, $90 million / Heat
- Chris Paul: 4 year deal, up to $120 million / Suns
- Lonzo Ball: 4 year deal, $85 million / Bulls
- Jarrett Allen: 5 year deal, $100 millon / Cavs
- Mike Conley: 3 year deal, $68 million / Jazz
- Duncan Robinson - 5 year deal, $90 million / Heat
- Kelly Olynyk - 3 year deal, $37 million / Pistons
- Dwight Howard has agreed to return to the Lakers

Dallas

- Tim Hardawy Jr.: 4 year deal, $72 million
- Sterling Brown: 2 year deal, $6.2 million
- Reggie Bullock - 3 year deal, $???

Bullock is a 39.2% career 3-point shooter. Mavs are loading up on shooters to surround Luka Doncic.

3-point percentages last season for wings who have agreed to new deals with the Mavs:

Tim Hardaway Jr. -- 39.1%
Reggie Bullock -- 41.0%
Sterling Brown -- 42.3%


If the Raptors buy out Goran Dragic, he would "obviously" have interest in joining Luka Doncic and Igor Koskosov in Dallas, source tells AP.

Contenders will line up for him if a buyout occurs. The Lakers have had interest in him forever.

Zgodovina sprememb…

Samael ::

Nedasemiveč je izjavil:



- Tim Hardawy Jr.: 4 year deal, $72 million


Povsem identična pogodba kot 4 leta nazaj pri Knicksih, s tem da zdajle izgleda vseeno nekoliko bolj sprejemljivo. Upam, da bo tudi ta naslednja štiri leta igral tako, kot je v letu pred podpisom nove pogodbe.
Samael != Samuel

uvodV?? ::

Dallas zaenkrat vrhunsko

mr_chai ::

A boste gledal zdele Slo - Ger ? Al odpremo novo temo ?

uvodV?? ::

Samael ::

@ShamsCharania
Free agent swingman Reggie Bullock has agreed to a three-year, $30.5 million deal with the Dallas Mavericks, his agent David Bauman of @ISEBasketball tells @TheAthletic @Stadium


Ugh ... 8-O



.
Samael != Samuel

drvo ::

Nedasemiveč je izjavil:





Dallas

- Tim Hardawy Jr.: 4 year deal, $72 million
- Sterling Brown: 2 year deal, $6.2 million
- Reggie Bullock - 3 year deal, $???

Bullock 3 leta, 30 milijonov

bambam20 ::

V ta Dallas očitno noben noče.

sheeshkar ::

bambam20 je izjavil:

V ta Dallas očitno noben noče.

To je sicer res, ampak po drugi strani se pa vprašajmo, če lahko res kaj obžalujemo?

Edini, ki bi naredil takojšen preobrat v franšizi, je bil Kawhi Leonard, ki se je poškodoval za celo sezono (in je tako ali tako bilo skoraj nemogoče, da bi prišel v Dallas).

Kyle Lowry je star 35 let in bo dobival 30m za tri leta, kar je glede na starost izjemno tvegano in kljub temu, da gre za kvalitetnega igralca, vseeno ne gre za superzvezdo.

DeMar DeRozan? Ne hvala, katastrofalen v obrambi in slab v metu za tri, tudi playmaking ni toliko dober, da bi ga bilo vredno loviti zaradi tega.

Evan Fournier? Malenkost boljši od Timmyja za enak znesek, ampak glede na to, da so Timmyja dobili na (zaradi dvignjenega cap spacea) relativno ugodno pogodbo ter bo s tem vsaj on predstavljal neko kontinuiteto, to ni tako katastrofalna odločitev.

S tem ne želim reči, da je vodstvo Dallasa do sedaj pokazalo kaj fenomenalnega, temveč predvsem, da zaenkrat na trgu ni nobenih "game changerjev" in da zaenkrat ni nič takšnega, kar bi lahko bistveno obžalovali. Bomo videli, če bodo presenetili s kakšnim dobrim tradeom, ampak dvomim, ker nimajo prav dosti za ponuditi, tako da naj nihče ne pričakuje, da bo Dallas v naslednji sezoni bistveno boljši od lanske.

bambam20 ::

sheeshkar je izjavil:



S tem ne želim reči, da je vodstvo Dallasa do sedaj pokazalo kaj fenomenalnega, temveč predvsem, da zaenkrat na trgu ni nobenih "game changerjev" in da zaenkrat ni nič takšnega, kar bi lahko bistveno obžalovali. Bomo videli, če bodo presenetili s kakšnim dobrim tradeom, ampak dvomim, ker nimajo prav dosti za ponuditi, tako da naj nihče ne pričakuje, da bo Dallas v naslednji sezoni bistveno boljši od lanske.


