Forum » Problemi človeštva » Kaj se lahko zgodi, ko ne upoštevamo prej postavljenjih pravil?
Kaj se lahko zgodi, ko ne upoštevamo prej postavljenjih pravil?
kalil ::
Kaj se lahko zgodi, ko ne upoštevamo prej postavljenjih pravil? Primerov iz ekonomije je kar nekaj in ponavadi to pomeni štalo.
Pri cepivih smo preskočili ključno fazo, test na živalih...
Debata o tem je na spodnjem linku....
protiargument je pa na spodnjem linku
Debata o tem je na spodnjem linku....
protiargument je pa na spodnjem linku
divide et empera
harvey ::
A si morda sploh razumel kaj govori gospod Geert? Očitno ne, in tudi odobrena cepiva niso preskočila animal trial. Očitno izbiraš informacije selektivno.
CLAIM: The Pfizer and Moderna vaccines are mRNAs vaccines that skipped animal trials because using mRNA vaccines on animals triggers dangerous inflammation.
AP'S ASSESSMENT: False. Pfizer and Moderna did not skip animal trials when testing their COVID-19 vaccines.
THE FACTS: As the race to authorize the use of COVID-19 vaccines continues, posts online are spreading misinformation about vaccine trials.
https://apnews.com/article/fact-checkin...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Očitno imava drugačne standarde kaj pomeni fact check. Ta fact check je na ravni FB fact chekerjev. V Fact checku ni vira za trditve.
In tole je primer FB fact checka na ta video. Za del argumenta uporabi dohtarja, ki ni v medicini od leta 2012. In je svojo uspešno pot, da postane rapper & komik dal na pavzo, da izobrazi ljudi o trenutni stuaciji. Kako nesebično od Zdogga.
https://leadstories.com/hoax-alert/2021...
Kako pa NEODVISNI znanstveniki debatirajo o teoriji beligijca pa zgleda tako.... In take debate in posledično raziskave so v tem času življensko potrebne.
In tole je primer FB fact checka na ta video. Za del argumenta uporabi dohtarja, ki ni v medicini od leta 2012. In je svojo uspešno pot, da postane rapper & komik dal na pavzo, da izobrazi ljudi o trenutni stuaciji. Kako nesebično od Zdogga.
https://leadstories.com/hoax-alert/2021...
Kako pa NEODVISNI znanstveniki debatirajo o teoriji beligijca pa zgleda tako.... In take debate in posledično raziskave so v tem času življensko potrebne.
divide et empera
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kalil ()
Sem se cepil, lahko potrdim da sm mrtev. LP
A to uporabljaš Starlink? Nisem vedel, da je v nebesih ali peklu že net... Kakšna pa je hitost? A lahko gledaš video z yt, ali je samo text mogoč?
Kakorli pozdravi mi ata in mamo...
divide et empera
TheBlueOne ::
driver_x ::
Mene pa bolj muči vprašanje, kako retardiran mora biti nekdo, da nasede vsakemu youtube videu.
HulkHogan ::
TheBlueOne je izjavil:
1> Zanimivo, jaz pa sem naletel samo na post PETE, kjer bentijo, ker so bili testi na zivalih.
2> Ce ze dajes YT videe, ali imas kaksnega, kjer sta sogovornika iz razlicnih pozicij?
1 > Ta misel od PETE se mi že nekaj časa valja po možganih. "PETA is finally happy, no animal were harmed during testing of this vaccine"
2 > Zadel si bistvo, ampak za to nisem kriv jaz.
Glavni debunker Zdogg, je dobil povabilo od belgijca pa se Zdogg zaenkrat ni odzval. IMO se tudi ne bo, ker nima dovolj znanja, da bi lahko debatiral z belgijcem. Našel sem ene par character assination belgijca, pri katerih se zazna na hard biase in/ali pomankanje introspekcije. Če ima belgijec prav smo proper fucked, če nima, šopamo dalje...
divide et empera
Avenger ::
No, glede na to, da proizvajalci zagotavljajo, da so cepiva popolnoma varna, res ne vidim razloga za debato.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
globoko grlo ::
Ja, ker še noben cigan ni hvalil svojega konja, ane.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
ajdov2 ::
Kayzon ::
driver_x ::
Eni to delajo za denar, tako kakor pri zdravilih. Zaradi njih imamo potem vsi ostali preizkušene zadeve.
No, glede na to, da proizvajalci zagotavljajo, da so cepiva popolnoma varna, res ne vidim razloga za debato.
Zagotavljajo lahko kar koli hočejo, odgovorni pa niso za posledice.
Pharma me spominja na TOPSHOP z glavno razliko, da si na topshopu lahko nazaj poslal, kar si kupil...
divide et empera