» »

Plača magistra kemije

Plača magistra kemije

Anja444 ::

Pozdravljeni,

zanima me, kakšne so vaše izkušnje, kakšno plačo lahko pričakujem kot magistrica kemije na začetku zaposlitvene poti in tudi nadalje. Zanima me predvsem za delo v Leku, pa tudi v drugih podjetjih, ki zaposlujejo moj kader. Vesela bi tudi bila vsakih nasvetov kako do zaposlitve v posameznem podjetju ter kakšna so vaše izkušnje z njimi.

Lp
  • spremenilo: Anja444 ()

blazkj ::

začetna cca 1500 neto, po 2 letih 2000 neto

tikitoki ::

Kje?

koyotee ::

Tridva trafika
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

kriptobog ::

700e

Mato989 ::

Anja444 je izjavil:

Pozdravljeni,

zanima me, kakšne so vaše izkušnje, kakšno plačo lahko pričakujem kot magistrica kemije na začetku zaposlitvene poti in tudi nadalje. Zanima me predvsem za delo v Leku, pa tudi v drugih podjetjih, ki zaposlujejo moj kader. Vesela bi tudi bila vsakih nasvetov kako do zaposlitve v posameznem podjetju ter kakšna so vaše izkušnje z njimi.

Lp

Izven Leka ti povem da karkoli bo nad 1.100€ neto za začetek bo ODLIČNO... 3 leta "trpiš" po 3 letih pa v kadrovsko oz. nadrejeni in zahtevaš vsaj povprečno plačo (zmes pa iščeš drugje ponudbe seveda)

3 leta izkušenj so tisto kar rabiš!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

c3p0 ::

Bilokaj + nabirat izkušnje, seveda pa močno odvisno od znanja. Večinoma se po faksu komaj začne prav učit.

TheBlueOne ::

blazkj je izjavil:

začetna cca 1500 neto, po 2 letih 2000 neto

Verjetno kaj takega, rang +-500€ glede na to kje si doma. LJ do + 500, kaksno Prekmurje pa do -500€.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenos dejavnosti v Leku (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10817630 (1055) mancslo
»

Krka - proizvodnja, izkušnje iz prve roke? (strani: 1 2 )

8833379 (21646) simone
»

Razgovor za službo in kadrovski odnos (strani: 1 2 3 4 5 )

20360187 (42302) Trubar

Več podobnih tem