Forum » Problemi človeštva » Turčija tone vse globlje v blato
Turčija tone vse globlje v blato
Temo vidijo: vsi
Uizi ::
Cela drama, ker je sedela na kavču. Turška telenovela!
The funniest thing about this particular signature is
that by the time you realise it doesn't say anything
it's too late to stop reading it.
feryz ::
Tebi se smešno, ko se ti nekdo poserje na glavo? Najbrž ja.
Boš še naprej klečeplazil pred njim.
Boš še naprej klečeplazil pred njim.
Uizi ::
Kar seješ to žanješ. Če ne bi rušili Gadafija Sultan ne bi imel moči in groženj z begunci. Jaz bi jo posedel na preprogo, po turško.
The funniest thing about this particular signature is
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Uizi ()
jest10 ::
pegasus ::
Delno related...
Nekaj se govori o prekopu, ki ga kitajska želi potegniti skozi Grčijo, Makedonijo in Srbijo do Donave malo vzhodno od Beograda, z namenom zaobiti Turčijo. To mi je signal, da tudi kitajci ne marajo turkov, pa tudi signal, da bo treba razne greenpeace organizirat, preden kitajci razrijejo pol balkana ... fun times ahead.
Nekaj se govori o prekopu, ki ga kitajska želi potegniti skozi Grčijo, Makedonijo in Srbijo do Donave malo vzhodno od Beograda, z namenom zaobiti Turčijo. To mi je signal, da tudi kitajci ne marajo turkov, pa tudi signal, da bo treba razne greenpeace organizirat, preden kitajci razrijejo pol balkana ... fun times ahead.
Smrekar1 ::
Delno related...
To je bolj signal, da je bilo dovolj LSD-ja.
Grško-Makedonska meja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
zmaugy ::
Delno related...
Jaz to idejo, če je uresničljiva, vsekakor podpiram, kot sem že parkrat napisal. To bi precej zreduciralo geostrateške mišice Turčije.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
showsover ::
zmaugy ::
Politična korektnost, fantički. To pozna v glavnem samo Evropa. Ostalim se jebe in to lepo povejo in pokažejo.
Urša ni dojela, da jo je včeraj turek poslal u ku... in da bi morala samo storiti enako.
Reči mu, idi u tri p.m., se obrniti in odkorakati iz Turčije.
Bi se zelo usral turek, tako pa je zelo zrasel. Mission accomplished
Svet se podira, strinjam se s tabo 100%. Ne morem razumeti, zakaj te EU šleve ne morejo pokazati nekaj jajc in odločnosti. To bi bil vsekakor močan boost za samozavest celotne EU in težka klofuta raznim kretenom, kot je na primer Erdogan.
Vsekakor je lažje primazat šamar Erdotu kot Putinu, bi se pa tudi Putin kaj naučil, ko bi gledal posranega Erdota.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
showsover ::
Politična korektnost, fantički. To pozna v glavnem samo Evropa. Ostalim se jebe in to lepo povejo in pokažejo.
Ne morem razumeti, zakaj te EU šleve ne morejo pokazati nekaj jajc in odločnosti.
WTF Zmaugy?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: showsover ()
Lonsarg ::
EU šleve se nič ne upajo, ker tudi nimajo nobene moči ampak so pajaci. Vsi EU poslanci skupaj nimajo toliko moči kot ena Angela Merkel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Turčija - 20% padec valute v 12 urah , kaj točno se dogaja? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 39568 (29922) | Zheegec |
» | Vojaški puč v Turčiji (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Problemi človeštva | 245780 (172494) | vostok_1 |
⊘ | Zakaj Turčija nima kaj delati v EU? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 19777 (16835) | Heavy |
⊘ | Se bližamo WW3? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 21608 (19679) | ahac |