Forum » Kriptovalute in blockchain » Katera banka za nakazilo na kripto menjalnico?
Katera banka za nakazilo na kripto menjalnico?
Sparkxl ::
Temo odpiram z namenom, da delite vaše izkušnje z nakazili na menjalnice. Po internetu namreč krožijo zgodbice, da marsikatera banka to onemogoča.
Pojavljajo se tudi zgodbe povezane s preprečevanjem pranja denarja. V tem primeru ti banka brez besed za par mesecev onemogoči dostop do vseh sredstev. Par takšnih zgodbic sem prebral v vzezi z N26.
Revolut baje sploh več ne omogoča nakazil na borze!?
Do zdaj sem nakazoval vedno preko N26 in sberbank in je šlo gladko skozi.
Pojavljajo se tudi zgodbe povezane s preprečevanjem pranja denarja. V tem primeru ti banka brez besed za par mesecev onemogoči dostop do vseh sredstev. Par takšnih zgodbic sem prebral v vzezi z N26.
Revolut baje sploh več ne omogoča nakazil na borze!?
Do zdaj sem nakazoval vedno preko N26 in sberbank in je šlo gladko skozi.
Machete ::
Pošlji najprej jurja pa boš videl.
Kako in zakaj ima pa banka za odločat karkoli kam bo nakazila 'zadrževala' ali onemogočala, pa je malo čudna 'zgodbica'.
Kako in zakaj ima pa banka za odločat karkoli kam bo nakazila 'zadrževala' ali onemogočala, pa je malo čudna 'zgodbica'.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Greg91 ::
Nakazilo iz Revolut na Binance dela brez problema. V roku par minut so sredstva na Binance.
neznanko ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Binance VISA debetna kartica (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 144978 (463) | hamez66 |
» | BINANCE SEPA nakazilo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 35616 (9068) | Tidule |
» | Bitstamp nakazilo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 43313 (10479) | buttcrack |
» | Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 61518 (48632) | PrihajaNodi |
» | Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 115445 (43366) | Andro457 |