» »

Danes sem postal star

Danes sem postal star

«
1
2

Pac-Man ::

Točneje, starosti sem se začel zavedat ob prebiranju tega tvita, ki trenda pod ključnikom Shaun.

https://twitter.com/fuckgogy/status/137...

The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

bambam20 ::

Ko te začnejo napadat poškodbe o katerih še pred 1 letom nisi ni pomislil. Vnetje ahilove, bolečine v kolenu ...

TheBlueOne ::

bambam20 je izjavil:

KVnetje ahilove, bolečine v kolenu ...

To so poskodbe iz mlajsih casov, ko smo se gonili in sportali ... :D Je bolj problem, da detergenti vedno bolj krcijo cunje.

Miki N ::

Kolikor berem nekatere tukaj.. ste bili vedno stari. :))

KAVINSKY ::

Pac-Man je izjavil:

...

Se vidi po izgubi interesa za tvoj najljubši hobi. Shitpostanje o Trumpu sredi noči.

Kaj porečeš na Bidenove otroke v kletkah pokritih z najlonom?

vostok_1 ::

Tisto so kletke toleracije in enakosti. Ćisto druga stvar od Trumpovih kletk bele-supremacije.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

zobnik ::

Tako star kot sem bil pred 11 leti ne bom nikol več...bližal se 120kg pri povprečni višini, od extra visoke pritiska to rednih bolečin v prsnem košu, hrbet bolel ko ku*ba, da ne omenjam spokane kože, spuščaji, krči, sklepi, kri iz nosu, dušenje...

ampak se na novo rodil in vse je zginlo ob izgubi teže

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zobnik ()

DarwiN ::

Born again? To si rekel zgolj figurativno, ali pa hočeš rečt, da te je rešil Jezus? Ker če je temu tako, se bojim, da si zgolj prešel iz fizičnih težav v psihološke.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

...to smo itak vsi Slovenci brez izjem

Raptor F16 ::

Veš da si star, ko se razveseliš nove spužvice v pomivalnem koritu.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

zztop ::

Raptor F16 je izjavil:

Star ali samostojen? :D

TheBlueOne ::

Se mi zdi, da ves, da nisi vec froc, ko si vesel, da lahko gres zgodaj spat.

Raptor F16 ::

zztop je izjavil:

Raptor F16 je izjavil:

Star ali samostojen? :D

En pojem ne izključuje drugega :D

Ampak ok.
Starost mogoče res ni najboljši izraz.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Zgodovina sprememb…

anketar ::

jp muska, nevem če so sploh kkšni dobri novi komadi sploh ker ma vsak svoje mnenje o politiki, kok je bil včasih lažji lajf, bmk, kdo si kej misli o tej ali oni stvari/osebi itd., ker tega nisi mel kje prebrat, zdej ti pa vsak na vsakem koraku štul svoje mnenje o biločem, sam fak off, return to monke je še najtabulš

PrihajaNodi ::

zobnik je izjavil:

Obstajajo izjeme, razen moje starosti nimam problemov
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

VelkBla ::

Star si takrat, ko si rečeš "ali ni malo premraz biti tako malo oblečen?" ;)

Telbanc ::

Star si takrat, ko vojak odpove pokorščino.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Alfa Dog ::

ali pa ko ob besedi "akcija" najprej pomisliš na znižane cene v trgovini :))

Uizi ::

OK BOOMERS!

aerie ::

Star si takrat, ko postaneš desničar.

showsover ::

If You Are Not a Liberal at 25, You Have No Heart. If You Are Not a Conservative at 35 You Have No Brain

Mater, to pa kar hitro nastopi.

Netrunner ::

upam da ti je uspelo odrasti preden si postal star :)
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

m0LN4r ::

Hmm zanimivo kolko starcev na kupu.

Koliko ste stari in kdaj vam je zmanjkalo elana za uzivancije in ste zaceli izbirati pot udobja?
Pac mislim na stvari, kot prej it spat, se bolj oblacit pozimi, v vsem gledati racionalnost, kdaj se zaceli jamrati, da vas zebe v kriz in vlece, ce je okno 1cm odprto, pri katerih letih ste presli iz vsakdanjega seksa na 1x mesecni seks itn.

