Forum » Mobilne tehnologije » huawei težava
huawei težava
trek@s ::
po menjavi zaslona na huawei p30 (z originalnim) senzor za prstne odtise ne deluje več, dobim napako "neuspešna registracija"
Zasledil sem, da bi moral novi senzor (ki je bil menjan skupaj z zaslonom) kalibrirati oz. registrirati, vendar ne najdem kako.
Je imel kdo takšno težavo in kako jo je rešil?
(factory reset, firmware downgrade/upgrade ne deluje)
Zasledil sem, da bi moral novi senzor (ki je bil menjan skupaj z zaslonom) kalibrirati oz. registrirati, vendar ne najdem kako.
Je imel kdo takšno težavo in kako jo je rešil?
(factory reset, firmware downgrade/upgrade ne deluje)
styrian ::
Verjetno te zamenjave nisi opravil na uradnem Huawei servisu, ki ima edini software, ki lahko registrira novi senzor.
styrian ::
Ne vem, po vsej verjetnosti ne.
Meni tudi noče Huawei servis prodati rezervnega dela, da bi ga zamenjal sam. Pač molzejo kolikor se da.
Meni tudi noče Huawei servis prodati rezervnega dela, da bi ga zamenjal sam. Pač molzejo kolikor se da.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei 20pro težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 4190 (2542) | Anney |
» | Kdo bo kupoval telefone za tisočaka? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 29145 (20733) | ziga1990 |
» | senzor sam vklopi luč, brez zaznave gibanjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3368 (2852) | gregc1 |
» | Megane 2004 steering faultOddelek: Na cesti | 2124 (1231) | nekoman |
» | Kako zanesljivi so kitajski telefoni v resnici?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10392 (8268) | mrbanana |