Forum » Programska oprema » Nastavitve v Firewallu!
Nastavitve v Firewallu!
LordWorm ::
Mislim da je cas da nekdo naredi lepljivek z takim naslovom ker je vse vec ljudi zacelo uporabljat firewall.Eden od njih sem jaz.Imam Norton personal Firewall in me zanima par stvari:
-options-firewall-zdornji dve klukici imam obkljukani.Zdej me pa zanima kaj se mi kej splaca removat pri "program component monitoring".Sej razumem anglesk samo vseen mi ta firewall ni cist domac...
-options-firewall-vse ostalo sem pustil po defaultu.Se mi splaca kak port dodat ali kaj drugega?
-options-web content-kaj so skripte?Ali naj dam block ali permit?Tukaj sem dal vse razen MS update na default.Predvidevam pa da bom moral vnesti vsako stran ki jo obiskujem in je tam ni.
-run program scan-tukaj sem se najbolj zgubljen.Sploh nevem v cem je fora da dolocenemu programu dam block all.Ce bi se ga res tako nezelel bi si ga uninstalliru.Najde mi pa vec kot 100 programov.Pomoc....
Firewall zna biti zelo nadlezna stvar ce si ga ne znas nastimat.Topic sem ze postal na jokerjevemu mnenjalniku in dobil krive odgovore, zato ste vi se zadnje upanje.
-options-firewall-zdornji dve klukici imam obkljukani.Zdej me pa zanima kaj se mi kej splaca removat pri "program component monitoring".Sej razumem anglesk samo vseen mi ta firewall ni cist domac...
-options-firewall-vse ostalo sem pustil po defaultu.Se mi splaca kak port dodat ali kaj drugega?
-options-web content-kaj so skripte?Ali naj dam block ali permit?Tukaj sem dal vse razen MS update na default.Predvidevam pa da bom moral vnesti vsako stran ki jo obiskujem in je tam ni.
-run program scan-tukaj sem se najbolj zgubljen.Sploh nevem v cem je fora da dolocenemu programu dam block all.Ce bi se ga res tako nezelel bi si ga uninstalliru.Najde mi pa vec kot 100 programov.Pomoc....
Firewall zna biti zelo nadlezna stvar ce si ga ne znas nastimat.Topic sem ze postal na jokerjevemu mnenjalniku in dobil krive odgovore, zato ste vi se zadnje upanje.
sash ::
Firewall zna biti zelo nadlezna stvar ce si ga ne znas nastimat.
Če take zadeve pišeš je precej jasno da Firewall-a sploh ne potrebuješ.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 132037 (21524) | Qushaak |
» | Facebook - onemogočen dostop (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 9896 (5779) | Invictus |
» | hotmail password crack (not a joke)Oddelek: Informacijska varnost | 4432 (3091) | bluefish |
» | Windows XP Service Pack 2 Reloaded (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8107 (8107) | Vlady |
» | Nov članekOddelek: Novice / Nova vsebina | 2599 (2599) | Jeebs |