Forum » Loža » Cepljenje drv
Cepljenje drv
Joze1982 ::
Rabil bi nekoga ki ima cepilec oz da bi mi razcepil 2 drevesi bukve ki bodo naslednji teden podrta. Okolica Celja.
IL_DIAVOLO ::
Hamer, zelezno kajlo, sarl in sekiro.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Joze1982 ::
Žal pri hiši ni nobenga ki bi bil tolk zdrav in pri moči za cepit, zato iščemo nekoga da proti plačilu to naredi.
razžagani bodo na 30cm
razžagani bodo na 30cm
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Joze1982 ()
Evolve ::
30cm ne morete oz niste sposobni razcepit na roke?
god damm... očitno vas je korona naredla invalide
god damm... očitno vas je korona naredla invalide
kuall ::
cepljenje na roke je izvrsten fitnes. 5 na dan jih boš že. ene 2% se jih ne da, ker so grče, tiste z motorko. jaz jih nalašč na roke čeprav je pr bajti stroj.
Uizi ::
Daj oglas na bolho, tule boš deležen samo pametovanja. Bi ti prišel razcepit na roke, a sem žal predaleč. Lp
solatko ::
Frišna bukovina se pa ja lepo cepi, s čisto navadno sekiro, še beta ne rabiš. Smo jih fotr, brat in jaz vsako leto 6-7m3 veliko pred zimo, da so se še posušil. Za Bloke je bilo treba kar veliko drv.
Delo krepa človeka
polozweii ::
V Beli krajini pa iščejo nekoga ki bi razžagal in razcepil ca 30 kubikov bukovih hlodov. Če koga zanima dam telefonsko na ZS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sejem HI-FI tehnike - Multimedia HI-FI Show 2016Oddelek: Zvok in slika | 1857 (1461) | MadMax |
» | Facebook pripravlja službeno verzijoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7945 (4845) | Glugy |
» | [MA]razcepljanje polinomovOddelek: Šola | 1804 (1526) | lebdim |
» | Iz TVOut na monitor?Oddelek: Zvok in slika | 1466 (1243) | sverige |
» | Mednarodna vesoljska postaja v težavahOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3369 (3369) | Tezaab |