Forum » Pomoč in nasveti » Nakup novih komponent
Nakup novih komponent
yamahko ::
Živijo!
Počasi načrtujem nakup novega računalnika. Prosil bi za vaše nasvete.
Računalnik bi se uporabljal za obdelavo fotografij, grafično oblikovanje, 3d modeliranje in mogoče v prihodnosti tudi za video. Hkrati pa se nebi branil tudi zaigrati kake igre.
Trenutno vozim prvo generacijo i7 (920) in nekih 8gb rama... načeloma še dela ampak ugh, ni luštno.
Ker sem se čisto iz firbca podal v rudarjenje imam na razpolago že RTX 3090 in modularni napajalnik Corsair RM850x 80 PLUS Gold..
Torej kaj priporočate za budget okoli 1000€-1200€? Ali se splača počakati novo generacijo RAM-ov ali ne bo neke hude razlike?
Hvala.
Lp
Počasi načrtujem nakup novega računalnika. Prosil bi za vaše nasvete.
Računalnik bi se uporabljal za obdelavo fotografij, grafično oblikovanje, 3d modeliranje in mogoče v prihodnosti tudi za video. Hkrati pa se nebi branil tudi zaigrati kake igre.
Trenutno vozim prvo generacijo i7 (920) in nekih 8gb rama... načeloma še dela ampak ugh, ni luštno.
Ker sem se čisto iz firbca podal v rudarjenje imam na razpolago že RTX 3090 in modularni napajalnik Corsair RM850x 80 PLUS Gold..
Torej kaj priporočate za budget okoli 1000€-1200€? Ali se splača počakati novo generacijo RAM-ov ali ne bo neke hude razlike?
Hvala.
Lp
Gogo ::
To temo že imamo. Predlagam Zaklep.
Op razglej se po forumu in postavi vprašanje v ustrezno temo. Ne rabimo milijon tem na enake probleme.
Op razglej se po forumu in postavi vprašanje v ustrezno temo. Ne rabimo milijon tem na enake probleme.
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Aktivnost na slotechu upada s koncem delavnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13417 (9132) | Timurlenk |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31454 (14707) | Stepni Volk |
» | Globalno človeštvo (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 4356 (3267) | Thomas |
⊘ | "Kaj mi je storiti?" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4014 (3007) | OwcA |