» »

Izdelava spletne platforme: "UBER za pravne storitve"

Izdelava spletne platforme: "UBER za pravne storitve"

marccello ::

Pozdravljeni,

po izobrazbi in poklicu sem pravnik. Zanima me kam predlagate, da se obrnem...Iščem programerja, ki bi izdelal platformo podobno kot je Uber, ki bi bila namenjena povezovanju ponudnikom in iskalcem pravnih storitev. Kaj predlagate, kako naj se lotimo zadeve.

Vsak nasvet bo dobrodošel.

Lep pozdrav,
M.

Arey ::

Priporočam da premislite kaj točno bi radi imeli (čimbolj predebatirajte kakšno funkcionalnost potrebujete). Hočete spletno stran, na način, recimo, omisli.si? Ali bi radi imeli mobilno aplikacijo na android ali/in ios? Oboje? Poiščite kakšen primer spletne strani ki ima podobno funkcionalnost kot bi jo želeli - ne nujno za pravne storitve, ampak za karkoli, samo da lahko pokažete morebitnemu izvajalcu kaj približno si predstavljate.
Primer vprašanj na katera potrebujete odgovore:
Kako se bojo na produkt prijavili novi ponudniki storitev? Jih boste vi ročno vnašali? Bi raje imeli spletni obrazec kjer se ponudnik prijavi vi pa preverite če gre za legit odvetnika? Raje ne bi nič preverjali in anything goes?
Kako bojo stranke poiskale ponudnika? Boste imeli različne kategorije (družinsko pravo, gradbeno pravo - ne vem, ugibam tukaj).
Ali iščete projekt za 5k€ ali za 500k€? Mogoče več?
Vse take stvari si nekako okvirno odgovorite - ne pa se jih držat kot pijanec plota. Velikokrat bi stranke rade bile nov market leader, potem pa vidijo račun 1mio pa jim ni nič jasno. Glede na to da začenjate iz nule se zadovoljite z MVPjem - minimalnim produktom ki še ustreza vašim željam. Zagotovo boste morali v poti proti uspehu marsikaj zavreči, spremeniti, in naresti na drugačen način.

Predvidevam da niste tehnični ljudje in to je popolnoma ok, kot naročnik pa je fajn če imate vsaj približno idejo kaj bi sploh radi. Če/ko najdete ustreznega izvajalca vas bo le-ta že znal peljati skozi ta vprašanja in vam znal dat približne nasvete oziroma neko grobo oceno stroškov.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna stran - pridobitev izvorne kode

Oddelek: Pomoč in nasveti
445266 (3534) Ales
»

Opcije izdelave spletne strani za podjetje (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
9915792 (12269) BigWhale
»

Cena postavitve spletne strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
7013414 (10065) Netrunner
»

Kaj moram paziti pri kupovanju spletne strani? (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
7313948 (11634) tiga325
»

Izvedba popolnega MITM napada (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Varnost
11619635 (16021) Brane2

Več podobnih tem