» »

Jutri se grem cepit

Jutri se grem cepit

Temo vidijo: vsi
««
54 / 71
»»

kopriwa ::

sbawe64 je izjavil:

Predstavljamo vam: doc. dr. Bernard Goršak in doc. dr. Tanja Bagar

Še en "doktor" in vsevedni, ki ne pozna (ali pa ignorira) osnov prenosa virusov. Tista analogija o "zajčku in tunelu" kot virus in tkanina maske je jebeno IQ=20. In ko sem slišal da je omenil nekoga (predvidevam fejstbukovga strokovnjaka), ki je meril delež kisika zraven maske in nameril 15%, mi je padel zastor in potrebno je bilo zapreti bedastoče. Komentarji spodaj pod videom so pa tut samo za đizs krajst, megla u beticah.

D3m ::

Se splača brati? Asking for a friend?
|HP EliteBook|R5 6650U|

zobnik ::

a se da s kakim testom ugotovit, če se je prebolel covid recimo pol leta nazaj

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zobnik ()

facepalm ::

zobnik je izjavil:

a se da s kakim testom ugotovit, če se je prebolel covid recimo pol leta nazaj

Lahko pogledajo, ce so prisotna protitelesa v krvi.
Jaz razmisljam, da bi opravil to preiskavo pred drugim odmerkom cepiva. Me zanima kolicina prisotnih protiteles in ce je druga doza sploh potrebna.

Mare2 ::

A res?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Mare2 je izjavil:

A res?

Sorodnik bi moral prejeti drugi odmerek in se je odlocil najprej preveriti koliko ima protiteles (samoplacnisko).
Rezultat je bil nad 1500! GPL ali MPL in je namesto cepiva prejel potrdilo, da cepljenje ni potrebno. To je bilo sicer v Italiji.
Me zanima, ce je pri nas kaj drugace, ali vseeno silijo z drugim odmerkom.

buttcrack ::

pri nas ti povejo da jih imaš nad 250. nad to vrednostjo ne pokažejo...

buttcrack je izjavil:

Skoda. Bi bilo zanimivo primerjat kolicino po 1. odmerku in po 2. odmerku.
Sam sem (laicnega) mnenja, da nekateri (verjetno tisti z izrazirejsimi stranskimi ucinki) bi lahko bili cepljeni le 1x. Oz, da bi lahko dobili drugi odmerek sele cez pol leta in bi tako bili zasciteni celo leto.
Za kaj takega bi pa morali obvezno preverjati kolicino protiteles.

perci ::

Evo, jst se po petih dneh po Johnsonu končno boljše počutim....no, še vedno imam občutljivo nebo, grlo, dlesni.

PrihajaNodi ::

drzi se Perci, slotek te potrebuje...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Motion ::

Kdo tuki v ne rezični skupini okrog 35 let, ki se je prijavil prek zVem? Se že prišli na vrsto al še čakate? JSt sem se prijavil 14 tega še vedno čakam na poziv. Goriška regija.

Mare2 ::

Ali kdo ve, koliko protiteles imaš 5 dni po drugem odmerku Moderne. Ali že lahko greš na žur :)

Tisto za 14 dni uradno vem.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

HappyPills ::

kopriwa je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Predstavljamo vam: doc. dr. Bernard Goršak in doc. dr. Tanja Bagar

Še en "doktor" in vsevedni, ki ne pozna (ali pa ignorira) osnov prenosa virusov. Tista analogija o "zajčku in tunelu" kot virus in tkanina maske je jebeno IQ=20. In ko sem slišal da je omenil nekoga (predvidevam fejstbukovga strokovnjaka), ki je meril delež kisika zraven maske in nameril 15%, mi je padel zastor in potrebno je bilo zapreti bedastoče. Komentarji spodaj pod videom so pa tut samo za đizs krajst, megla u beticah.

Pa ta stran je odlična. Jaz sem prav navdušen nad idejo. Vse antivexx ovce se jim javljajo in jim bodo na tone kristalov prodal. Na tone. Nora ideja.

