Forum » Šola » Pomoč pri statističnih nalogah
Pomoč pri statističnih nalogah
noob96 ::
Zdravo,
danes popoldne bi potreboval nekaj pomoči pri par nalogah iz statistike: ferkvenčna porazporeditev, korelacije in regresija, časovna vrsta, itd... na faxu.
Če ima kdo znanje, čas popoldne (16.30) in voljo pomagat, bi prosil, da se mi oglasi v ZS. Za pomoč bi seveda tudi izkazal finančno zahvalo.
danes popoldne bi potreboval nekaj pomoči pri par nalogah iz statistike: ferkvenčna porazporeditev, korelacije in regresija, časovna vrsta, itd... na faxu.
Če ima kdo znanje, čas popoldne (16.30) in voljo pomagat, bi prosil, da se mi oglasi v ZS. Za pomoč bi seveda tudi izkazal finančno zahvalo.
TheBlueOne ::
algebruh ::
Sem za! :)
Zraven priložim še pripravljeno pogodbo za po faksu.
Za pičlih 300€ na uro sem ti pripravljen pomagati tudi pri parih nalogah na tvojem delovnem mestu, saj jih za razliko od tebe dejansko znam! (žal kot študent nisem imel denarja in sem se moral snov dejansko naučiti).
Aja, pizda, itak ne boš dobil službe v takih vodah, če se ne moreš naučit enega ubogega predmeta :(
Zraven priložim še pripravljeno pogodbo za po faksu.
Za pičlih 300€ na uro sem ti pripravljen pomagati tudi pri parih nalogah na tvojem delovnem mestu, saj jih za razliko od tebe dejansko znam! (žal kot študent nisem imel denarja in sem se moral snov dejansko naučiti).
Aja, pizda, itak ne boš dobil službe v takih vodah, če se ne moreš naučit enega ubogega predmeta :(
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: algebruh ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobra vprasanja za novo delovno mesto (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13867 (10191) | Invictus |
» | Matematika, again :)Oddelek: Šola | 2454 (1908) | tinkatinca |
» | Češki predsednik Klaus zavrnil prehod skozi detektor kovin med obiskom avstralskega p (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 22816 (20030) | gzibret |