Forum » Na cesti » Vulkanizer Šentilj - Maribor.
Vulkanizer Šentilj - Maribor.
silak ::
Potrebujem dobrega vulkanizerja za menjavo dveh novih gum(imam kupljene) na lita platišča + centriranje in premontažo dveh koles z že montiranimi gumami. Kakšne so cene v teh koncih?
V tem koncu ne poznam nikogar, zato se priporočam za info. Hvala!
V tem koncu ne poznam nikogar, zato se priporočam za info. Hvala!
- spremenilo: silak ()
Mater ste pametni en za drugim. lepo vprašam, vsi ste glasni, a noben ne da odgovora, bumbarji. Če bi mene vprašal kdo, kateri vulkanizer je boljši in slabši v mojem kraju, bi takoj lahko ločil dobre in boljše/bolj popularne.
Tko ste pa tipični vrabci, ki samo čivkate, poveste pa čisto nič pametnega. Sploh pa, mam občutek da niste s tega konca, za katerega sprašujem.
En je odprl debato o sekiranju, mogoče vam tista bolj paše, kot tehnične.
Tko ste pa tipični vrabci, ki samo čivkate, poveste pa čisto nič pametnega. Sploh pa, mam občutek da niste s tega konca, za katerega sprašujem.
En je odprl debato o sekiranju, mogoče vam tista bolj paše, kot tehnične.
shadeX ::
Če bi mene vprašal kdo, kateri vulkanizer je boljši in slabši v mojem kraju, bi takoj lahko ločil dobre in boljše/bolj popularne.
Jaz pa ne morem, ker pri nas ne obstaja vulkanizer, ki ne bi znal narediti to kar ti sprašuješ. Če bi izbiral po cenah je druga zgodba, ampak spet ne tako različna ker so cene vulkanizerjev v istem kraju zelo podobne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
smacker, kul, hvala, celo vem kje je to. :)
shadex, je hudič če si v službi samo en od mnogih ki dela enako kot ostali ja. V moji branži se ločimo na dobre in slabo, pa sem mislil da je pri vulkanizerjih na Štajerskem tudi tako.
shadex, je hudič če si v službi samo en od mnogih ki dela enako kot ostali ja. V moji branži se ločimo na dobre in slabo, pa sem mislil da je pri vulkanizerjih na Štajerskem tudi tako.
shadeX ::
Ne vem kje delaš ampak eno je da daš ti nekomu delat nek projekt, kjer je variabilnost glede na kvaliteto velika od ponudnika do ponudnika. Drugo pa je da greš nekomu nekaj dat naredit ter on to dela eno in isto že 20 let.
Mislim da velikih odstopanj v kvaliteti storitve nebi smelo biti :)
Mislim da velikih odstopanj v kvaliteti storitve nebi smelo biti :)
Ja maš prav, sej vsak zna tiste gume zmetat gor in pošraufat. Tako kot vsak zna 2x na miško pritisnit in zrihtat računalnik, zidar pa cegle zmetat skup, pa je fertik.
kixs ::
Kompliciras za brezveze. Ce imas standardne dimenzije platisc in gum, ti bo cisto vsak naredil tako kot je treba. Ker sicer bi bil ze brez posla. Po 20+ letih menjave gum pri razlicnih vulkanizerjih, se nikoli nisem imel tezav. Grem pa vedno tam, kjer je ceneje.
Ok, razumem. Torej kje so ugodne cene na relaciji Šentilj - Mb?
Drugače, pa sem jaz videl že marsikaj na avtih. Od narobnih gramaž uteži za centriranje, da je treslo vse skup - problem rešen po ponovnem centriranju,
do uteži za železna platišča na litih platiščih in take fore. Niso vsi ista kvaliteta pač. Na žalost.
Drugače, pa sem jaz videl že marsikaj na avtih. Od narobnih gramaž uteži za centriranje, da je treslo vse skup - problem rešen po ponovnem centriranju,
do uteži za železna platišča na litih platiščih in take fore. Niso vsi ista kvaliteta pač. Na žalost.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: silak ()
Miha 333 ::
Seveda je možno, da slabo naredi. Sem tudi sam doživel že marsikaj. Npr. uteži za jeklena platišča na litih platiščih, slabo centriranje, pretegnjeni vijaki (enkrat celo pobran navoj), ...
Zaverski je menda v redu.
Zaverski je menda v redu.
feryz ::
Matr ste zajebani. Človek se hoče pohvaliti, da ima dve lite feltne in dve nove gume, vi pa tako. Jej, jej.
Zadnjič mi pravi moj vulkanizer, da bo treba šraufe menjati na Fordu. Jaz sem mu rekel, naj jih kar nabavi. Drug jih ni šraufal kot on. Kurbež je škrt, kupuje poceni gedore, ki mu jih pištola počasi razteguje, on pa s tem šraufe pridi.
Pa vseeno ne sprašujem po forumih, če je kak dober vulkanizer v okolici. Jebe se mi za 20 šraufov.
Zadnjič mi pravi moj vulkanizer, da bo treba šraufe menjati na Fordu. Jaz sem mu rekel, naj jih kar nabavi. Drug jih ni šraufal kot on. Kurbež je škrt, kupuje poceni gedore, ki mu jih pištola počasi razteguje, on pa s tem šraufe pridi.
Pa vseeno ne sprašujem po forumih, če je kak dober vulkanizer v okolici. Jebe se mi za 20 šraufov.
Baja ::
jaz sem bil nazadnje tule: https://guma-center.si/
zadovoljen, dobil tudi nek kupon za brezplačni pregled bremz, tekočin, ....
feryz ::
Ja, saj sem napisal, da je slab, kaj slab, katastrofalen.
Vseeno mi zamenja tistih 30 do 40 gum parkrat na leto. Ali naj se za to okrog vozim in sprašujem, kdo je za odtenek boljši? Zguba cajta.
Vseeno mi zamenja tistih 30 do 40 gum parkrat na leto. Ali naj se za to okrog vozim in sprašujem, kdo je za odtenek boljši? Zguba cajta.
Barbarpapa2 ::
jaz sem bil nazadnje tule: https://guma-center.si/
Še en glas zanje z moje strani. Sem bil pri njih še v času prejšnjega lastnika in sem še danes. Zadovoljen z njihovimi storitvami.
Lp
Jože
Ribicija, Baja, Barbapapa2, hvala za info!
feryz, ja dobro je no, ti si itak biser, če nebi imel dveh levih rok, bi si za tako količino zamenjanih gum, kupil montirni stroj/centrirko. Pa ne gre, a? Tako pa na slo-tech sprašuješ o Poršu in furaš Forda s slabimi šraufi. Bravo. :)
feryz, ja dobro je no, ti si itak biser, če nebi imel dveh levih rok, bi si za tako količino zamenjanih gum, kupil montirni stroj/centrirko. Pa ne gre, a? Tako pa na slo-tech sprašuješ o Poršu in furaš Forda s slabimi šraufi. Bravo. :)
jshadlsa232 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava pnevmatik - cenaOddelek: Na cesti | 10488 (8913) | Gr8t |
» | Vulkanizerske storitve po SlovenijiOddelek: Na cesti | 3205 (2141) | Nikonja |
» | Nakup jeklenih platišč za zimo, da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15715 (13079) | nekoman |
» | menjava dveh gumOddelek: Na cesti | 6757 (5699) | ;-) |
» | Zimske gume na svojih platiščih in centriranjeOddelek: Loža | 7645 (6725) | energetik |