Malo se razpisite. Baje, da nekateri spet zazivijo, ko si najdejo drugo zeno.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

PrihajaNodi ::

Vse se zacne ko si 30+ Danes gre hitreje, sploh ce si reven
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Tezka debata, meni se zdi, da so bli moji starsi pri 30+ res ze bogi, zdaj pa ce pogledam bratrance pri 30+ se je zacela sele druga mladost, tak pravijo.

Nevem ce bi se strinjal, kolegi ki so 30+ in se recimo niso ustanovili druzine pa to, so bolj mladi po videzu, manj izgoreli imajo vec energije in so bolj sprosceni in se ne sekirajo tolko. So bolj odprti za menjavo sluzbe, fleksibilnejsi itn.
Tisti, ki so si ustvarili druzino pred 30+ so vsi v stresu, podocnjaki, utrujenost ze popoldan ob sestih, finance, finance, izgorelost, sam se hrvasko morje in nedeljsko kosilo. Jamrajo cez sluzbo, otroke ob vsakem pogovoru nanese, ko omenis drugo sluzbo, pa eh pa ne pa to pa levo desno.
Trade Republic 38MVDVXM

Gagatronix ::

zobnik je izjavil:

Nikar ne sodi drugih po sebi. Jaz ti nisem kriv, da imas ti dusevne tezave.

Gagatronix je izjavil:

zobnik je izjavil:

Nikar ne sodi drugih po sebi. Jaz ti nisem kriv, da imas ti dusevne tezave.

Ja zarad vas, k ste duševni bolniki se še drugi nalezmo kot korono, ampak k sreči rešujemo take zadeve, bežiš stran od takih norcev

Spet projiciras, kolega.

sej z nami vsemi posamezniki ni nič narobe, dokler ne srečaš drugače misleče, pol pa se začne

V tvojem primeru so "drugace misleci" tisti, ki ne dovolijo, da jih kdo zali oziroma govori v njihovem imenu. :))

bambam20 ::

TheBlueOne je izjavil:

bambam20 je izjavil:

KVnetje ahilove, bolečine v kolenu ...

To so poskodbe iz mlajsih casov, ko smo se gonili in sportali ... :D

SUper. Mene so te poškodbe dohitele ravno sedja, ko bi lahko še malo športno užival, pa očitno ne bom več. Zdaj mi vse skupaj še dodatno prepoveduje visoka dioptrija.

m0LN4r je izjavil:

pri katerih letih ste presli iz vsakdanjega seksa na 1x mesecni seks itn.

Malo se razpisite. Baje, da nekateri spet zazivijo, ko si najdejo drugo zeno.

Sveže je le sveže.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

kixs ::

Star si, ko se ti zdi, da je vcasih bilo vse boljse :lol:

One tip for the future - MUST watch :lol:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

koli99 ::

Verjetno sem 'star' ze od 15/16 leta ker ze takrat mi je bilo 'zuranje' nekaj neprivlacnega. Ne me narobe razumeti, koncerti, vecerje, pijacka/dve, druzabne igre, etc... top, ampak ostajanje pokonci od 22.00 naprej pa totalno mucenje ker bi bil raje v postelji. Jebiga, sem jutranji tip in biti ob 5.00 pokonci bp.
Sedaj 33, super zena, dva se boljsa otroka. Zivim zivljenje ki ga zelim ziveti. Super sluzba ki jo rad opravljam, nobenih financnih skrbi, dovolj prostega casa, potovanja (vsaj pred korono, sedaj samo sluzbeno), ritem 21.30 / 5.30, vsi zdravi (tudi ze cepljeni;), v najbolsi fizicni kondiciji zivljenja. Zivim 500m od najblizje hise (in zelim tako ziveti) kar super ustreza s kontrastom pohajanj po mestih in seveda sluzbenih poti.
Mogoce sem 'star' ampak mi tako zivljenje ustreza.

