Forum » Programska oprema » Key/Mouse-logger
Key/Mouse-logger
bastadu ::
Iščem en softwer, ki bi spremljal aktivnost miške in/ali tipkovnice na določenem računalniku. Zanima me samo, kdaj je uporabnik uporabljal tipkovnico/miš in ne kaj je z njima tipkal/klikal. Obstaja kaj takšnega?
acookook ::
Povej kaj več, kot npr. kateri operacijski sistem. Je opcija, da spremljaš čase vpisa v Windows 10? Link: https://www.google.com/search?q=check+l...
.
Ja OS je Win10 ... Ne, časi vpisa mi nič ne pomenijo, rabim informacijo ali je bil uporabnik v določenem časovnem obdobju na določenem računalniku aktiven ali ne ...
TheBlueOne ::
To ti nic ne prinese. Recimo mi smo dali mis na stensko uro, da je vsako minuto mis nekoliko premaknil sekundni kazalec.
Pričakujem tudi, da se bodo takšni načini poskusi simuliranja aktivnosti uporabnika iz reporta takoj videle, namreč pri normalni uporabi pač ni nekega ponavljajočega vzorca ...
secops ::
Raje povej zakaj se gre... accountu se da omejit kdaj se lahko prijavi, lahko se gleda spawnanje novih procesov itd...
aky ::
Mouse/key logger vsak antivirus zazna kot threat.
Uporabi raje GetLastInputInfo.
GetLastInputInfo
A.
GetLastInputInfo
A.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aky ()
Tody ::
10 let nazaj so bili softwareji ki so slikal zaslon če si šel na Facebook. Produktivnosti od tega ni pričakovati. Da o kakih krsenju zakonov ne govorimo
Mouse/key logger vsak antivirus zazna kot threat.
GetLastInputInfo
A.
Kako to uporabim?
eric_cartman ::
Bastadu ne razumem.. A delo ni opravljeno na koncu dneva?
Če je tako, ti mora nekdo razložit zakaj je temu tako.. Ne vem kako imate pri vas, ampak jst če nekaj ne naredim v tekočem sprintu, potem moram obrazložiti zakaj ni bila kakšna stvar narejena.
Še en način kako lahko to dosežeš je 15 minutni sestanki vsako jutro ali pa vsaka 2 dni, kjer ti zaposleni povedo kaj je bilo narejeno včeraj in kaj bo narejeno v tekočem dnevu.
Torej predvidevam, da te moti da določene stvari niso narejene.. Ker če so narejene in tvoji zaposleni skačejo po facebooku, pa nimaš kaj dosti za naredit.. Ker če ne na laptopu, bodo to počeli na telefonih, kjer jim ne boš sledil.
Skratka razumem tvoj pogled na tole. Ampak keylogger ti bo samo razkril problem, ne pa popravil. Začnite bolj dosledno preverjat naloge v podjetju. Torej dnevni sestanki, kaj boš naredil, kaj si naredil včeraj in kaj ni bilo narejeno in zakaj. Če ste velika skupina, jo definitivno razbij na par manjših teamov, ker nima smisla, da te sestanki trajajo več kot 20 minut.
Če je tako, ti mora nekdo razložit zakaj je temu tako.. Ne vem kako imate pri vas, ampak jst če nekaj ne naredim v tekočem sprintu, potem moram obrazložiti zakaj ni bila kakšna stvar narejena.
Še en način kako lahko to dosežeš je 15 minutni sestanki vsako jutro ali pa vsaka 2 dni, kjer ti zaposleni povedo kaj je bilo narejeno včeraj in kaj bo narejeno v tekočem dnevu.
Torej predvidevam, da te moti da določene stvari niso narejene.. Ker če so narejene in tvoji zaposleni skačejo po facebooku, pa nimaš kaj dosti za naredit.. Ker če ne na laptopu, bodo to počeli na telefonih, kjer jim ne boš sledil.
Skratka razumem tvoj pogled na tole. Ampak keylogger ti bo samo razkril problem, ne pa popravil. Začnite bolj dosledno preverjat naloge v podjetju. Torej dnevni sestanki, kaj boš naredil, kaj si naredil včeraj in kaj ni bilo narejeno in zakaj. Če ste velika skupina, jo definitivno razbij na par manjših teamov, ker nima smisla, da te sestanki trajajo več kot 20 minut.
mat xxl ::
Iščem en softwer, ki bi spremljal aktivnost miške in/ali tipkovnice na določenem računalniku. Zanima me samo, kdaj je uporabnik uporabljal tipkovnico/miš in ne kaj je z njima tipkal/klikal. Obstaja kaj takšnega?
