Forum » Loža » Pošiljanje na stroške prejemnika
Pošiljanje na stroške prejemnika
bosslipxx ::
Pozdrav
Na drugem koncu Slo sem pozabil telefon (gre za sekundarni telefon, brez SIM, uporabljam ga samo za wifi internet).
Nastanitev ga je našla, sedaj pa me zanima, če kdo ve, kako bi to spravil k sebi domov s čim manj težav za najditelja.
Da aktiviram dostavno službo (GLS, DHL, ...) za pobere telefon pri njih. Koliko bi to stalo, če kdo ve?
Ali da to zrihtam preko Slo pošte, če gre, bi se dogovoril na svoji pošti, da vse stroške pošiljanja plačam jaz, oni ga samo na svojo pošto odnesejo?
Na drugem koncu Slo sem pozabil telefon (gre za sekundarni telefon, brez SIM, uporabljam ga samo za wifi internet).
Nastanitev ga je našla, sedaj pa me zanima, če kdo ve, kako bi to spravil k sebi domov s čim manj težav za najditelja.
Da aktiviram dostavno službo (GLS, DHL, ...) za pobere telefon pri njih. Koliko bi to stalo, če kdo ve?
Ali da to zrihtam preko Slo pošte, če gre, bi se dogovoril na svoji pošti, da vse stroške pošiljanja plačam jaz, oni ga samo na svojo pošto odnesejo?
slo-fishing.si
bambam20 ::
Najditelj preveri koliko znasajo stroski posiljanja. Ti ta denar potem najditelju nakažeš na njegov bančni račun.
darkolord ::
GLS je 7,33 EUR (3,33 eur dostava, 3 eur prevzem na domu, 1 eur da prevoznice ni treba natisnit pošiljatelju). Klik
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
destroyer2k ::
Ali pa pošta slovenije, samo nazivnico njemu pošlješ na email in si sprinta.
S: največje dimenzije 8 cm x 38 cm x 64 cm, poštnina: 2,85 EUR
M: največje dimenzije 19 cm x 38 cm x 64 cm, poštnina: 6,80 EUR
https://psposljipaket.posta.si/
S: največje dimenzije 8 cm x 38 cm x 64 cm, poštnina: 2,85 EUR
M: največje dimenzije 19 cm x 38 cm x 64 cm, poštnina: 6,80 EUR
https://psposljipaket.posta.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta Slovenije je absolutno predraga (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 122113 (40140) | destroyer2k |
» | Pošiljanje večjega paketa v tujinoOddelek: Loža | 9954 (8439) | kixs |
» | Uveljavljanje garancije - stroški pošiljanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8437 (6608) | galu |
» | Posta Slovenije - posiljanje z odkupninoOddelek: Loža | 7733 (5715) | ali3n |
» | Paket via Pošta slovenije - nepričakovana dodatna postavkaOddelek: Loža | 10341 (9340) | kitewing |