Forum » Mobilne tehnologije » Telekom in politika ter sprememba vrstega reda TV programov v shemi
Telekom in politika ter sprememba vrstega reda TV programov v shemi
starfotr ::
https://twitter.com/gregarepovz/status/...
Vem, da ima politika vedno prste v marmeladi in da so vedno v teh podjetjih delali take in drugačne zadeve.
Tole mi je že patetično, da gredo politično spreminat vrstni red programov, da favorizirajo planet in noro24.
Vem, da ima politika vedno prste v marmeladi in da so vedno v teh podjetjih delali take in drugačne zadeve.
Tole mi je že patetično, da gredo politično spreminat vrstni red programov, da favorizirajo planet in noro24.
Furbo ::
Svašta. Če bodo meni zdrkali kanale, ki jih imam naštimane po svoje, jih bodo slišali.
Grem si kar izvozit moj spored na moj.telekom.si , ker če lahko kaj pokvarijo uporabnikom, bodo to zagotovo naredili.
Kot kaže, če imaš programe po svoje spremembe ne bo. Smo pa že kar daleč na poti nazaj v komunistične metode.
https://www.telekom.si/info-in-obvestil...
Grem si kar izvozit moj spored na moj.telekom.si , ker če lahko kaj pokvarijo uporabnikom, bodo to zagotovo naredili.
Kot kaže, če imaš programe po svoje spremembe ne bo. Smo pa že kar daleč na poti nazaj v komunistične metode.
https://www.telekom.si/info-in-obvestil...
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
Horas ::
kaj pa delate na telekomu,na t2 pejte.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Evolve ::
če si tumpast si tumpast... grem stavt da te moti tudi rumena/oranžna luč na semaforju, rumeno sonce na nebu,.. v vsaki stvari vidite neko politično zaroto... pejte se zdravt ljudje
D4G4 ::
To, da je Nova24 pred PopTV/Kanal A je lahko samo politična odločitev. Gledanost/relevantnost, ki se ponavadi upošteva pri razvrščanju kanalov, tukaj definitivno nista bila uporabljena kot kriterij.
Lonsarg ::
Glede na to kako je PopTV/KanalA zlorabil svojo moč, da je izsilil velik prispevek je neumno, da bi mu še zastonj delali reklamo z večjo izpostavljenostjo na seznamu kanalov.
Pač ekonomsko neumno, brez ozira na ostalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
HotBurek ::
Jst pa ne zastopim, zakaj so iptv uporabniki takšne lulike.
Na list si napišeš, kaj želiš imet na kanalu 1, 2, 3, itn., greš tja in ponudiš v zameno za 20EUR/mesec, brez vezave ali česarkoli.
Če so za biznis, kupiš, drugače pa naprej.
Brez televizije in reklam pa tudi noben ne bo umru.
Na list si napišeš, kaj želiš imet na kanalu 1, 2, 3, itn., greš tja in ponudiš v zameno za 20EUR/mesec, brez vezave ali česarkoli.
Če so za biznis, kupiš, drugače pa naprej.
Brez televizije in reklam pa tudi noben ne bo umru.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HotBurek ()
sbawe64 ::
Vrstega reda TV programov se v 2021 pri uporabniku ne da spremeniti ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Furbo ::
Na srečo ga ne gredo spreminjati tistim, ki smo kaj spreminjali.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
starfotr ::
Glede na to kako je PopTV/KanalA zlorabil svojo moč, da je izsilil velik prispevek je neumno, da bi mu še zastonj delali reklamo z večjo izpostavljenostjo na seznamu kanalov.
Pop ni nič izsilil. Se je kar lepo dogovoril s slovenskimi distributerji TV signala, da dvignejo naročnino in prevalijo strošek na uporabnike. Torej so nas vsi skupaj nategnili.
Distributerji so od tega imeli tudi koristi, ker se je več naročnikov DVB-T only preselilo na IPTV, CATV, MMDS. Po domače povedano s skupnimi močmi so "uničili konkurenco - DVB-T".
To, da se sezname da spremenit je pač znano. Vendar 99 % ljudi tega ne dela. To je problem.
Res me zanima povečane gledanosti teh politično favoriziranih programov po spremembi zaporedja.
In ja, to je politika. Nora je bila ustvarjena politčno in tudi planet. Telekom je pa molzna krava politike. Koliko ima politika vpliva v telkotu vam pove že zgodovina. Podobnik iz SLS je bil na čelu družbe, pa nima nobenih kompetenc za kaj takega.
https://podcrto.si/oznaka/planet-tv/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 598533 (50829) | BorutK-73 |
» | Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 43589 (37234) | next3steps |
» | TV Pika odhaja, prihaja POP BRIOOddelek: Loža | 8046 (5548) | Tarzan |
» | Katir TV program največ gledate ?Oddelek: Loža | 3761 (3024) | Scorpia |
» | NACIONALKA IMA VELIKO DENARJAOddelek: Loža | 2700 (2280) | blue96 |