» »

najem programske opreme je postal resnicnost...

najem programske opreme je postal resnicnost...

Loki ::

Link.
Slabost je, da moras najeti softver za 3 leta, vendar pa dobis vse najnovejse verzije programov.

Ce mene prasate, smrdi.
I left my wallet in El Segundo

Tomi ::

Roberto, če nisi opazil, je imel Microsoft že pred nekaj časa v Delu reklamo za najem, ponavadi s kakšnim lame stavkom kot Ali veste, da vas najem programske opreme ne stane več kot "vstani poljubno malenkost kot kava, časopis" na dan..
Vsekakor je za podjetja ponudba kar v redu, jaz pa se poslužujem drugačena najema.
metrodusa.blogspot.com

whatson ::

po mojem zadeva tudi smrdi... mislim da to ne bo spremenilo stanja na trgu...
ker večina itak uporablja "gusarsko" robo... cene pa niso nič preveč nizke kot opažam

MadMax ::

Nizke?!?!?

M$ se hoce znebit piratov, obenem pa dviguje cene!!!!

Naj dajo winse OEM za 100 DEM, pa jih bo dost vec folka kuplo!!! (za 300DEM dobis pa ze spodoben tiskalnik za hisno uporabo...)

aja: me je zaneslo... zadeva smrdi do lune...

saj pravim da cene niso nizke... z znižanjem cene bi zmanjšali obseg piratstva... si predstavljate da bi bili winsi za 5000SIT na licenco? ... pa mislim da bi prav vsak mej licenčne..
pol bi melo od 100 ljudi 80 ljudi licenčne..
zdaj jih pa ma od 100 ljudi največ 5 ljudi licenčne... (firme in podobno ni všteto... ciljam bolj na "naše generacije")....
samo kaj ko je "all about money"0:)

Seveda, jaz pa pravim, da ni se niti 7 dni minilo, odkar je M$ spet dvignil cene>:D

OZZY ::

Mikrsofot je preklet izkoriščevalec. škoda da nima neke konkurence. No ja Linux ampak ga ne uporablja toliko folka kot MS produkte. Jest ostajam pri gusarjih. >:D
Go with the flow.

Sergio ::

Am... Kaj pa mislite, da je Slo-Tech? Vpišete podatke, dobite username, programsko opremo v uporabo ter z njo sodelujete v razpravah... To JE (zastonjski) najem programske opreme, ki z vaso pomocjo postaja le se boljsa. Mam prav?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

ja.. prav mas.. skoraj:D ...
slo-tech vs. micro$oft... zmagovalec je itak znan (slo-tech):)

Sergio: imas prav.

Dej mi samo povej: programi, s katerimi je bila narejena in se vzdrzuje ta stran: je 100% legalna?8-)

Tomi ::

Ja, Sergio, prav imaš, in če je kaj na tehnologiji, bi moralo biti več takšnih stvari. Samo kaj, ko je še vedno denar glavna cilj, zadovoljne stranke gor ali dol. Vsaj pri večini..
metrodusa.blogspot.com

blue96 ::

ej, ce pomislis da je ena kave in casopisa na dan okoli 350 sit, je potem tri leta tvoj bancni racun lazji za 383 250 sit. a ni to ze en solidno dobr computer?|O|O

microsoft sux!!!
.

Elemen_T ::

Da Da...teli najemi so hinavski. zadnjič sem v časopisu prebral
Škoda Felicija za samo 999 SIT na dan*** >:D
Malo sem preračunal in prišel do dejstva da bi si s tem denarjem kupil veliko boljši avto kot slednja Škoda.

blue96 ::

ja ce pol to skodo odkupujes 10 let si cez deset let ze homo sapiens, ker mas tako star avto, pa komaj si ga kupu in to za vec kot je vreden dons...:\:D
.

Primoz ::

Ta stran je 100% legalna...

Linux + Apache + PHP + gnu C

+ VELIKO MOJEGA PISANJA
----------------------------------
= SloTech
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

rabljen računalnik - uporaba v gostilni (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11221158 (17933) 111111111111
»

Adobe daje zbirko Creative v najem

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
337488 (6411) nekikr
»

Works 8.0 pogoj za Office 2003?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101940 (1797) Mirč
»

Microsoft dnevno komunicira z vašim računalnikom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
10013258 (9871) CaqKa
»

Piratsvo : tako po čez (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
535233 (4353) kuzifix

Več podobnih tem