» »

Budget "audiophile"

Budget "audiophile"

««
13 / 19
»»

borut_p ::

Jaz prodajam denona x2400h, in dva CA SL70. Sem ravno zamenjal sistem.

kuglvinkl ::

Za, ce zelis.
Your focus determines your reallity

borut_p ::

kuglvinkl je izjavil:

Za, ce zelis.


Sem ti dal na privat

floyd1 ::

Ales je izjavil:

Možno! Sam zaenkrat nisem opazil tega, je pa res, da sem za prednja zvočnika postavil dva manjša Magneplanarja, ki sta za človeški glas in zvočno sliko odlična.

Bom še poeksperimentiral s centralnim zvočnikom, ob priliki. Kak zimski dan bo ravno prav za to...

Sem imel tudi sam izposojen precej drag center, pa sem na koncu ugotovil, da je boljše brez. Prevelika investicija, če bi hotel nekaj na ravni sprednjih, sploh pa na testu (po mojem) niso bili dialogi nič boljše slišni.
Btw, Magneplanarje sem prvič poslušal pred 28 leti, pri "soborcu" iz vojske. S kolegom sva se čudila, kako lahko tako dobro igrajo brez škatle :D. Mi je pa lastnik razlagal, da jih je prestavljal centi po centi, da je dobil res idealno postavitev. Potem mu je mati šla sesat sobo in vse totalno prestavila...:'(

Ales ::

Hahaha, si predstavljam radost, ko je prišel nazaj v sobo!

Te moje zdajšnje Magneplanarje sem kupil pri enem super paru, kjer sta oba navdušenca nad glasbo in nad hi-fi tehniko. Super kombinacija. Ampak povem to zato, ker sta imela na tleh dnevne sobe nalepljene trakove, kje stoji kak zvočnik. Se pravi v "L" obliki, da se vidi oddaljenost od zadnjega in stranskih zidov ter kot do mesta za poslušanje. Pa več barv trakov za več parov različnih zvočnikov, ki so trenutno v igri...

Tako se to dela. :)

Sam sem se z Magneplanarji prvič srečal na nekem hi-fi sejmu, tudi od oka kakih 30 let nazaj. Po tistem sem podobne zvočnike le še nekajkrat poslušal, pa vsakič sem si rekel, da ko bo pravi prostor zanje, bodo tudi elektro/magnetostatični zvočniki. Zdaj mi je samo žal, da nisem kakih 10 let prej šel v akcijo, ampak bolje zdaj kot nikoli...

kuglvinkl je izjavil:

Zvocniki pa SVS Prime, sub ko ko bo, ce bo.

SVS SB serija so subi, ki se jih ne bi branil, vsaj za domač test... Že kak SB-1000 bi znal biti odličen.

Njihovih zvočnikov pa še nisem slišal, ampak glede na sloves, so verjetno zelo dobri.

Darko! ::

A je kdo bil na hajfi Ljubljana?

Moram priznati, da sem bil nad ponudbo razstavljenega razočaran. Budget opreme skoraj nič. Ok, kaj je budget je relativno. V splošnem bistveno manj robe kot zadnjič. Tudi manj dobrih bab sem srečal, je pa res, da sem svojo pustil doma, pa se je najbrž ponovil vzorec iz študentskih let; da ko sem mel bejbo, so bile vse okrog mene; ko pa sem bil sam in jo iskal, pa so vse bežale stran, kot hudič od križa :)

Kar sem videl v soboto, kakšno urico pa pol sem si vzel, več ne, ker bi brez moje boljše polovice postal živčen, so vtisi, ki so ostali sledeči:

- Dve luštni hostesi na vhodu. Cukra.

- Technicsa se mi ni dal poslušat, gramofoni me pač ne zanimajo. Imeli so lušten ojačevalec z ogromnimi VU-metri in neke mejhne piskače. Nič posebnega. Zakaj za boga niso pripeljal SB-G90M2 florstanderjev, morda bi katerega celo prodali.