Če te zanima, kam na internetu hodi, je zadeva, dokaj enostavna...........
Ne, ne zanima me, katere strani uporabik obiskuje, rabim samo podatek (najraje v obliki dnevnega grafa recimo) kdaj je bil na računalniku aktiven, nič drugega.
LeQuack ::
Windows 10 to vse spremlja privzeto, tako da samo od Microsofta je treba dobit podatke.
Quack !
mat xxl ::
Samo je včasih zanimivo vedeti, kaj delajo v službi...., sedaj imam take, da jih niti pod razno ne nadziram, sem pa ene 15 let nazaj imel eno hvatalko krivin....... in vidim, da je po 3 ure dnevno na straneh za zmenke .......
Puf , dam vse te strani, kjer je hodila na block listo na routerju.......
Potem se pa začne....... meni ne odpira določenih strani, veš, kaj bi bil razlog , me vpraša, se naredim totalno neumnega in ji rečem, ja meni tudi, kdaj , kaj ne odpre, daj pokaži, kaj ti ne odpre, pa mi reče, ja zdaj se ne spomnim , zadnjič mi ni, ji rečem, ja dej zapiši si, kaj ti ne, pa bova poštimala......, tako ali tako, smo se jo potem čim prej lepo mehko sporazumno znebili.......
Ali je kaka opcija, da vidiš, koliko realno delajo od doma preko Team Vieverja, zanima me samo statistika, ker eni tako jamrajo, da imam občutek, da doma delajo še veliko več, kot ko smo samo v službi delali.
Puf , dam vse te strani, kjer je hodila na block listo na routerju.......
Potem se pa začne....... meni ne odpira določenih strani, veš, kaj bi bil razlog , me vpraša, se naredim totalno neumnega in ji rečem, ja meni tudi, kdaj , kaj ne odpre, daj pokaži, kaj ti ne odpre, pa mi reče, ja zdaj se ne spomnim , zadnjič mi ni, ji rečem, ja dej zapiši si, kaj ti ne, pa bova poštimala......, tako ali tako, smo se jo potem čim prej lepo mehko sporazumno znebili.......
Ali je kaka opcija, da vidiš, koliko realno delajo od doma preko Team Vieverja, zanima me samo statistika, ker eni tako jamrajo, da imam občutek, da doma delajo še veliko več, kot ko smo samo v službi delali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
Točno to!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
kuall ::
takole sam sprogramiraš
https://docs.microsoft.com/en-us/window...
tako pa poiščeš obstoječi program:
monitor computer idle time freewarwe
https://docs.microsoft.com/en-us/window...
tako pa poiščeš obstoječi program:
monitor computer idle time freewarwe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
Tody ::
Če te zanima kaj delajo lahko daš uradno varjanto gor kot kaj takega https://www.rescuetime.com/ in ti celo zračuna produktivnost. Je pa to plugin za browser mogoče tudi stan allone zadeva. Določiš lahko katere zadeve so produktivne in katere ne in dobiš tedensko statistiko kaj in kako. Ni pa zastojn.
GupeM ::
Mogoče ni to, da bi doma toliko več delali. So pa doma lahko motnje, ki jih drugje ni. Jaz od doma zelo težko delam. Majhni otroci, stanovanje pa premajhno, da bi se lahko zares "izoliral." Potem pa zadeva lahko postane precej mučna in čeprav narediš enako ali celo manj, si konec dneva precej bolj izmozgan, kot če greš v službo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Teambuildingi in socializacija s sodelavci zunaj službe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14415 (7984) | LeQuack |
» | Nove življenjske navade po covid-19Oddelek: Loža | 3788 (2351) | c3p0 |
» | KeyloggerOddelek: Programska oprema | 2626 (1353) | Blisk |
» | IPOddelek: Omrežja in internet | 1892 (1458) | imagodei |
» | Remote desktop + printerOddelek: Omrežja in internet | 2307 (1877) | videc |