» »

Danes sem postal star

Danes sem postal star

1
2
»

digitalcek ::

Gagatronix je izjavil:

Najbolj smesno pri digitalcku je, da pocne tocno to, cesar obtozuje druge.

Veš da. Cele dneve hodi po centru mesta z mobitelom na dvometrski palici in snema, snema...
In potem vsak večer uploada na splet ves drek, ki ga je posnel čez dan: ure in ure "materiala"...
Podobno, kot Tomaž Gorec: Sem bil v Kairu in so me skoraj aretirali, sem bil v Bosni in sem jedel res dobre čevape, itd.

Insajderji, opinion makerke...

Gagatronix ::

Rece clovek, ki se hvali s tem, da je snemal ljudi brez njihovega privoljenja in to uporablja kot argument.

Daj pojdi ze enkrat dol do Studenca, ziher se bo nasla se kaksna postelja zate.

Meiniken ::

Tezka debata, meni se zdi, da so bli moji starsi pri 30+ res ze bogi, zdaj pa ce pogledam bratrance pri 30+ se je zacela sele druga mladost, tak pravijo.

No shit da so bli bogi, če so pa moral hitreje odrast nampram mlajšim generacijam. Nam nič ne manjka (razen denarja). Kvečjem nam je še prelepo.

Res pa je, da bi marsikdo že prej začel ustvarjat družino in dom če finance nebi bile problem.

digitalcek ::

Gagatronix je izjavil:

Rece clovek, ki se hvali s tem, da je snemal ljudi brez njihovega privoljenja in to uporablja kot argument.

Poglej si kakšen TV dnevnik: so v njem posneti ljudje (ki niso dobili honorarja, niti podpisali dovoljenja za javno objavo posnetka, na katerem so oni) ali niso?

So in posneti in objavljeni. Javno obajvljeni, BREZ kakršnekoli odškodnine, še manj konzultacije..

Ko boš šel k vsaj dvema odvetnikoma, specializiranima za avtorske pravice, pa se oglasi. Do takrat pa raje molči, da se ne boš spet osmešil s takim komentarjem, kot si ga napisal...

Gagatronix ::

Bizgec, ti si sam priznal da si NAMERNO snemal ljudi. Ce se jaz znajdem v ozadju nekega dokumentarca zato, ker so snemali na Presernovem trgu in sem slucajno sel mimo je popolnoma druga stvar.

Do takrat se pa ne smesi s temi debilizmi, ki jih pises, kjer druge obtozujes tocno tistega kar sam pocnes.

m0LN4r ::

digitalcek je izjavil:

Gagatronix je izjavil:

Najbolj smesno pri digitalcku je, da pocne tocno to, cesar obtozuje druge.

Veš da. Cele dneve hodi po centru mesta z mobitelom na dvometrski palici in snema, snema...
In potem vsak večer uploada na splet ves drek, ki ga je posnel čez dan: ure in ure "materiala"...
Podobno, kot Tomaž Gorec: Sem bil v Kairu in so me skoraj aretirali, sem bil v Bosni in sem jedel res dobre čevape, itd.

Insajderji, opinion makerke...
Fausarija, je tudi to
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako živeti s 700 eur? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
676378 (4496) Kvinta
»

Hrup v bloku (strani: 1 2 )

6615936 (12811) T-Back
»

Pokojnina in delovna doba (strani: 1 2 )

5118469 (17067) connel
»

Človek brez ciljev v življenju (strani: 1 2 3 )

12928800 (24601) [D]emon

Več podobnih tem