Forum » Programska oprema » Kater program za FTP strežnik
Kater program za FTP strežnik
SkIDiver ::
Prosm svetujte mi kater program je najbolje uporabit za FTP strežnik. FTP-jev bo več in se bodo uporabljali izključno za prenos med izbranimi posamezniki.
Hvala
Hvala
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Kr nekdo ::
haj
zdej tak, jaz to govorim za sebe, jaz uporabljam Ser-U program, zelo enostaven, lahko določiš vsakemu uporabniku posebej svoj direktorij, lahko blokiraš oz. določiš samo določen IP za dostop, meni se program dopade, sej ne vem kak je za druge, ampak za začetnika je zelo enostaven
lp Brane
zdej tak, jaz to govorim za sebe, jaz uporabljam Ser-U program, zelo enostaven, lahko določiš vsakemu uporabniku posebej svoj direktorij, lahko blokiraš oz. določiš samo določen IP za dostop, meni se program dopade, sej ne vem kak je za druge, ampak za začetnika je zelo enostaven
lp Brane
Self-Defence ::
Če boš uporabljal MS-jev sistem, lahko zelo enostavno uporabiš kar IIS. Je tudi dokaj enostaven za uporabo.
LP
LP
Microsoft ::
Ce bos uporabu IIS, ga lahka pozenes tako, da v Run... napises inetsrv/iis.msc.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Matri[X] ::
Microsoftov FTP server, vgrajen v IIS, je zanic in ga ne priporocam za uporabo. Uporabi FileZilla Server (open source) ali BulletProof FTP Server (treba placat).
Ok sm buhtl od buhtla. Od vsega ne povem kater OS uporabmljam. No le ta je windows xp profi.
Matri[X] ::
Iste streznike priporocam tudi za XPje. Osebno mi je bolj pri srcu FileZilla Server, ker je zastonj.
bulletproof ftp je zmagovalec Samo še navodila pregledam v naslednjih dneh, da nastavim zadevo in potem akcija.
Hvala za pomoč.
Hvala za pomoč.
Poldi112 ::
Sem sprobal bulletproof in serv-u, pa sem se odlocil za serv-u, ker se mi je zdel bolj enostaven. Ampak z nobenim ne mores faliti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošiljanje dolgih datotek = več kot 200MBOddelek: Omrežja in internet | 1408 (1194) | @LOL |
» | ftp serverOddelek: Programska oprema | 1658 (1355) | SimplTech |
» | Tezave z postavitvijo FTP streznika na WINXP ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (927) | refosk |
» | Kateri FTP?Oddelek: Programska oprema | 1098 (952) | Dr_M |
» | Kako postavim ftp streznik?Oddelek: Omrežja in internet | 1528 (1263) | SLOWWWeb.net |