- Pri KEF-ih ena sama žalost. Imeli so samo tri aktivce. Ko sem uletel v sobo so igrali LS60 z subwoferjem. Ma kej so nori ali kaj? Priključijo sistem za 6500 EUR in dodajo subwofer. To me res ne zanima. Ok, ob LSX ali LS50 bi še razumel. Da pa tlačite sub v top model je pa medvedja usluga. In potem se zgovarjajo, da ga ne morejo odklopit, ker je sistem skalibriran na njega. Ko mojstru rečem, naj pojača zvok, se nekaj trudi na telefonu, pa mu ne uspe ravno najbolje. Anemično, mrtvo je zvenel vse skupaj. 6500 EUR za to kar sem slišal ne bi dal niti v sanjah. Tudi če niso moji. Ja, soba in izbira glasbe je kriva. Morda res. Ne vem. Razočaran za popizdit.

- Opera zvočniki so kar precej velike italijanske škatle, ki so igrale na tranzistorskem feršerkarju Unison Research. Človek je nabijal neke ljubezenske komade z globokim vokalom in kimal kot kimajo poznavalci jazza, če želijo, da opaziš njihovo zavzetost ali pa audiofili, ki želijo bit in. Ko sem ga vprašal, ali lahko tranzistorca zamenja za lampaškega Simpli Italy, ki je stal tam na mizi in se ponujal ter s svojo prezenco skoraj prosil naj se ga vklopi, je dejal, da se zna na single ended lampašu za 2500 EUR sicer bolje slišat, da pa je Unico Primo šele pol ure gor; mojster je pa ravno ven odšel in ne ve, kdaj se vrne. Čakal sem še tri komade, mojstra ni bilo. In sem odšel tudi sam. Tranzistorski Unison Research ojačevalci me pač ne zanimajo. Je pa Operca za 3 jurje in pol zelo romantično igrala. Ni pa se mi človeka dalo spraševat sploh, če da še kakšen rokerski komad gor, ker ga nisem želel spravit iz njegovega prav zagretega odobravanja trenutne prezentacije. Človeku se je pač dogajalo. Audiofili pač. :)

- Prav presenečen sem bil nad Audio Alto open bafle zvočniki. Prvič slišal za njih, videl in tipal. Odprt, zračen, fluiden, živ zvok. Tipa vprašam kakšen cenovni rang je to. Odgovori 3500 do 4000 EUR. Ma OK, se mi zdi. Ni slabo! Sploh ni slabo. Zvok v primerjavi s KEF-i totalni best buy, neprimerljivo. Je pa res, da so stali skoraj na sredini sobe. Ko mojstra vprašam, kako bi se pa to slišalo ob steni - jebi ga, nimam dnevne sobe, v kateri lahko potegnem zvočnike 2 metra od stene - je pa skomignil z rameni in zavil z očmi. Oba sva vedela, da bi bilo naslednje vprašanje, da naj postavi hudiče 30 cm od stene, pa nama je bilo podzavestno jasno, da do tega ne bo prišlo. Ne tako, ne drugače. Poganjal jih je slovenski pušpul lampaš Kiklop, baje tam 4 ali 5 jurjev. Pognal jih je OK, se mi pa zdi zasnova tega ojačevalca z mešanjem digitalnega vhoda in diod, na osrednjem gumbu, ki lahko delujejo tudi kot VU-metri popolnoma zgrešena. Kdor išče kvaliteto lamp, mu dol visi za digitalni cigumigu in pizdarijo z lučkami. To bo cevne puriste zagotovo odvrnilo od nakupa. Mene je že. Pa mi je človek vneto razlagal multifunkcionalnost osrednjega gumba in kaj vse lahko narediš s tem. Totalno falen. Bolj ko je razlagal, bolj mi je bilo jasno, da jim ni nič jasno. Trg bo pokazal svoje. Lahko, da se motim.

- Neki dragi spikerji, ki se jim ne spomnim imena v istem nadstropju, v malih sobah. Vzamem cenik v roke. 35 jurjev. Preberem še enkrat. Ja, par deset jurjev spiker, deset jurjev ojačevalecv, ... Brezveze. Dijoooo.

- Magico alumijasti zvočniki. Cene ne vem. Najbrž za novega Passata. Vse skupaj s feršterkarijo in viri za novo stanovanje. Ampak slišalo se je za popizdit dobro. Živo, artikulirano, zračno, oder je bil tam. Je bila pa soba res velika, kot vse v petnajstem nadstropju.

- Model, ki je razlagal akustiko. Prišel sem na koncu. Slišano je imelo smisel. Zdelo se mi je, da ve o čem govori. Omenjal je izračune, kinodvorane, ženo in Maggije. In to, da se na ohme in elektroniko ne spozna prav nič. Zanimivo, sem si mislil.

