Forum » Izdelava spletišč » Dober hosting
Dober hosting
mambli ::
Zdravo!!
Dobil sem zelo dober hosting. Cena je zelo nizka, dobis pa vec kot si lahko predstavljas.
http://surpasshosting.com/
Za 110 $ na leto sem dobil:
PHP, MySql
2Gb prostora
30Gb mesecnega prenosa podatkov
neomejeno emailov, domen, ftp accountov, MySql baz
CPanel
Sicer je strežnik v Ameriki, vendar je prenos 100kb/s, kar se mi zdi kar zadovoljivo.
Dodan pa je tudi paket, kjer lahko z parimi kliki postavis PHP Nuke, Post Nuke, Web Store in druge strani
Dobil sem zelo dober hosting. Cena je zelo nizka, dobis pa vec kot si lahko predstavljas.
http://surpasshosting.com/
Za 110 $ na leto sem dobil:
PHP, MySql
2Gb prostora
30Gb mesecnega prenosa podatkov
neomejeno emailov, domen, ftp accountov, MySql baz
CPanel
Sicer je strežnik v Ameriki, vendar je prenos 100kb/s, kar se mi zdi kar zadovoljivo.
Dodan pa je tudi paket, kjer lahko z parimi kliki postavis PHP Nuke, Post Nuke, Web Store in druge strani
MOJNET.net ::
Veš, temu se reče Overselling, vsi pa vemo kaj to pomeni. Nadaljno lahko pričakuješ kakšne težavice z preobremenjenostjo strežnika, ni tehnične podpore ali pa je ta zelo počasna,...itd. V tujini sem tudi sam spoznal ponudnika, ki mi je hotel za 30$ na leto prodati 1GB prostora in 10GB BTW. Po 5 mesecih je propadel oz. je strežnik izginil (beri: "včeraj" sem še primerjal pakete in deskal po spletni strani, danes pa ne najde strežnika. Ostal je le grenkoba tistih, ki so se zaleteli v ponudbo (med njimi tudi moj prijatelj). Pa ne rečem, da stran ni bila poznana. Gostila je mnogo ljudekov).
No in tako je nastal moj strežnik.
P.S.: strežnik ni drag, draga je tehnična podpora in vzdrževanje strežnika.
No in tako je nastal moj strežnik.
P.S.: strežnik ni drag, draga je tehnična podpora in vzdrževanje strežnika.
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security Solutions /
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296328 (19620) | hariscorale |
» | Gostovanje PHP, MySQLOddelek: Izdelava spletišč | 8691 (8023) | _Dejan_ |
» | web hosting: php + mysql + domenaOddelek: Izdelava spletišč | 1865 (1521) | Ales |
» | Pomoč pri webhostingu - oblikovanje paketovOddelek: Izdelava spletišč | 1067 (930) | rene |
» | Najugodnješi webhosting pejđ?Oddelek: Omrežja in internet | 2250 (1917) | Primoz |