3p ::

buttcrack je izjavil:

No, to preverjeno ne drži. Vsaj ne v večini zdravstvenih domov.

dmi ::

Jaz sem dobil v torek odmerek Johnsona, kakor tudi žena. Jaz nisem čutil nekih sprememb, razen, mogoče, da sem bil včeraj malo zaspan, ne pa tudi utrujen. Danes sem lahko normalno opravil redno športni trening. Žena je bila druga zgodba, roka jo je, kar krepko bolela, dobila je glavobol in bila precej utrujena do včeraj zvečer.

Raptor F16 ::

Jaz sem se pa danes prijavil :)

Računam da bom nekje sredi meseca 1. cepljen. Po izpitnem obdobju pa bom že PCT :)
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Massacra ::

Jaz opazujem svojo mamo po drugem odmerku Moderne, poslušam njen glas in občasni kašelj... Junij je, jaz tega pru njej nisem opažal niti pozimi!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Massacra ()

Shes gonna die in seven days!

Ups....gledal sem The Ring my bad.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m je izjavil:

Shes gonna die in seven days!

Ups....gledal sem The Ring my bad.

She is 75 almost!

Če predpostavljamo tudi, da je S-protein toksin, bomo videli, kaj bo čez par mesecev!

Pa se ji cepiti seveda nebi bilo treba, kot farmacevt sem od lanske jeseni delal preparate na bazi sladkega pelina, konoplje, sladkega korena, zdravilnega gozdnega korena...

Nobenega prehlada celo zimo! Zdaj pa... ne vem...

Si pogledal The Ring do kraja? Kaj je glavna poanta filma?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Massacra ()

Da pokažeš VHS naslenji osebi in ne umreš. :)

Spread the news.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Ima kdo podatke o starosti umrlih v zadnjih 2 tednih? In njihovih pridruženih boleznih?

Absurdno je imeti nek sledilnik za ene par umrlih dnevno, kjer piše: "UMRLI S COVIDOM".

A so umrli s še čem?!

Kayzon ::

A to se dejansko cepite s poskusnim cepivom ker verjamte da pomaga,ali samo zato da greste lahko na Hvrasko?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

darkolord ::

Cepiva, s katerimi smo se cepili, niso poskusna. So kar prava.

krucymucy ::

Kayzon je izjavil:

A to se dejansko cepite s poskusnim cepivom ker verjamte da pomaga,ali samo zato da greste lahko na Hvrasko?

Ker glede na rezultate v posameznih drzavah, kjer imajo dokaj visoko stopnjo precepljenosti, ocitno zadeva deluje.

krucymucy je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Ker glede na rezultate v posameznih drzavah, kjer imajo dokaj visoko stopnjo precepljenosti, ocitno zadeva deluje.

A pri nas ob 20% precepljenosti kot vse kaže tudi deluje, saj umira zelo skromno štev. ljudi.

Sicer pa, pojdi si pogledat podatke, kako v državah, ki imajo najvišjo precepljenost, število obolelih narašča (Maldivi, Bahrajn...)

harvey ::

A pri nas ob 20% precepljenosti kot vse kaže tudi deluje, saj umira zelo skromno štev. ljudi.

Si morda pomislil, da je pri nas na drugi strani tudi ogromno število ljudi prišlo v stik z virusom - se okužilo. Nekateri so žal izgubili bitko z njim.

Sicer pa, pojdi si pogledat podatke, kako v državah, ki imajo najvišjo precepljenost, število obolelih narašča (Maldivi, Bahrajn...)

Hočeš reči, da tam, kjer je visoka precepljenost, je porast obolelih posledica ceplejenja?
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

crucial ::

Žena sodelavca dela v enem od avstrijskih domov za ostarele, kjer se ni nihče okužil. Večina stanovalcev se je pred časom cepila in v slabem mesecu od takrat jih je umrlo pet.
https://acu2020.org/english-versions/

krucymucy ::

crucial je izjavil:

Žena sodelavca dela v enem od avstrijskih domov za ostarele, kjer se ni nihče okužil. Večina stanovalcev se je pred časom cepila in v slabem mesecu od takrat jih je umrlo pet.

Je zena sodelavca tudi povedala koliko jih je umrlo po mesecih v zadnjih nekaj letih?

crucial ::

To je manjši dom, že leta jih ni umrlo toliko v kratkem času. Tudi nimajo veliko zaposlenih.
https://acu2020.org/english-versions/

nekdonekje ::

Massacra je izjavil:

Ima kdo podatke o starosti umrlih v zadnjih 2 tednih? In njihovih pridruženih boleznih?