A ti spet sanjaš o nekih preplačanih igralcih, medtem ko ti mimo polzijo Nicholas Batum, Alex Caruso, Patty Mills, Bobby Portis, Markieff Morris in podobni , ki ubijajo v obrambi in so tisto, kar Luka potrebuje okoli sebe.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

bambam20 ::

Jimmy BUtler z miamijem 4 letno pogodbo za 184 milijonov. Ta liga je šla v kurac.

Nedasemiveč ::

Bullock je drugače kar dober obrambni igralec in dober šuter. Teoretično bi moral pasati poleg Dončića, kaj bo v praksi bomo pa videli. Takšna je bila ideja z Richardsonom, pa vemo, kako se je končalo.

Še vedno čakam ball-handlerja in centra. Valda ne bodo šli s centrsko linijo Powell/WCS/Marjanović v novo sezono :/

Miami se je res "zadolžil" s temi pogodbami. Tudi Duncan Robinson 90/5 se mi zdi kar huda.

Zgodovina sprememb…

sheeshkar ::

bambam20 je izjavil:

sheeshkar je izjavil:



S tem ne želim reči, da je vodstvo Dallasa do sedaj pokazalo kaj fenomenalnega, temveč predvsem, da zaenkrat na trgu ni nobenih "game changerjev" in da zaenkrat ni nič takšnega, kar bi lahko bistveno obžalovali. Bomo videli, če bodo presenetili s kakšnim dobrim tradeom, ampak dvomim, ker nimajo prav dosti za ponuditi, tako da naj nihče ne pričakuje, da bo Dallas v naslednji sezoni bistveno boljši od lanske.


A ti spet sanjaš o nekih preplačanih igralcih, medtem ko ti mimo polzijo Alex Caruso, Patty Mills, Portis, Markieff Morris in podobni , ki ubijajo v obrambi in so tisto, kar Luka potrebuje okoli sebe.

Kako naj sanjam o preplačanih igralcih, če jih niti ni na voljo?

Kot prvo, nihče od omenjenih ni neka huda vrednost, da bi se zaradi nje morali tepsti po glavi, kar je bistvo mojega prejšnjega prispevka. O njih govoriš, kot da so škrtarili pri Bradley Bealu ali kaj podobnega.

Kot drugo, Dallas je podpisal dva 3&D igralca po zelo ugodnih cenah, kar so nujno potrebovali (baje sta celo podpisana po MLE, kar naj bi še dodatno odprlo cap space, ampak na te zadeve se ne spoznam dovolj, da bi lahko bolj natančno govoril o tem) in še vedno imajo dovolj prostora za podpis enega solidnega igralca za prvo peterko (od tega bo šele odvisno, kako bomo dejansko ocenjevali to predsezono). Portis in Caruso (ki sta od naštetih edina, ki bi morda lahko igrala v prvi peterki Dallasa - čeprav tudi to veliko pove o pomanjkanju prave izbire na trgu) sta oba precej dražja in seveda se je Portis raje odločil ostati pri aktualnih prvakih, res čudno ane?

Kot tretje, če boš slučajno omenjal sign&trade Lonzo Balla in podobne, se moraš zavedati, da Dallas nima pametnih trade assetov za kaj takšnega in so najprej morali zakrpati ravno to, kar so storili.

bambam20 ::

Nedasemiveč je izjavil:



Še vedno čakam ball-handlerja in centra. Valda ne bodo šli s centrsko linijo Powell/WCS/Marjanović v novo sezono :/



Ti kar čakaj. Dallasov cilj je drugi krog končnice. Pravi mojstri.

sheeshkar ::

bambam20 je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:



Še vedno čakam ball-handlerja in centra. Valda ne bodo šli s centrsko linijo Powell/WCS/Marjanović v novo sezono :/



Ti kar čakaj. Dallasov cilj je drugi krog končnice. Pravi mojstri.

Ja kaj točno si pa pričakoval od te selekcije free agentov v kombinaciji s tem, da Mavericksi nimajo draft pickov ter zelo malo zanimivih igralcev za tradeanje?

Saj nimam nič proti, če se jih kritizira predvsem za napake iz preteklosti (čeprav ti to nič ne pomaga glede sedanjega stanja, ampak ok), ampak če je tvoja največja kritika, da jim ni uspelo dobiti jebenega Alex Carusa, potem ti to lahko veliko pove o stanju na trgu.