- Mojster Franc Kuzma, njegov gramofon in stojalo za ovitke plošč. En mlad tip zbira med ploščami iz trajnostne lesene gajbice, pokaže mojstru, če je OK, mojster prikima; tip da ovitek na leseno stojalo, ploščo na gramofon, obteži in položi ročico. In potem ... Triton spikerji. Ne vem kateri. V glavnem ne sodijo v tolikšno sobano in tak sistem. Revščina na polno! Kaj je mislil mojster ne vem. Zvočniki za v nadstropje nižje. Katastrofa. Predlagam akcijo zamaškov, da si Franc kupi nove zvočnike :)
Potem ga slišim, da se z nekom meni o neki hrani, morda celo Ani Roš, itd. Ok, razumem, da je hajfi snobizem, ampak nategnit ljudi pa res ne moreš no. Ne se ukvarjat toliko z lesenimi umetniškimi trajnostnimi stojali in gajbicami. Ker ne pomaga, če se sliši za en kurc, no.

- Zadnje kar se spomnim je bila soba s TAD, Accuphase, Wilsoni in McIntoshi in postavnega tipa, s čopom in oprijeto službeno srajčko TAD. Zvoka se enostavno ne spomnim. Sploh ne vem a je bilo kaj priklopljeno. To je selektivni spomin siromaka najbrž. Se pa ne bi branil nobenega kosa od njih. Ma tudi ne, če bi se slišali kot od pokojne stare mame radio. Samo da gledam trideset kilogramski Accuphase, je dovolj. Me ne zanima kako se sliši. Sploh !


Sicer me je malo zaskrbelo, da sem se poleg luštnih postavnih mladih babnic na vhodu, zapomnil tudi postavnega tipa v zadnji sobi, ampak se tolažim z dejstvom, da so časi pač maksimalno kaotični.
;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Darko! ()

streki ::

A v Audio pro sobi si bil? Mene so "sezuli" eni aktivci za 6000kEUR
Tista soba ki se je ne spomniš zvocniki Borresen,Aavik ter Anszus kablovje.;)
Moji vtisi pa,noro dober sejem,paša za oči in ušesa.Organizator kot vedno top...Po 3 letih pauze končno.:)
Osebno našel zvočnike ,ki so mi želja pa še uvoznik je v Sloveniji.Bil na prezentaciji Rel subov,res doda sub detalje,čeprav so tudi brez njih vrhunski ATC-ji špilal.
Iz Kuzmine sobe je tud mene odneslo, res ima že par let iste zvočnike,par let nazaj slišal Iron Maiden na njih,porazno.
Tudi jaz pogrešam več rocka, čeprav meni sede bolj metal, težko ti ga predvajajo, vedno polni izgovorov...Ampak tako pač je :(
Upam da bo naslednje leto še več razstavljalcev,nekaj sem jih pogrešal.
Splača se obiskat tak sejem.:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: streki ()

bauci ::

Zanimiva opisa. Hvala.

Ales ::

Darko! je izjavil:

A je kdo bil na hajfi Ljubljana?

Super opis vtisov, ni kaj! :)

Letos ni šlo, morda naslednjič...

Zimonem ::

Iz budget ste prešli na socialo.

pegasus ::

streki je izjavil:

Tudi jaz pogrešam več rocka, čeprav meni sede bolj metal, težko ti ga predvajajo, vedno polni izgovorov...Ampak tako pač je :(
Obstajajo sploh kaki kvalitetni posnetki rocka in metala? Ker po mojih izkušnjah bom bolj verjetno dobil dober posnetek z random izbiro neke yoga meditation glasbe kot pa z znanimi rock in metal bandi ... MFSL je sicer nalovil nekaj originalnih trakov in iz njih potegnil kar se je dalo ... obstaja poleg tega še kaj drugega?

Zimonem ::

Iz 85-2k bolj slabo. Starejše vsekakor in tudi sedaj je produkcija pošlihtana.

neocodexx ::

pegasus ::

Izgleda kot en starejši gr-research diy kit, z dodanim ampom in bt. Če se ti ne da mizarit in lotat sam, so gotovo za slišat in preverit.

janezl ::

pegasus je izjavil:

streki je izjavil:

Tudi jaz pogrešam več rocka, čeprav meni sede bolj metal, težko ti ga predvajajo, vedno polni izgovorov...Ampak tako pač je :(
Obstajajo sploh kaki kvalitetni posnetki rocka in metala? Ker po mojih izkušnjah bom bolj verjetno dobil dober posnetek z random izbiro neke yoga meditation glasbe kot pa z znanimi rock in metal bandi ... MFSL je sicer nalovil nekaj originalnih trakov in iz njih potegnil kar se je dalo ... obstaja poleg tega še kaj drugega?


