Forum » Programska oprema » ugašanje monitorja
ugašanje monitorja
Blisk ::
Ali kdo ve za opcijo, kako ugasniti monitor takoj, ko se wiondows naloži?
Ko se pojavi okno za vnos gesla bi rad da se monitor ugasne, ker zdaj mi gori še 20 min preden se ugasne.
Ne bi pa rad spreminjal power management nastavitev, ker so tako kot so čisto ok, rad bi samo, da se monitor ugasne ko se računalnik naloži.
Prav tako ne pride v poštev dvojni režim pover managementa, ker za vsako je treba računalnik reštartat.
Poizkušal sem s powershell, pa ne gre, gre samo kot user, z task schedulerjem ali pa GPO startup pa ne gre.
Ko se pojavi okno za vnos gesla bi rad da se monitor ugasne, ker zdaj mi gori še 20 min preden se ugasne.
Ne bi pa rad spreminjal power management nastavitev, ker so tako kot so čisto ok, rad bi samo, da se monitor ugasne ko se računalnik naloži.
Prav tako ne pride v poštev dvojni režim pover managementa, ker za vsako je treba računalnik reštartat.
Poizkušal sem s powershell, pa ne gre, gre samo kot user, z task schedulerjem ali pa GPO startup pa ne gre.
Han ::
V firmi se ekrani kar hitro izklopijo (po ca. 1 minuti), če ne vneseš gesla. Izklop ekrana je sicer nastavljen na 30 minut. Windows 10 Pro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Blisk ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1397935 (9762) | tetriandoch |
» | Ko gre monitor v "spanje" se ne "zbudi" večOddelek: Zvok in slika | 3748 (1412) | neocodexx |
» | [Linux - Grub] OS se mi noče naložitiOddelek: Operacijski sistemi | 1607 (1322) | kriko1 |
» | crt monitor_slika cez cas potemniOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1058 (982) | Azrael |
» | POMOC PROSIMOddelek: Pomoč in nasveti | 910 (759) | dr.J |