Lahko pa poveš, kaj vse bi ti storil drugače to poletje (seveda z upoštevanjem salary capa in vsem kar pride zraven) in jih že to poletje postavil med favorite za naslov?

eric_cartman ::

bambam20 je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:



Še vedno čakam ball-handlerja in centra. Valda ne bodo šli s centrsko linijo Powell/WCS/Marjanović v novo sezono :/



Ti kar čakaj. Dallasov cilj je drugi krog končnice. Pravi mojstri.


Omenja se Powell + WCS za Dragiča od Raptorsov.

Problem je, ker sedaj Dallas že operira over the cap. #wewantmoremoney
BAE so že podpisali če razumem. Jim pa sedaj ostaja še MLE(mid-level exception) od Richardsona al nekej takega.. Sej noben ne ve.. So vsi zmedeni okrog tega in kolko denarja imajo na voljo - vsaj na Redditu. Vsekakor pa nimajo več salary cap-a kot takega.

Izgleda, da je Dallas bolj kot ne končal. Pričakujem samo še kakšen majhen trade. Vsekakor pa ne blockbuster trade.

Ocena zadovoljstva zaenkrat od 1 do 5: 3

Lowry bi bil za kratko pogodbo super - za dolgo nikakor. Vsekakor pa sem pričakoval še enega play makerja oz. ball handler-ja. Govorili so o konkretni pomoči Lukatu, pa je očitno spet ne bo imel.

Res, da so podpisali 2 solidna 3&D playerja oz. floor spacerja.. Ampak to ni nič kar bi razbremenilo Dončiča. Sploh pa ne nekaj kar bi razbremenilo ekipo, ko Dončič počiva.

Upam, da jim rata še na tradeanju kaj dobrega dobit.

Ne vem pa če bi bil vesel, če dobijo Dragiča. Tako srednje.. Če bi bil to Dragič 5 let nazaj podpišem takoj in sem super vesel za takšen trade. Zdaj pa.. Dragič je totalno fuč s temi poškodbami. In to se ne bo spremenilo. Torej lahko računamo, da bo morda v tej sezoni odigral cca. 60-70 % tekem? Casey Smith mu kljub strokovnosti tu ne bo pomagal.

Kar vidim pa pozitivnega pa je Dragičev leadership, ki se ga Dončič še uči. Je sicer leader Mavsov.. Ampak rabi zrelost.. To je nekaj, kar Dragič ima.. In bi znal dobro umirit in motivirat ekipo v odločilnih trenutkih.. Vse drugo pa... Kar bi Gogiju najbolj privoščil je to, da podpiše še zadnjo pogodbo za Miami in se upokoji, ter ostane v Miamiju, ker mu je tam všeč.

sheeshkar ::

eric_cartman je izjavil:

Omenja se Powell + WCS za Dragiča od Raptorsov.

Problem je, ker sedaj Dallas že operira over the cap. #wewantmoremoney
BAE so že podpisali če razumem. Jim pa sedaj ostaja še MLE(mid-level exception) od Richardsona al nekej takega.. Sej noben ne ve.. So vsi zmedeni okrog tega in kolko denarja imajo na voljo - vsaj na Redditu. Vsekakor pa nimajo več salary cap-a kot takega.

Izgleda, da je Dallas bolj kot ne končal. Pričakujem samo še kakšen majhen trade. Vsekakor pa ne blockbuster trade.

Ocena zadovoljstva zaenkrat od 1 do 5: 3

Lowry bi bil za kratko pogodbo super - za dolgo nikakor. Vsekakor pa sem pričakoval še enega play makerja oz. ball handler-ja. Govorili so o konkretni pomoči Lukatu, pa je očitno spet ne bo imel.

Res, da so podpisali 2 solidna 3&D playerja oz. floor spacerja.. Ampak to ni nič kar bi razbremenilo Dončiča. Sploh pa ne nekaj kar bi razbremenilo ekipo, ko Dončič počiva.

Upam, da jim rata še na tradeanju kaj dobrega dobit.

Ne vem pa če bi bil vesel, če dobijo Dragiča. Tako srednje.. Če bi bil to Dragič 5 let nazaj podpišem takoj in sem super vesel za takšen trade. Zdaj pa.. Dragič je totalno fuč s temi poškodbami. In to se ne bo spremenilo. Torej lahko računamo, da bo morda v tej sezoni odigral cca. 60-70 % tekem? Casey Smith mu kljub strokovnosti tu ne bo pomagal.

