Forum » Šport » Katero električno kolo
Katero električno kolo
gruntfürmich ::
Ker ni skupne teme, bi rad odprl novo v stilu teme za navadno kolo.
Torej mene pa zanima, katero električno kolo bi bilo primerno za mojo boljšo polovico, da bi lahko skupaj kolesarila. Jst nisem nek blazni kolesar, imam solidnega treka, in bi tako rabil da bi moja lahko zraven parirala. Recimo da je meni normalna tura dolga 60 km, moja pa zdrži kakšne 20-30km. Za razliko pa bi potrebovala elektriko. Podlaga bolj urejena - asfalt.
Kaj in za kakšno ceno bi tu predlagali električno kolo?
Hvala.
Torej mene pa zanima, katero električno kolo bi bilo primerno za mojo boljšo polovico, da bi lahko skupaj kolesarila. Jst nisem nek blazni kolesar, imam solidnega treka, in bi tako rabil da bi moja lahko zraven parirala. Recimo da je meni normalna tura dolga 60 km, moja pa zdrži kakšne 20-30km. Za razliko pa bi potrebovala elektriko. Podlaga bolj urejena - asfalt.
Kaj in za kakšno ceno bi tu predlagali električno kolo?
Hvala.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
- spremenil: gruntfürmich ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kit za električno kolo (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 131110 (157) | dnsd |
» | Nosilec za kolesa - vlecna kljuka (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13965 (472) | Buggy |
» | Zakaj Kanadčani(in Slovenci) ne kolesarijo pozimi, Finci pa! (presenetljiv razlog za (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7996 (4729) | internet_txt |
» | S-BIKES električna kolesaOddelek: Na cesti | 5188 (4002) | Pac-Man |
» | Električna transportna sredstvaOddelek: Na cesti | 5269 (4604) | TehDucky |