Forum » Loža » Lidl - vzmetnica (pena)
Lidl - vzmetnica (pena)

lara2 ::
Pozdrav,
zanima me, če je kdo kdaj vzel vzmetnico iz pene v Lidlu ali kakšno podobno iz pene npr. Dormeo:
Sedaj je zelo ugodna ponudba, vendar se ne more preiskusiti zato me zanima, če jo lahko vrneš npr. po 1 tednu zaradi tega, ker je neudobna ali česa podobnega?
Ima še kdo kakšne pomisleke tukaj? Ker nekatere stanejo tudi po 300 EUR pa so tudi iz pene.
hvala, lp lara.
zanima me, če je kdo kdaj vzel vzmetnico iz pene v Lidlu ali kakšno podobno iz pene npr. Dormeo:
Sedaj je zelo ugodna ponudba, vendar se ne more preiskusiti zato me zanima, če jo lahko vrneš npr. po 1 tednu zaradi tega, ker je neudobna ali česa podobnega?
Ima še kdo kakšne pomisleke tukaj? Ker nekatere stanejo tudi po 300 EUR pa so tudi iz pene.
hvala, lp lara.

MIHAc27 ::
Jaz sem najprej vzel za 1 otroka, se je sprobalo za 1 noč, pa potem takoj še eno za drugega. Sta zadovoljna. So bile pa H4 trdote.. torej do 120kg. Tele zgledajo so malce trše, če so za 120-160kg.
Za vračilo verjetno najboljš vprašat kar v prodajalni. Načeloma se da menjat.
Za vračilo verjetno najboljš vprašat kar v prodajalni. Načeloma se da menjat.

Kurzweil ::
Mimogrede, zadnjič sem v Ikei zasledil oddelek, kjer imajo izdelke, ki so dejansko v odličnem stanju... torej odprta embalaža, razstavni eksponat ali pa res mikro poškodba.... cena je sicer ista, kot tole v Lidlu... gre pa za vzmetnice, ki so sicer 200-300EUR... torej 10x bolj kvalitetne od teh penastih... za isto ceno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()

MisterR ::
Na podlagi česa si določil da so bolj kvalitetne, celo 10x bolj, kot pena?
Imel običajno vzmetnico (vzmeti), potil sem se celo noč (poleti), drugače spal kot top dokler se ni posedla.
Imel 7 plastno peno z bambusovo prevleko, 40cm višine, super zadeva, kupljen v moemax.
Sedaj imam Dormeo, memory s plus, ki je kombinacije pene in vzmeti (sodobnih, ne tistih kovinskih), 7 ali 8 možnih kombinacij trdote + velika zračnost.
Tako, da ti ne verjamem da lahko tako čez palec kritiziras peno.
Imel običajno vzmetnico (vzmeti), potil sem se celo noč (poleti), drugače spal kot top dokler se ni posedla.
Imel 7 plastno peno z bambusovo prevleko, 40cm višine, super zadeva, kupljen v moemax.
Sedaj imam Dormeo, memory s plus, ki je kombinacije pene in vzmeti (sodobnih, ne tistih kovinskih), 7 ali 8 možnih kombinacij trdote + velika zračnost.

nejcek74 ::
tezko ocenit cez palec:
stevilne pene, sploh te cenene, so "vroce" ozrioma bolj gre za to, da ne dihajo. Pomaga potem ce das na vrh se ono vmesno plast, ki pa spet podraži zadevo. Vzmetnice so ponavadi glede dihanja boljse, ni pa nujno. No, saj folk spi tud na vodni postelji, ki pa je itak 100% wasserdicht
stevilne pene, sploh te cenene, so "vroce" ozrioma bolj gre za to, da ne dihajo. Pomaga potem ce das na vrh se ono vmesno plast, ki pa spet podraži zadevo. Vzmetnice so ponavadi glede dihanja boljse, ni pa nujno. No, saj folk spi tud na vodni postelji, ki pa je itak 100% wasserdicht

A110 ::
6 let sem spal pri 185cm v študentskem domu na 190x80 zgonjeni, zjahani, glasni, mehki vzmetnici kjer si čutil in slišal vsako fedro ob vsakem premiku pa sem preživel. Je pa res da traja preden se navadiš. Takrat bi vsaka stvar iz lidla bila zlata vredna.

starfotr ::
Jaz bi raje kupil kaj iz naravnih materialov, ker tale plastika je obupno vroča. Ne priporočam.

koyotee ::
Na podlagi česa si določil da so bolj kvalitetne, celo 10x bolj, kot pena?
Dej povej iz cesa so "sodobne" vzmeti? Iz stekla?

Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!

koyotee ::
Aja, to je 3 CM VISOKA PLAST OCTASPRING(R) VZMETI V OBLIKI ČRKE S
Nudi 3D prilagodljivost, izboljša zračnost in omogoča izbiro med 2 stopnjama podpore.
Iz gume ali pene? Najjace vzmeti ever
Ampak moram priznati, marketing imajo pa dober, ce vam kos pene prodajo za 700€.
Nudi 3D prilagodljivost, izboljša zračnost in omogoča izbiro med 2 stopnjama podpore.
Iz gume ali pene? Najjace vzmeti ever

Ampak moram priznati, marketing imajo pa dober, ce vam kos pene prodajo za 700€.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!

Vetrpiha ::
Mimogrede, zadnjič sem v Ikei zasledil oddelek, kjer imajo izdelke, ki so dejansko v odličnem stanju... torej odprta embalaža, razstavni eksponat ali pa res mikro poškodba.... cena je sicer ista, kot tole v Lidlu... gre pa za vzmetnice, ki so sicer 200-300EUR... torej 10x bolj kvalitetne od teh penastih... za isto ceno.
Mimogrede, vzmetnice so izdelki, ki imajo eno izmed največjih marž.

MIHAc27 ::
Jaz tudi ne verjamem, da je ultra nevemkaj vzmetnica za 700 toliko zelo drugačna kot una za 100-200.
Pa ne pozabi, da naj bi jo menjal na minimalno 5 let? Najbrš.

blackbfm ::
stevilne pene, sploh te cenene, so "vroce" ozrioma bolj gre za to, da ne dihajo. Pomaga potem ce das na vrh se ono vmesno plast, ki pa spet podraži zadevo
Ce mors na vzmetnico nekaj gor dajat potem si že v osnovi zgrešil z nakupom
Sicer pa te pene so prepojene s toksičnimi snovi.. Jz tega ne bi zelel lih vdihavat / bit v stiku med spanjem
6 let sem spal pri 185cm v študentskem domu na 190x80 zgonjeni, zjahani, glasni, mehki vzmetnici kjer si čutil in slišal vsako fedro ob vsakem premiku pa sem preživel. Je pa res da traja preden se navadiš. Takrat bi vsaka stvar iz lidla bila zlata vredna.
Ko mas mlado telo loh povsod spiš bp

Rok Woot ::
Jaz tudi ne verjamem, da je ultra nevemkaj vzmetnica za 700 toliko zelo drugačna kot una za 100-200.
Pa ne pozabi, da naj bi jo menjal na minimalno 5 let? Najbrš.
Pojdi v Slovensko posteljo pa se uleži na najdražjo. Meni se zdi dobra, sicer pa vsakodnevno spim na žimnici, meni je super. Važno, da je trdo :) Pen pa nemaram, ali pa še nisem spal na dovolj dobri ... So pa super, ker ne vpijajo vlage, recimo za na jdrnico.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rok Woot ()

Phantomeye ::
jst mam peno iz jyska meni je kul. Mislim ze prej sem jo mel - ampak nova je tudi (njihova premium gold verzija) in ko sem jo dobil, sem se bal, da je premehka. In potem razmišljanje o vsej logistiki vračanja nazaj. Jogiji res niso fletna stvar za vračat nazaj :D
Ampak sem potem ugotovil, da je samo rabil malo več časa, da se je čisto napihnil. Trdota jogija je pa itak odvisna od tvoje teže in vrste materiala. Meni je trd jogi kot da bi spal na tleh, medtem ko je nekomu, ki ima 2x več kil kot jaz premehek.
Ampak sem potem ugotovil, da je samo rabil malo več časa, da se je čisto napihnil. Trdota jogija je pa itak odvisna od tvoje teže in vrste materiala. Meni je trd jogi kot da bi spal na tleh, medtem ko je nekomu, ki ima 2x več kil kot jaz premehek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 128203 (2271) | D3m |
» | Nakup vzmetnice - Jysk ali Moemax?Oddelek: Loža | 11707 (10192) | HappyPills |
» | Katero vzmetnico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 46515 (24113) | matobeli |
» | Ležišče DORMEO - vaše mnenje (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 96269 (32027) | Ganon |
» | VzmetniceOddelek: Loža | 7027 (6287) | Brias |