Če pri organizatorju ne bi kupil enega kosa za socialce, nebi dobil vabila. Pa je priložnost nanesla, da sem poslušal predavanje Martina Žvelca, kako je obdeloval gradivo skupine September. Yugo-rock, par komadov je bilo slišat. Bili so maherji, ni kaj. Vinil izide kmalu.
Uživajte v glasbi!
73 de Jani

DamijanD ::

Ales ::

DamijanD je izjavil:

Kakšen nateg

Priznam, da nisem gledal več kot nekaj delov videa, a si lahko mislim ostalo. :D

V glavnem, neizobraženost pripravi teren, da človeku lahko prodaš marsikaj. Dodaš nekaj osnovne psihologije in kupovali bodo vse, od "audiofilskih" mrežnih kablov, do mostov. Tisti že tako malo bolj zblojeni, pa še toliko lažje.

Mimogrede, imam pravi, preverjeni audiofilski USB kabel viška, če kdo rabi! Nižje frekvence so močne in natančne, visoke pa kristalno čiste. Ne veste, kaj zamujate brez tega nepogrešljivega kosa audiofilske opreme visoke ločljivosti!

Kdor naroči v naslednjih 24 urah dobi zraven čisto pravi audiofilski električni kabel. Ta je s svojo visoko prepustnostjo in stabilnostjo prava sonična izbira za ta ključni zadnji meter med vašo napravo in elektrarno!

Sprejemam ponudbe! Pohitite, zaloga je omejena in do teh komponent ni lahko priti! >:D

Kmalu na voljo: pozorno izbrani kristali za ključne frekvence v spektru! Prednaročite zdaj in si zagotovite vaš kristal ter nemotene glasbene užitke!

Hm. Ne vem pa, ali bi čisto zares kaj rekel o zvočniških in interkonekcijskih kablih... to zna biti za marsikoga kar boleča tema.

Okapi ::

Cat5 omrezni kabel über alles.

Zimonem ::

Ne uiberales je živa glasba. Ob dobrih pevcih, instrumentalistih sem začel zahajati bi cerkev. Dvigne prej kocine kot pa kar koli sem slišal od hifi.
Sem se upiral ampak... Reprodukcija je reprodukcija. (Večino jih pa fuša ampak je dobr)

pegasus ::

To drži. Ena redkih motivacij za hodit v cerkev ;)
Pač so znali včasih arhitekti upoštevat tisočletne izkušnje z akustiko ... to znanje se je v današnjih časih precej izgubilo.

Zimonem ::

More biti tudi šolan glas. ampak te sezuje. Pa nimam ravno posluha.

pegasus ::

Na temo šolanega glasu ... čakam da bo Dimash spet imel koncert kje blizu ... Enkrat moram to doživet v živo :)

Zimonem ::

Sploh še nisem pomislil na kaj takega,občasno me zanese na kaj takega, pa sem ponavadi impresioniran. Pa sem sešel enega zadnjih miles Davisovih koncertov ven ker preprosto nisem slišal nič ob ozvočenju.

neocodexx ::

https://www.amazon.de/-/en/Klipsch-R-41...

A kdo ve kako se to priklopi na PC v kombinaciji še s kakšnim subom (predlog?)

Likalnik ::

če hočeš direkto potem preko AUX ampak to ne vem, če bo kakšen dober zvok...drugače pa, da vmes med PC in zvočnike dodaš kakšno manjšo mešalko

smarkic ::

neocodexx je izjavil:

https://www.amazon.de/-/en/Klipsch-R-41...

A kdo ve kako se to priklopi na PC v kombinaciji še s kakšnim subom (predlog?)


Jaz bi preko USB. Izhod za sub pa je že na glavnem zvočniku. Sem kaj spregledal ali samo zgleda preveč straight forward?

