Forum » Šola » Master v tujini (Elektrotehnika (VS))
Master v tujini (Elektrotehnika (VS))
Slavist1 ::
Pozdravljeni, sem tuji študent in trenutno studiram Elektrotehniko (VS).
Se vnaprej opravičujem na mal slabšem pisanju slovenscine :). Zanima me ali ma kdo da je nadaljeval studije na drugo stopnjo (master) v tujini z (VS) diplomom. Kako se VS diploma obravnava v EU (Nemčija in Avstrija npr.). Ali se kdo z Aplikativne elektrotehnike vpisal na master v TU Munich, TU Wien ali TU Graz?
Najlepsa hvala
Se vnaprej opravičujem na mal slabšem pisanju slovenscine :). Zanima me ali ma kdo da je nadaljeval studije na drugo stopnjo (master) v tujini z (VS) diplomom. Kako se VS diploma obravnava v EU (Nemčija in Avstrija npr.). Ali se kdo z Aplikativne elektrotehnike vpisal na master v TU Munich, TU Wien ali TU Graz?
Najlepsa hvala
mirator ::
Poglej, navedel si, da si študent elektrotehnike, nisi pa navedel na kateri fakulteti. Ampak v Sloveniji je to vseeno. Moraš pa na svoji fakulteti vprašati, kje njihova diploma velja. Kolikor vem so slovenske fakultete kar se tiče elektrorehnike kar visoko rangirane.
Slavist1 ::
Fakulteta za elektrotehniko Univerza v Ljubljani. Aplikativna elektrotehnika. Vem da so VS kot UN enaki po ECTS (180). Zanima me ali so enaki pri vpisu na master študije v tuijini?
Zimonem ::
Saj je bolonjska .
Misliš pa najbrž magisterij.
Misliš pa najbrž magisterij.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 362768 (24960) | nejc_nejc |
» | Izbira faksa uni ali vsš FE (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 17778 (12720) | mr_chai |
» | Zaposlitev s prvo bolonjsko stopnjoOddelek: Šola | 4219 (2742) | Smurf |
» | Šola in izobrazba prevodOddelek: Šola | 5415 (4319) | tony1 |
» | Fakulteta za strojništvo ali elektrotehniko??? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 52515 (31026) | Unknown_001 |