Absurdno je imeti nek sledilnik za ene par umrlih dnevno, kjer piše: "UMRLI S COVIDOM".

A so umrli s še čem?!

Zdaj en dan je pisalo v VB nobenega smrtnega primera zaradi covid pri nas 4. Mogoce naklucje mogoce drugace tam vodijo.

harvey ::

crucial je izjavil:

Včasih dogodki nimajo ravno vzročne zveze, pa čeprav zgleda tako na prvi pogled. Enako razpravo sem imel pred časom z žlahtnikom, da je ena njegova bivša sodelavka fasala srčni infarkt, drugega je kap in to se je zgodilo obema od cepljenja. Možno, ne vem, vendar je taka soslednja potrebno jemati bolj resno, kot zgodilo se je to po cepljenju ali kakšnem drugem medicinskem posegu. Recimo pojav krvhih strdkov po cepljenju, se da zlahka ločiti od drugih strdkov na poglagi enostavne laboratorijske analize, kjer so v prvem primeru prisotna specifična protitelesa proti trombocitom, katere tvorbo aktivira cepivo.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

zmaugy ::

En teden po drugi dozi AZ nobenih stranskih učinkov.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Jaz poznam enga. Ga je zbil avto 1 teden po cepljenju. Če bi bli v veljavi ukrepi bi mogu bit doma in bi bil še živ. Zdaj en drug je namesto 2dcl vode zjutraj začel pit 3dcl in ga je stisnil v križu. Voda pač. In spet en tretji se ni cepil in je zdrav kot riba umrl.

49106 ::

Primadona, raje se nauči brati, ker zadnjič si pošteno zabluzil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

jest10 ::

Massacra je izjavil:

krucymucy je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Tam bolnice polnejo necepljeni. Tko da se ve za kaj se gre

Ja sej tu bodo spet samo antivexxerji šokirani ko bo jeseni nov val. Pa kako to ali niso vsi cepljeni bodo kričali. V valu pa bodo padali necepljeni ki jih antivexxi povzročajo. Žrtve lastnega uspeha bi temu lahko rekli. Šokirani pa bodo in tudi zarota bodo tulili. Se bolj ker bodo samo oni zaprti lol. Pestro bo. Kokice ready.

HappyPills je izjavil:

Ja sej tu bodo spet samo antivexxerji šokirani ko bo jeseni nov val. Pa kako to ali niso vsi cepljeni bodo kričali. V valu pa bodo padali necepljeni ki jih antivexxi povzročajo. Žrtve lastnega uspeha bi temu lahko rekli. Šokirani pa bodo in tudi zarota bodo tulili. Se bolj ker bodo samo oni zaprti lol. Pestro bo. Kokice ready.

PCT sploh ni tako neumen pogoj ko sedaj malo razmišljam.

kriptobog ::

HappyPills je izjavil:

ah jurefux... Kaj boš rekel, ko bodo cepljeni zbolevali?

Nič ker ta vaša teorija nima ne osnove ne podatkov. Neka špekulacija narejena zato da se opraviči necepljenje. Ena takih je tudi da cepljeni prenašajo virus bolj kot ostali in da škodujejo nosečnicam in kup takih zgodbic kroži... Kakorkoli že jesen bo pestra, sploh za antivexx. Testirat se bo treba za vsak drek. Tako bo ene 2 leti. Potem bo bolje.

3p ::

Massacra je izjavil:

Če predpostavljamo tudi, da je S-protein toksin, bomo videli, kaj bo čez par mesecev!

Pa se ji cepiti seveda nebi bilo treba, kot farmacevt sem od lanske jeseni delal preparate na bazi sladkega pelina, konoplje, sladkega korena, zdravilnega gozdnega korena...

Kot farmacet torej verjetno veš, da je večin zdravil hkrati "toksinov"? Doza, doza! Zelišča? Ja, nikaj ne pojej preveč digitalisa. Klinčevih ~25% rastlin lahko ljudje jemo brez posledic.