To je moj plan tam pr 40+
Trade Republic 38MVDVXM

koli99 je izjavil:

Verjetno sem 'star' ze od 15/16 leta ker ze takrat mi je bilo 'zuranje' nekaj neprivlacnega. Ne me narobe razumeti, koncerti, vecerje, pijacka/dve, druzabne igre, etc... top, ampak ostajanje pokonci od 22.00 naprej pa totalno mucenje ker bi bil raje v postelji. Jebiga, sem jutranji tip in biti ob 5.00 pokonci bp.
Sedaj 33, super zena, dva se boljsa otroka. Zivim zivljenje ki ga zelim ziveti. Super sluzba ki jo rad opravljam, nobenih financnih skrbi, dovolj prostega casa, potovanja (vsaj pred korono, sedaj samo sluzbeno), ritem 21.30 / 5.30, vsi zdravi (tudi ze cepljeni;), v najbolsi fizicni kondiciji zivljenja. Zivim 500m od najblizje hise (in zelim tako ziveti) kar super ustreza s kontrastom pohajanj po mestih in seveda sluzbenih poti.

pa vrjetno predalčkate streške in jih vnašate v office do centa natančno vodite finance ;((

V bistvu ne ker nam hvala bogu ni potrebno. So prilivi dovolj veliki da stanje na racunu preverjamo mogoce enkat na mesec.

Potem si eden redkih, ker tista tema, kjer kje že mi ne gre skozi, kako si stroške vodijo v programu do centa natančno.

showsover ::

Verjetno so kdaj delali v računovodstvu in jim je 'refleks' ostal, zneski se morajo ujemati na 0,01€, ja.

Js sem si jih vodil v Excelu dokler sem bil se samski. Pac tako informativno. Ni slabo videt tok denarja.

digitalcek ::

zobnik je izjavil:

koli99 je izjavil:

pa vrjetno predalčkate streške in jih vnašate v office do centa natančno vodite finance ;((

Zakaj napadat in se poskušat norčevat iz človeka, ki živi v primerjavi z 99% Slovencev, tako rekoč idealno?
Nisem njegov advokat, ampak nenehno vtikanje v druge ljudi, v njihovo obnašanje, početje, me zadnja leta, ko sem čedalje bolj v duhovnosti, čedalje bolj - moti.

Kaajti prav VSI komentarji, v živo, ko pijemo kavo, ali na spletu lajki in unlajki, POMENIJO vtikanje v druge in odvračanje fokusa od sebe, od lastnih problemov.

Čisto vsakdo nam namreč s tem, da nekaj naredi, ali pove na spletu, NASTAVI OGLEDALO.

In slika, ki jo vidimo (če jo vidimo), za veliko večino NI prijetna.

Ni prijetna tudi zame, da se razumemo, zato poskušam pri 70+ vzpostaviti distanco do žaljenja, šopirjenja, ven metanja mlajših ljudi. Včasih pa tudi starejših.

V centru Ljubljane sem posnel nekaj videov, kjer se kokoške mečejo ven in se z mobilcem na palčki snemajo, kot da so, pizdurine, ONE center sveta. Še vedo ne, kako so bedne...

Le še prijatelj, ki je odvetnik, me odvrača od tega, da vse to objavim na slovenskem spletu in s tem povem, kje smo (smo globoko v peezdi), ampak z objavo tudi tvegam kakšno tožbo...

Vi pa kar nadaljujte v stilu: kdo bo koga, kdo ima daljšega curaka, kdo ima "prav"...

WhiteAngel ::

koli99 je izjavil:

Sva že dva. Ne razumem pa @m0lnarjeve jamrarije glede otrok in zmatranih staršev pri 30+. Normalno, da si zmatran. Ali je to menda slabo, saj delaš dva šihta (enega dopoldne za denar, drugega pa popoldne za froce)? Ampak otroci enkrat odrastejo in življenje gre dalje. Otrok je pač pogoj, da dozoriš in sam postaneš zgled za bodoče generacije. Je*iga.

energetik ::

Ja, normalno da si zmatran ob otrocih, ampak to pač pomeni, da si na slabšem kot tip brez otrok ali celo žene.
10 let z veliko manj rekreacije, počitka, spanja, uživancije pač pusti posledice. Jaz sem v teh 8 letih od rojstva 1. otroka dobil sive lase, gubice in podočnjake. Na srečo dodatnih kil ne, kondicije pa izgubil ogromno. Pač ni več bicikla/teka 5x tedensko po 2h, komaj spravim skupaj 2h na teden. In komaj spravim 7h spanja na dan, pa še to ponoči prekinjajo otroci.
Glede drugih zadev se pa strinjam - rešen stanovanjski problem, brez kreditov, v redu šiht, dnar se nabira - to pa rata bolje, ko si v srednjih letih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

Hehe... Ce nimas otrok, ne dobis sivih las, gubic, podocnjake? Ali si slucajno 8 let starejsi ;)

Dobiš jih manj. :)

Toliko odločitev, stresa in utrujenosti še nisem nikoli doživel do takrat.