Machete ::

Jaz bi preko toss linka. Če nima matična toss linka out in suba, kupi zvočno kartico.
USB jem jaz ne zaupam. Preveč motenj (brnenje, ipd) je lahko, to so najcenejši možni generični kosi (vhod, kontakti, kabli, matična..).
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

floyd1 ::

Jaz bi preko toss linka.

Se strinjam.

Če nima matična toss linka out in suba, kupi zvočno kartico.

Pri nekaterih (Asus, Asrock...) se je dalo dobiti dodaten "bracket", matična pa je imela gor poseben priklop za to. Edino razpored pinov je fajn prej preverit.

Okapi ::

Machete je izjavil:

Jaz bi preko toss linka. Če nima matična toss linka out in suba, kupi zvočno kartico.
USB jem jaz ne zaupam. Preveč motenj (brnenje, ipd) je lahko, to so najcenejši možni generični kosi (vhod, kontakti, kabli, matična..).

Te nič ne stane poskusit z USB. Če dovolj dobro dela, mečeš denar stran za zvočne kartice ali kakšne druge dodatne kose.

Ales ::

neocodexx je izjavil:

https://www.amazon.de/-/en/Klipsch-R-41...

A kdo ve kako se to priklopi na PC v kombinaciji še s kakšnim subom (predlog?)

Če priklopiš preko USB, bo konverzijo iz digitalnega v analogni signal delal Klipsch.

Če priklopiš preko AUX, bo konverzijo iz digitalnega v analogni signal delal tvoj računalnik, potem pa bo analogni signal šel do Klipscha. V tem primeru priporočam tudi kolikor toliko kvaliteten AUX kabel.

Pa ne se bat poskusit preko USB! Gre za digitalni protokol, ki vsebuje tudi error correction. Nobenega bruma, šuma ali česa že, ne bo, ker ga ne more biti.

Uporabi normalen, kvaliteten USB kabel, ki ustreza želenemu USB standardu. To je vse, kar je potrebno.

Z drugimi besedami, soliden, normalen računalniški USB kabel iz predala bo OK. Ne nasedaj slučajno na kak "audio USB max extra plus plus audiofilski USB kabel" nateg, ker gre za popolno prevaro nevednih kupcev.

Machete ::

Res je, jaz sem vraževeren na USB, širim fud nepošten do USBja. Mogoče, ker sem imel precej različno izkušnjo na različnih vhodih, ko sem nekaj snemal.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

neocodexx ::

Aha saj vidim da tudi v kompletu s subom prodajajo oz. amazon ponuja bundle. In so vsi priklopi na desnem zvočniku, left speaker out, sub out.. Ja to bi izgleda bilo kar solidno. Pa potem verjetno kar preko toslinka, saj kabel že imam.

Sem sedaj na enem od tistih 5.1 logitechov katerega sateliti so kot vemo bolj igračke (se pa presenetljivo lepo ujamejo s subom, le visokih frenkvenc jim manka). Nisem pa še preizkusil takšnih bookshelfov za namizno uporabo, mislite da je sub obvezen? Bom pa verjetno najprej preizkusil samo zvočnike, hvala bogu se da kombinirat.

Sedaj ko še malo razmišljam, bom verjetno kar cel komplet s subom vzel, ker sem že tako razmišljal o dual sub konfiguraciji na hišnem kinu (in stestiral, je bilo izjemno dobro, le cenovno nisem mogel upravičit) in lahko tega brez najmanjšega problema prestavljam med pcjem in tvjem po potrebi, to je pa res perfektno da imajo tele aktivci svoj input za sub.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: neocodexx ()

-Wall ::

Okapi je izjavil:

Cat5 omrezni kabel über alles.


Ne, ne, more biti directional, sicer elektroni ne potujejo dobro in se biti izgubljajo.

Vidis puscice?


Da sploh ne omenjamo, da brez kristalov ne gre, zvok ni pravi:


Ce nabavis pa te kable za ~$10.000/3 metre pa sploh speakerjev ne rabis, ne ojacevalca, v bistvu piratiziras oboje nekomu iz druge dimenzije:


AudioQuest ftw:

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: -Wall ()

Bellzmet ::

Za starejši Marantz ojačevalec serije 7 (samo analogni vhod/izhod) bi potreboval "player", ki ima radio, bluetooth in opcijsko (ni nujno) tudi wifi povezavo za "internetne" zadeve. Kaj bi priporočili v smislu budget audiophile ali samo budget:)

makucv ::

c3p0 ::

-Wall je izjavil:


AudioQuest ftw:


One day... one day...

