» »

Outlook , kako uvoziti stike, da so uporabni ?

Outlook , kako uvoziti stike, da so uporabni ?

mat xxl ::

Prešel sem iz Windows live maila na Outlook 2019, težava je, da stike, ki sem jih v Live mailu izvozil, kot VCF in nato v Outlooku uvozil, enostavno noče uporabljati. So sicer v Outlooku vidni, vendar če imam nekega gregorja.maherja@xxx.net noter, ko začnem tipkati naslov maila npr. gregor on ne napiše ali zaključi maila sam, naprej, šele če kliknem na ZA potem lahko v bazi stikov spet iščem in šele če ga najdem, ga direktno doda. Je kaka rešitev ?

Drugo me pa moti, da sam prevaja videe, kjer koli v angleščino, npr. na FB ju je nek video se predvaja angleški in mi spodaj začne sam od sebe izpisovati besede, kaj nekdo govori.... v angleščini, kje se to izklopi.... enako, dela tudi v Cromu pri videih ?

Tac20 ::

mat xxl je izjavil:

Prešel sem iz Windows live maila na Outlook 2019, težava je, da stike, ki sem jih v Live mailu izvozil, kot VCF in nato v Outlooku uvozil, enostavno noče uporabljati. So sicer v Outlooku vidni, vendar če imam nekega gregorja.maherja@xxx.net noter, ko začnem tipkati naslov maila npr. gregor on ne napiše ali zaključi maila sam, naprej, šele če kliknem na ZA potem lahko v bazi stikov spet iščem in šele če ga najdem, ga direktno doda. Je kaka rešitev ?

Tole je drugače normalno, Outlook ima svoj cache, moraš osebo ko prvič dodaš klikniti ta "za" naslednič pa bi moralo potegniti avtomatsko.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375276433 (21364) Matko
»

KONEC za windows live mail?

Oddelek: Loža
438194 (4221) jype
»

Microsoft Office 2019 Home&Business Slo

Oddelek: Programska oprema
357432 (6011) Han
»

Halcom ena za vse kako z njo podpisovati pošto v Thunderbirdu in drugje