Samo malo sem se nasmejal... sicer je meni vse znano, ker je dobrih 9 let od rojstva moje prve hcerke.

Sem pa imel kolega, ki je bil ze pri 16-ih siv in to ne malo :lol:

V bistvu sploh nisem zasledil norčevanja iz mojega posta. Pa tudi če bi ga, kaj potem. Jaz sem izredno zadovoljen s svojim življenjem in upam da bo tako tudi naprej.

Je pa življenje popolnoma drugačno pred/po otrocih. In spet drugačno ko odrastejo. Primer; sodelavec me v ponedeljek zjutraj vpraša če sem šel kaj s kolesom (starejši, otroci že samostojni->več časa zase). Moj odgovor je bil ne. Ne zato ker nebi rad šel, ampak ker se mi je ta vikend zdelo bolj primerno igrati z otroci cel dan z lego kockami. Z otroci se ti prioritete spremenijo.

Enako. Pač grem med vikendom "raje" z otroci na celodnevni izlet, pa ne ker mi je to bolj všeč kot naredit 100km turo z biciklom, ampak ker pač otroci to potrebujejo, torej da so s starši in da so zunaj. Verjetno bo že čez 5 let drugače - ker bodo lahko sami doma ali pa ker bodo šli lahko z mano na konkretno turo. Ker izlet s 3-letnikom izgleda tako, da večino časa stojiš na mestu, na koncu pa ga moraš še nositi dol s hriba.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

digitalcek je izjavil:

zobnik je izjavil:

koli99 je izjavil:

Zakaj napadat in se poskušat norčevat iz človeka, ki živi v primerjavi z 99% Slovencev, tako rekoč idealno?
Nisem njegov advokat, ampak nenehno vtikanje v druge ljudi, v njihovo obnašanje, početje, me zadnja leta, ko sem čedalje bolj v duhovnosti, čedalje bolj - moti.

Kaajti prav VSI komentarji, v živo, ko pijemo kavo, ali na spletu lajki in unlajki, POMENIJO vtikanje v druge in odvračanje fokusa od sebe, od lastnih problemov.

Čisto vsakdo nam namreč s tem, da nekaj naredi, ali pove na spletu, NASTAVI OGLEDALO.

In slika, ki jo vidimo (če jo vidimo), za veliko večino NI prijetna.

Ni prijetna tudi zame, da se razumemo, zato poskušam pri 70+ vzpostaviti distanco do žaljenja, šopirjenja, ven metanja mlajših ljudi. Včasih pa tudi starejših.

V centru Ljubljane sem posnel nekaj videov, kjer se kokoške mečejo ven in se z mobilcem na palčki snemajo, kot da so, pizdurine, ONE center sveta. Še vedo ne, kako so bedne...

Le še prijatelj, ki je odvetnik, me odvrača od tega, da vse to objavim na slovenskem spletu in s tem povem, kje smo (smo globoko v peezdi), ampak z objavo tudi tvegam kakšno tožbo...

Vi pa kar nadaljujte v stilu: kdo bo koga, kdo ima daljšega curaka, kdo ima "prav"...

Zanimivo, meni je vseeno, nisem pa vedel, da je treba ziveti, kot 99% in da je to merilo za idealno.
Torej neke individualnosti ni, vsi po istem kopitu.
Trade Republic 38MVDVXM

Najbolj smesno pri digitalcku je, da pocne tocno to, cesar obtozuje druge.

DePalmo ::

Pac-Man je izjavil:

Točneje, starosti sem se začel zavedat ob prebiranju tega tvita, ki trenda pod ključnikom Shaun.

https://twitter.com/fuckgogy/status/137...

In kaj v tem tvitu te je spomnilo na to da si star? Ker sem ga šel prebrat in edini misli ki sem jih jaz dobil so "wtf" in "kaj kur*a to sploh pomeni". Mogoče sem pa samo star in ne sledim novim trendom ;)
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako živeti s 700 eur? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
676373 (4491) Kvinta
»

Hrup v bloku (strani: 1 2 )

6615934 (12809) T-Back
»

Pokojnina in delovna doba (strani: 1 2 )

5118464 (17062) connel
»

Človek brez ciljev v življenju (strani: 1 2 3 )

12928797 (24598) [D]emon

Več podobnih tem