» »

Kako namestiti Microsoft Pocket PC 2003 ?

Kako namestiti Microsoft Pocket PC 2003 ?

pirx ::

V Avstriji sem pravkar kupil dlančnik, iPAQ 1930, z nameščenim Pocket PC 2003 PRO - v nemškem jeziku. To me kaj preveč ne moti, vendar že zaradi navade bi raje imel angleško različico. Z eDonkyem sem jo našel, ampak je še ne downloadam, ker sploh ne vem, kako bi naj namestil. Se to sploh da? Kako izbrisati nemški Pocket PC in namestiti angleškega? Hvala!

? :)

Frgazor ::

Po mojem se da. Sam sem recimo na pocket looxu 600 instaliral driverje za gsm modul in jih zapece v flash. Je na prilozenem cdju vse potrebno za flashanje. Pa pazi da bos dobil pravo verzijo OS-a za tvojega ipaqa, ker se mogoce razlikujejo glede na model.

_WilL_ ::

Imam nekaj izkušenj s tem, saj sem flashal ipaqa 3630. Bodi zelo pozoren na verzijo roma, ki ga dobiš, kajti če ne bo ustrezna lahko dlančnik neseš samo še na servis in tam ti bodo to zaračunal kar krepko. Mislim da je 10k ura. Če si potegnil dol pravi rom, je itak to celotna namestitev, tako da se ti s tem kako ga boš namestil ni treba ukvarjati. Če pa vlačeš dol samo rom pa ti ne priporočam da flashaš rom, saj je to potrebno narediti prek terminala in poteka zelo počasi.
Če dobiš inštalacijo in rom, potem ni tak problem, zgolj dobro sledi navodilom in mora uspeti, če pa ne uspe pa imaš zelo drag obtežilnik za papir.
LP WilL
IBM T41p (Pentium M 1.7 GHz, RAM: 1024MB, DISK: 60GB 7200rpm, ATI FireGL 128MB
LCD: 14,1" res: 1400x1050, DVD/CD-RW, Bluetooth, WiFi b)

Oj! Za serijo 36xx vem, da so precej bolj flashabilni, kot moj. Sicer pa hvala za opozorilo, sem medtem ugotovil, da sem imel napačno verzijo ROMa. Pa tud na nemščino sem se že navadil ;) Če pa ima kdo vseeno angleško verzijo za serijo 19xx, se ne obotavljat pri sporočanju ;)

Tenks in lp!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dlančik - kako spremeniti jezik?

Oddelek: Pomoč in nasveti
5917 (880) AlexUS
»

Ipaq ter Linux

Oddelek: Operacijski sistemi
81466 (1300) pblaz