Forum » Mobilne tehnologije » iPhone, ne morem doklicati določene številke
iPhone, ne morem doklicati določene številke
lolipop2 ::
Hej!
Imam eno težavo... kar naenkrat z mojega iPhona (6s) ne morem poklicati številke od punce. Telefon kao kliče, ampak nobenega signala, nič... piše samo "calling mobile" in potem tišina.
Sem prek Telekoma.
Včasih se zgodi, da tudi ona mene ne more poklicati oz. kliče, jaz dvignem in je tišina. Ampak v večini primerov jaz ne morem nje. :-/ SMS deluje normalno.
Pogledal sem, če imam slučajno blokirano cifro, pa ni. iOS 13.2. uporabljam.
A mogoče kaj vpliva to, da imava najini cifri v "navezi", tisto, da en drugega gratis kličeva (telekom opcija)?
Nisem pa nič spreminjal nastavitev v zadnjem času, ona tudi ne. Njen telefon je Nokia 302 (ne se smejat).
Hvala.
Imam eno težavo... kar naenkrat z mojega iPhona (6s) ne morem poklicati številke od punce. Telefon kao kliče, ampak nobenega signala, nič... piše samo "calling mobile" in potem tišina.
Sem prek Telekoma.
Včasih se zgodi, da tudi ona mene ne more poklicati oz. kliče, jaz dvignem in je tišina. Ampak v večini primerov jaz ne morem nje. :-/ SMS deluje normalno.
Pogledal sem, če imam slučajno blokirano cifro, pa ni. iOS 13.2. uporabljam.
A mogoče kaj vpliva to, da imava najini cifri v "navezi", tisto, da en drugega gratis kličeva (telekom opcija)?
Nisem pa nič spreminjal nastavitev v zadnjem času, ona tudi ne. Njen telefon je Nokia 302 (ne se smejat).
Hvala.
Aja, zadnjič se mi je podobno zgodilo tudi, ko sem klical na eno drugo cifro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lolipop2 ()
Hmm.. sem pri obeh dal SIM ven... očistil in vtaknil nazaj in zaenkrat deluje. Sunac!
sorry za gnjavažo. Bom spremljal prihodnje dni, če se bo še pojavilo.
Hvala zaenkrat
sorry za gnjavažo. Bom spremljal prihodnje dni, če se bo še pojavilo.
Hvala zaenkrat
shadeX ::
hojnikb ::
men je dela ios14 na 7ici prfektno, dokler ni sel z rok..
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Evo, update po nekaj dneh...
Problem je še vedno prisoten. Ne morem priklicati nekaterih številk. Telefon kao kliče, ampak nobenega signala, nič... piše samo "calling mobile" in potem tišina.
Kaj bi še lahko pogledal? A je težava v telefonu ali operaterju?
Problem je še vedno prisoten. Ne morem priklicati nekaterih številk. Telefon kao kliče, ampak nobenega signala, nič... piše samo "calling mobile" in potem tišina.
Kaj bi še lahko pogledal? A je težava v telefonu ali operaterju?
tt1024 ::
Sem imel isti problem iPhone 12, ta zadnji ios. Sem vprašal na telekomu in so rekli, da moraš izklopiti Voice over LTE al wifi al ne vem kaj je ze, od takrat deluje bp.
poskusi z kakšno drugo številko/sim
A da drugo sim vtaknem notri? Nimam. Punca ima še ono taveliko sim in ne paše.
A na klicnem centru se znajo spopasti s takšnimi težavami na daljavo?
Sem imel isti problem iPhone 12, ta zadnji ios. Sem vprašal na telekomu in so rekli, da moraš izklopiti Voice over LTE al wifi al ne vem kaj je ze, od takrat deluje bp.
Zdaj imam takle:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lolipop2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone nasveti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32613 (1024) | PINki |
» | prehod na iOSOddelek: Mobilne tehnologije | 2993 (2472) | hojnikb |
» | iphone se 2020? ja/ne (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16728 (10852) | billy |
» | Izšel Applov iOS 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 24505 (19120) |