Forum » Programiranje » HTML in jQuery - toggle
HTML in jQuery - toggle
nov593 ::
Zdravo. Sem čisti začetnik in delam spletno stran. HTML in CSS sem nekako pogruntal, vsaj za prvo silo, zataknilo pa se mi je pri dodajanju funkcionalnosti. Rad bi imel zgoraj nek fix navbar z linki in potem bi preklapljal med njimi. Se pravi preklop bi bil znotraj contenta. Vem, da se to dela z jQuery in funkcijo toggle in verjetno še čim, ampak mi to še ne gre.
Kot drugo opcijo bi rad imel, da se eden od teh tabov prikaže v osrednjem contentu, kjer pa imam potem ponovno seznam in preklapljam. Npr. zgornji navbar ima tudi zavihek "Člani", ko kliknem nanj, se v osrednjem contentu pokaže seznam članov (recimo na levi strani), na desni (sredini) pa je na začetku nek poljuben zapis. Ko klikam vsakega člana na levi strani, se mi na desni prikazujejo njegovi podatki.
Tole je začetni fiddle - https://jsfiddle.net/mitoman/qtsuz7n4/1...
Najprej bi rad dal, da se po kliku na npr. Članstvo pokaže osrednji content in tako naprej (brez refresha navbara). Ali za to potrebujem nov file ali je smiselno kar v istega? Stran na koncu ne bo nič posebnega.
Če bi dobil nek osnovni tutorial, bi bilo super.
Hvala.
Kot drugo opcijo bi rad imel, da se eden od teh tabov prikaže v osrednjem contentu, kjer pa imam potem ponovno seznam in preklapljam. Npr. zgornji navbar ima tudi zavihek "Člani", ko kliknem nanj, se v osrednjem contentu pokaže seznam članov (recimo na levi strani), na desni (sredini) pa je na začetku nek poljuben zapis. Ko klikam vsakega člana na levi strani, se mi na desni prikazujejo njegovi podatki.
Tole je začetni fiddle - https://jsfiddle.net/mitoman/qtsuz7n4/1...
Najprej bi rad dal, da se po kliku na npr. Članstvo pokaže osrednji content in tako naprej (brez refresha navbara). Ali za to potrebujem nov file ali je smiselno kar v istega? Stran na koncu ne bo nič posebnega.
Če bi dobil nek osnovni tutorial, bi bilo super.
Hvala.
- spremenilo: nov593 ()
kuall ::
css tabs - sploh ne rabiš js
jquery tabs - uporabiš obstoječo rešitev
lahko svoje narediš, sem že delal.
jquery tabs - uporabiš obstoječo rešitev
lahko svoje narediš, sem že delal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 344499 (3636) | sunniegoldie |
» | HTML in CSS v Visual Studio 2017Oddelek: Programiranje | 1357 (895) | Stari89 |
» | Glavni menu vedno na vrhu strani (frozen)Oddelek: Izdelava spletišč | 2324 (1465) | Dr.S |
» | jquery in div-i (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11202 (9940) | lisjak |
» | Izdelava menija? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7171 (6178) | Jackass |