Forum » Pomoč in nasveti » Ugašanje računalnika
Ugašanje računalnika
pugeljb ::
Lep pozdrav!
Imam problem z računalnikom in sicer ko ga užgem se učasih ugasne po 5 min učasih po 15 min večinoma pa kar takoj okoli 5 sekund.
Pregret po moje ni ventilatorji delajo usi prah spucan.
Sem pa opazil da so 3 je kondenzatorji fajn vroči in sumim da je to napaka.
Okol enga je pa tut neki mastno al pa neki tazga
Imam problem z računalnikom in sicer ko ga užgem se učasih ugasne po 5 min učasih po 15 min večinoma pa kar takoj okoli 5 sekund.
Pregret po moje ni ventilatorji delajo usi prah spucan.
Sem pa opazil da so 3 je kondenzatorji fajn vroči in sumim da je to napaka.
Okol enga je pa tut neki mastno al pa neki tazga
- spremenil: pugeljb ()
floyd1 ::
Pri meni je za naključno ugašanje in vedno težje prižiganje (potreboval vedno več poskusov) bil kriv napajalnik.
hojnikb ::
preverti temparature procesorja in grafike. Pa seveda kaksna fotka teh kondenzatorjev tut nebi skodla
#brezpodpisa
MIHAc27 ::
Če imajo kondenzatorji na vrhu hribček, in ne lepo ravno, potem so napihnjeni in fuč, in zelo verjetno razlog za prekinitve.
Včasih kak poči tudi spodaj. Če je na vrhu videti rjavo umazanijo, je tudi že fuč.
Včasih kak poči tudi spodaj. Če je na vrhu videti rjavo umazanijo, je tudi že fuč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | matična ali grafična fuč? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8413 (7159) | solatko |
» | "Zakasnitev" napajalnikaOddelek: Strojna oprema | 981 (657) | first_line |
» | Obnovitev starega računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9245 (8278) | Tomaž |
» | Epox 8RDA+ prenizek VDDOddelek: Strojna oprema | 2753 (2480) | Pyr0Beast |
» | Zagon računalnika, ekran se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 12290 (11677) | k0lar |