Kar vidim pa pozitivnega pa je Dragičev leadership, ki se ga Dončič še uči. Je sicer leader Mavsov.. Ampak rabi zrelost.. To je nekaj, kar Dragič ima.. In bi znal dobro umirit in motivirat ekipo v odločilnih trenutkih.. Vse drugo pa... Kar bi Gogiju najbolj privoščil je to, da podpiše še zadnjo pogodbo za Miami in se upokoji, ter ostane v Miamiju, ker mu je tam všeč.

Ja, tudi jaz berem in nihče ni povsem siguren, koliko prostora je še v capu. Očitno kaže tako, da nimajo več prostora podpisati free agenta, ampak imajo pa 10-15m prostora pri tradeih, kjer pri določenem tradeu ni potrebno izenačiti plač in lahko npr. tradeaš Powella+10m za enega z 20m plače (ali nekaj podobnega, niti sam ne razumem dobro). Če je vse to res, potem so s tako omejenim budgetom sprejeli optimalne odločitve - podpisali nekoga, ki ga poznajo, za bolj ugodno kot se je pričakovalo in pripeljali dva poceni 3&D igralca, kar so prav tako potrebovali ter si pustili prostor za kakšen trade, kar bodo nujno morali storiti za še enega kreatorja.

Vsi s pretiranimi kritikami pa lahko brez težav razložijo, kako bi oni do sedaj bolje trgovali s temi pogoji...

Gogi bi bil dober, če bi se ga dalo dobiti do max. 10m za sezono ali največ dve. Mislim, da toliko še ima v nogah, da lahko igra backup playa. Hkrati pa pri njem dobiš še izkušenega veterana in nekoga, ki ga bo Luka zagotovo poslušal za nasvete in podobno. V kolikor pa bi bil dražji kot to in bi bilo možno dobiti koga drugega za bolj poceni, pa bi to bila boljša opcija, ker tako lahko še vedno ostane nekaj denarja pri kakšnem dodatnem tradeu.

Zgodovina sprememb…

uvodV?? ::

Jaz mislim, da Dallas zaenkrat solidno. Nevem kaj vi sanjate. Vzeli so 2 odlična šuterja, en od njiju odličen obrambni igralec. Upam da se jim uspe znebit še Powella, pripeljejo Dragiča in jim ostane še za en podpis. Morda potem še kakšen trade... Upamo še, da se KP bolje izkaže pod novin trenerjem in po poletju brez poškodb. In je to to.


Pozabljate kako blizu so bili lani proti Clippersom.

IL_DIAVOLO ::

Vsak kurac ze ima 20M na sezono.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

bambam20 ::

uvodV?? je izjavil:

Vzeli so 2 odlična šuterja, en od njiju odličen obrambni igralec.


Tisto, kar noben noče. Daj nehi pisat pravljice.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Vsak kurac ze ima 20M na sezono.


Jap. Sej bo kmalu znova stavka, ker zanimanje za nba upada.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

uvodV?? ::

bambam20 je izjavil:

uvodV?? je izjavil:

Vzeli so 2 odlična šuterja, en od njiju odličen obrambni igralec.


Tisto, kar noben noče. Daj nehi pisat pravljice.




Ce imas KPja na maxu, ki ga noben noče, pač ne moraš pričakovati čudežev. Soldien off season zaenkrat. Veliko bolje kot Miami, ki je preplačal tri igralce in bo naslednjo sezono še slabši kot letos.

sheeshkar ::

bambam20 je izjavil:

uvodV?? je izjavil:

Vzeli so 2 odlična šuterja, en od njiju odličen obrambni igralec.


Tisto, kar noben noče. Daj nehi pisat pravljice.

Ok, morda res malo pretirava glede kvalitete teh dveh igralcev, ampak a boš že zmogel povedati, kaj točno naj bi s to ekipo, brez pickov in takšnimi finančnimi omejitvami naredili bistveno bolje?

Lowry jih je zavrnil zaradi Miamija, kjer igra boter njegove hčerke, je bistveno bolj privlačno mesto, imajo boljši roster in dali so mu 90m za tri leta - kako bi ga ti prepričal za Dallas, bi dal še več denarja za 35 letnega playa?
Portis jih je zavrnil enako kot Heate(!), ker je želel ostati pri Bucksih - kaj bi ti naredil, mu ponudil 20m?
Caruso bi bil kul, verjetno malo boljši od Bullocka, ampak a je to res tako velika razlika, ki bi povsem spremenila ekipo? Poleg tega niti ne vemo, morda so ga želeli, pa jih je zavrnil - več kot to, kar je dobil, pa definitivno ni vreden.
Bi namesto Timmyja podpisal Fournierja? Spet nekaj, kjer ni bistvene razlike.