Bellzmet ::

makucv je izjavil:

Kaj takega?
https://argonaudio.com/products/stream-...


Ja tole zgleda v tej smeri ja. Mogoče kaj podobnega + da ima še USB vhod.

kingsix ::

Bellzmet ::

Bi imel z zaslonom, vsaj, da radio postaje oz. RDS napiše.

makucv ::

makucv ::

Lahko pa tudi kako bolj uveljavljeno znamko najdeš rabljeno, kot budget nakup:

npr.
https://www.springair.de/en/denon-dnp-7...

njyngs ::

Je že kdo naročeval iz https://www.audioimpact.it? So legit ali se naj izogibam?

Ojačevalec + 2 zvočnika sta od tam 70€ cenejša (10% glede na celotno naročilo) - se mi splača naročevati od tam v primerjavi z nakupom pri našem trgovcu?
KHM https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Machete ::

njyngs je izjavil:

Je že kdo naročeval iz https://www.audioimpact.it? So legit ali se naj izogibam?
Ojačevalec + 2 zvočnika sta od tam 70€ cenejša (10% glede na celotno naročilo) - se mi splača naročevati od tam v primerjavi z nakupom pri našem trgovcu?


Ja, jaz sem semptembra 22 zvočnike kupil za slabega tisočaka. Vse BP. Zanesljivo in dobro pakirano, mislim, pa da je DPD pripeljlal.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

njyngs ::

Super, hvala.
KHM https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

Evolve ::

Živjo,

rabim malo pomoči pri mojem setupu.
za slušalke si nabavljam zunanji amp. Vse skupaj bi rad na računalniku fural skupaj z 2.1 sistemom (v windowsih bi rad preklapljal med izhodi, kjer bi želel poslušati zvok).

Če trenutno probam preko integrirane zvočne to vzpostavit deluje nekaj na pol (al samo woofer, brez levega in desnega zvočnika, al samo slušalke z nekaj na pol woofer.. kar je še bolj smešno da se ne da preklaplajti med tem zadevam, za zvočno je to kot en output, v glavnem neuporabno)

Bi bilo v tem primeru najbolje nabavit DAC z ampom? To bi potem delovalo najbrž kot ločen output katerega bi potem lahko izbiral med napravami kot izhod?

DamijanD ::

Jaz bi DACa z ampom - če se ne motim, bo to dejansko dodatna naprava w winsih in boš lahko zbiral kje naj se predvaja zvok. Pri meni je trenutno takole:

Edirol - Roland zunanja zvočna kartica

Evolve ::

no to rabim ja
na trenutni kartici 2-1 sistem
na DAC pa slušalke.

Ima kdo kakšno priporočilo? tam nekje 150-200€

Ales ::

Evolve je izjavil:

no to rabim ja
na trenutni kartici 2-1 sistem
na DAC pa slušalke.

Ima kdo kakšno priporočilo? tam nekje 150-200€

Želel bi, da oboje hkrati predvaja zvok, tako tvoj 2.1 sistem, kot tudi slušalke?

DamijanD ::

Tudi to lahko - samo ne direktno iz istega vira (lahko tudi ampak rabiš SW, ki iz enega vira pošilja še v drugi vir).
Drugače pa (če ima software s katerim predvajaš možnost izbire na kateri se predvaja) to lahko dosežeš recimo musicbee na napravi 1, windows default na napravi 2, VLC pa preko hdmija (naprava 3)

Evolve ::

Ales je izjavil:

Evolve je izjavil:

no to rabim ja
na trenutni kartici 2-1 sistem
na DAC pa slušalke.

Ima kdo kakšno priporočilo? tam nekje 150-200€

Želel bi, da oboje hkrati predvaja zvok, tako tvoj 2.1 sistem, kot tudi slušalke?


ne samo na eno zadevo naenkrat
««
13 / 19
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

prvi hi-fi sistem (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
21540155 (11263) Ales
»

Pomoč pri nakupu zvočnikov do 250e (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
629797 (4656) Ricky_82
»

Stereo sistem za kvaliteten zvok

Oddelek: Zvok in slika
295983 (2666) Likalnik
»

Nakup integriranega ojacevalca

Oddelek: Zvok in slika
379675 (7868) CMpunk

Več podobnih tem