» »

Težave z routerjem Level-1 FBR-1405TX

Težave z routerjem Level-1 FBR-1405TX

RRunner ::

Ojla!

Pred kratkim sem kupil router Level-1 FBR-1405TX (4 portni). V internet sem povezan preko kabelskega operaterja Telemach. Prijava na omrezje mi ni delala tezav. Sporocil sem jim MAC addresso routerja in 1,2,3 stvar je delovala.

Tezave so se pricela pojavljati nenapovedano. Na LAN-u imam se 2 racunalnika. Vsi 3-je racunalniki imajo instaliran operacijski sistem Win2k. Problem sem sprva opazil, ko sem zelel kopirati podatke med racunalniki preko sharanih direktorijev, ki jih najdem v "My Network Places" ... rezultat je vedno enak. Zmrzne mi mreza. Vsak racunalnik lahko lokalno pingam, ne morem pa pingati routerja. Dokler routerja ne izstekam iz elektrike in nato ponovno vklopim. Takrat vse racunalnike vrze dol z mreze in jim zopet vzpostavi povezavo. Vcasih se problem zgodi, ko zelim preveriti posto. Zopet zmrzne celotna mreza?

Ne vem, kje se naj lotim resevanja problema. Je morda kdo naletel na podoben primer pri nakupovanju Level-1 1405TX routerja ????

Lep dan

---dodal moderator...
Malo sem popravil naslov.
Lep dan :D
  • spremenil: ali3n ()

ERGY ::

Veliko jih ima take probleme z tem modelom (enakim) zato malo pobrskaj po slo-tehu, verejetno bos naseu kar isces.
LP:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri router?

Oddelek: Kaj kupiti
213671 (2829) nejck
»

Tezave z routerjem LevelONE FBR-1405TX

Oddelek: Omrežja in internet
233697 (3098) Caligula