Zaenkrat se samo kurčiš in pljuvaš, ne znaš pa povedati, kaj bi sam naredil drugače...

Goody ::

Caruso boljši od Bullocka? Ne bi rekel...

sheeshkar ::

Goody je izjavil:

Caruso boljši od Bullocka? Ne bi rekel...

Ne bom trdil zagotovo in upam da se motim, ampak Caruso zna malo kreirati in driblati žogo, medtem ko je Bullock v tem slabši od Čančarja, zato bi po mojem mnenju bil minimalno boljša opcija. Ampak seveda samo za isti znesek in v primeru, da bi sam želel dolgoročno priti v Dallas.

uvodV?? ::

Predvsem mi je vseč da so vse razumne pogodbe in ne brezglavo preplačevanje (kot naprimer CP, Robinson, Fournier, po mojem osebnem mnenju tudi Lowry)

Smurf ::

CP in Lowry imata z razlogom visje place. Sta tudi igralca, ki zaenkrat igrata na visjem nivoju.

dild0idis ::

sheeshkar je izjavil:

kaj bi sam naredil drugače...


Pa saj imaš prav, problem je samo v tem, če se KP ne zbudi tole sezono, je potem še ena stran vržena sezona Dallasa.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Goody ::

Trejdov IMO še ni konec. Dajmo še malo počakat.

sheeshkar je izjavil:

Goody je izjavil:

Caruso boljši od Bullocka? Ne bi rekel...

Ne bom trdil zagotovo in upam da se motim, ampak Caruso zna malo kreirati in driblati žogo, medtem ko je Bullock v tem slabši od Čančarja, zato bi po mojem mnenju bil minimalno boljša opcija. Ampak seveda samo za isti znesek in v primeru, da bi sam želel dolgoročno priti v Dallas.


Je pa Bullock bistveno boljši šuter. (pa Caruso, vsaj kaj sem ga sam gledal, nikakor ni kreator).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Goody ()

sheeshkar ::

dild0idis je izjavil:

sheeshkar je izjavil:

kaj bi sam naredil drugače...


Pa saj imaš prav, problem je samo v tem, če se KP ne zbudi tole sezono, je potem še ena stran vržena sezona Dallasa.

KP naj čim dlje ostane zdrav in poleg tega naj razvijejo še kakšnega igralca, da bodo dobili še kakšen trade asset, pa se morda najde kakšen superzvezdnik, ki bo zahteval trade in bodo lahko v igri s Porzingisom+še kakšnim dobrim igralcem. To je edina šansa, da bi že v tej sezoni postali konkurenti za naslov. V nasprotnem primeru se kar pripravite na 5-7 mesto v rednem delu ter poraz v prvem krogu, največ drugem krogu.

Realen scenarij je to, da se v tej sezoni razvije še kakšnega igralca in nato res štarta na kvalitetne free agente ter trade opcije v poletju 2022. Vse ostalo so samo nerealna pričakovanja, sanjski scenariji in kurčenje po forumu, ker vsem znani osebki ponovno ne bodo razumeli, da je košarka ekipna igra in da v sodobni NBA ne moreš zmagovati z eno superzvezdo+role playerji.

Goody je izjavil:

Je pa Bullock bistveno boljši šuter. (pa Caruso, vsaj kaj sem ga sam gledal, nikakor ni kreator).

Je res. Saj pravim, čisto možno, da se motim ter je Bullock dejansko boljši igralec. Vseeno pa mislim, da razlika v kvaliteti ni prav velika.

Ne pravim, da je Caruso nek hud kreator, pravim samo, da v primerjavi z Bullockom, ki ne zna voditi žoge, zna Caruso vsaj za silo občasno kaj ustvariti z driblingom ali podajo. Definitivno pa ne bi z njim rešili problema pomanjkanja sekundarnega kreatorja.

Zgodovina sprememb…

bambam20 ::

Pa je šla še ena sezona navzdol, pa se še začela ni. Lepo je igrat v klubu, kjer že v štartu veš, da nimaš možnosti za osvojitev prvenstva.
««
4 / 55
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759195678 (92987) Samael

Več podobnih tem