Forum » Programska oprema » ftp server
ftp server
romario ::
kateri program je najboljši za postavitev ftp strežnika?
lp
lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
DC- ::
Če smo že pri resnosti Linux Redhat ni ftp strežnik.
Za linux probi ali vsftpd al pa proftpd.
Drugače za Windoze bo pa Serv-U čist uredu
DC-
Za linux probi ali vsftpd al pa proftpd.
Drugače za Windoze bo pa Serv-U čist uredu
DC-
Matri[X] ::
Priporočam BulletProof FTP server. Z razliko od Serv-Uja, passive deluje normalno za packet filterjem.
Jan987 ::
mene pa zanima kater program bi bil najboljši da bi postavu server čistk tko tak server naizi da bi lahko recimo ene par filov blo gor k bi jih pol lahko kdo dol potegnu. Aja pa domena ni važna tko da me zanima če se da kakšno od teh brezplačnih k jih imajo une .kjesi.com al kan so že pa da mei pol preusmer na moj server ker je dinamičn ip.
Kaj priporočate. Aja pa seveda iz windowsov
Kaj priporočate. Aja pa seveda iz windowsov
SimplTech ::
@ jani123: Kot so že ostani navedli je za Windows zelo vredu BulletProof FTP server. Je zelo enostaven za namestit, vsa navodila s slovenščini kako ga spravi v pogon pa najdeš tukaj: FTP server - BulletProof @ vodici.net
Glede dinamičnega IP-ja pa si odpri račun pri Gajba.net. Tam dobiš vse inforamcije kaj je treba naredit in vse je v slovenščini. Dol si moreš samo namestiti en najhen programček, ki sporoča spremembe tvojega IP-ja. Domeno si pa sam izbereš, oblika je pa taka _______.streznik.org. Vse pa piše tukaj: Dinamičen DNS Servis @ gajba.net
Če ti pa gajba.net ni všeč pa lahko greš pogledat kam drugam: Dyn DNS servisi
Glede dinamičnega IP-ja pa si odpri račun pri Gajba.net. Tam dobiš vse inforamcije kaj je treba naredit in vse je v slovenščini. Dol si moreš samo namestiti en najhen programček, ki sporoča spremembe tvojega IP-ja. Domeno si pa sam izbereš, oblika je pa taka _______.streznik.org. Vse pa piše tukaj: Dinamičen DNS Servis @ gajba.net
Če ti pa gajba.net ni všeč pa lahko greš pogledat kam drugam: Dyn DNS servisi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Web in FTP serverOddelek: Omrežja in internet | 1935 (1680) | Kami |
» | Tezave z postavitvijo FTP streznika na WINXP ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (927) | refosk |
» | Postavitev FTP serverja in varnostOddelek: Omrežja in internet | 2605 (2342) | Jeebs |
» | Kater program za FTP strežnikOddelek: Programska oprema | 1408 (1234) | Poldi112 |
» | Del mojega diska na razpolago vsem, ki imajo internet; kako to narediti?Oddelek: Omrežja in internet | 1153 (895) | Kaboom |