Forum » Loža » Biblijska koda
Biblijska koda
BLACK EAGLE ::
Ali mi lahko kdo posreduje materijale (linke, tekste, ipd ...) o biblijski kodi?
- zaklenil: sketch ()
Barakuda1 ::
Če bi bilo karkoli na tem, bi morala biti koda berljiva v izvornem jeziku, ne pa v angleškem ali celo v slovenskem.
Takšne vrste špekulacij pa lahko najdeš tud v romanu "vojna in mir"
Takšne vrste špekulacij pa lahko najdeš tud v romanu "vojna in mir"
Thomas ::
Lahko vzameš tudi Vojno in mir od Tolstoja v Primorskem dialektu - ista figa.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
sketch ::
Black Eagle, nekako se mi zdi, da ne uporabljaš svojih polnih sposobnosti pri iskanju želenih informacij. Če ne znaš ali pa si se zares trudil je to nekaj drugega - ampak če priačkuješ od slo-techovcev da bodo opravljali raziskovalno delo zate pa to ni ravno najlepše od tebe.
Potrudi se malo - kam bi prišli, če bi vsak spraševal sicer lahko dostopne stvari po forumu? Imeli bi kopico postov v stilu "kateri film danes igra v kinu". Kar pa je šodr.
Hvala za razumevanje,
s.
Potrudi se malo - kam bi prišli, če bi vsak spraševal sicer lahko dostopne stvari po forumu? Imeli bi kopico postov v stilu "kateri film danes igra v kinu". Kar pa je šodr.
Hvala za razumevanje,
s.
Adapt and overcome.
sketch ::
Potem se pa zmeniva - ti se izbezaj iz cone komforta in lenobe in išči malo sam, jaz pa bom temo zaklenil.
lp
s.
lp
s.
Adapt and overcome.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fujitsujev prenosnik, ki skenira dlaniOddelek: Novice / Modifikacije | 5881 (3793) | CaqKa |
» | Vojna in NookOddelek: Novice / Omrežja / internet | 13928 (11599) | M.B. |
» | SQL-DML pomočOddelek: Programiranje | 1002 (825) | JackCola |
» | Slovenski vojaki v Libanon??? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6427 (5061) | Stepni Volk |
» | Knjiga Odiseja - Kaj je kaki film na to temo?Oddelek: Šola | 4517 (4380) | Aspirinix |