Sam sem od zadnje jeseni delal preparate na osnovi cukra (sladoled, čokolada, sadje). Prehlad me niti povohal ni! 8-)

HappyPills je izjavil:

Nič ker ta vaša teorija nima ne osnove ne podatkov. Neka špekulacija narejena zato da se opraviči necepljenje. Ena takih je tudi da cepljeni prenašajo virus bolj kot ostali in da škodujejo nosečnicam in kup takih zgodbic kroži... Kakorkoli že jesen bo pestra, sploh za antivexx. Testirat se bo treba za vsak drek. Tako bo ene 2 leti. Potem bo bolje.

Si pa res fux. Če vaša opevna stroka pravi, da cepljeni vseeno lahko zboli in prenaša virus. Prepreči ti mogoče težji potek, trosiš pa še edno naokoli. Torej, če je cepljena rizična skupina je dovolj.

A110 ::

Kriptobog je se eden izmed tistih ki vedo, da je verjetnost za vsako stvar 0.5, ali je ali pa ni:))

kriptobog je izjavil:

Si pa res fux. Če vaša opevna stroka pravi... Prepreči ti mogoče težji potek, trosiš pa še edno naokoli. Torej, če je cepljena rizična skupina je dovolj.

Raptor F16 je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Si pa res fux. Če vaša opevna stroka pravi... Prepreči ti mogoče težji potek, trosiš pa še edno naokoli. Torej, če je cepljena rizična skupina je dovolj.

Lepa ponazoritev DK, katerega žrtve so antivaxxerji, sarin teoretiki itd. :))
Biseri...
neumnosti.

Utk ::

Korona antivaxxerji NE VEMO ali je cepivo varno. Vi VESTE, da je. Tako da se ve kje je kdo na tisti krivulji.

Conini ::

Utk je izjavil:

Korona antivaxxerji NE VEMO ali je cepivo varno. Vi VESTE, da je. Tako da se ve kje je kdo na tisti krivulji.

Marsikdo od antivaxerjev se boji igel, o cepivu ne vejo nič.
Že 1000x povedano, da je lahko covid19 bistveno bolj zajeban tudi pri mlajših in da je delež zapletov neprimerno nižji pri cepljenju.

Utk je izjavil:

Dolgoročni učinki tako cepiva kot virusa niso še zelo raziskani. Virus je precej bolj kompleksen sistem kot nek mrna in zelo verjetno je, da so tudi dolgoročni učinki covida precej bolj resni kot dolgoročni učinki cepiva. Kratkotoročni učinki tako covida kot cepiv so znani in ni nobene primerjave, za covidom je umrlo nekaj milijonov ljudi, zaradi cepiva nekaj ljudi.
Vsekakor je treba biti odprt za nove informacije, ampak glede na vse znano, je razumno sklepati, da je cepivo veliko bolj varno od covida, s katerim se bomo srečali vsi.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

zmaugy je izjavil:

Utk je izjavil:

Dolgoročni učinki tako cepiva kot virusa niso še zelo raziskani. Virus je precej bolj kompleksen sistem kot nek mrna in zelo verjetno je, da so tudi dolgoročni učinki covida precej bolj resni kot dolgoročni učinki cepiva. Kratkotoročni učinki tako covida kot cepiv so znani in ni nobene primerjave, za covidom je umrlo nekaj milijonov ljudi, zaradi cepiva nekaj ljudi.
Vsekakor je treba biti odprt za nove informacije, ampak glede na vse znano, je razumno sklepati, da je cepivo veliko bolj varno od covida, s katerim se bomo srečali vsi.

Ja in, če je? Se moramo zdaj vsi cepiti? Kdor se ne želi se pač ne želi. Vam je res to tako težko dojeti?

Conini je izjavil:

Utk je izjavil:

Marsikdo od antivaxerjev se boji igel, o cepivu ne vejo nič.
Že 1000x povedano, da je lahko covid19 bistveno bolj zajeban tudi pri mlajših in da je delež zapletov neprimerno nižji pri cepljenju.

lahko, lahko, če, če, če. Večina smo še vseeno preboleli lažje, kot prehlad. Zato pač ne vidim smisla, da bi se pa moral zdaj cepiti.

Zgodovina sprememb…

Ja in, če je? Se moramo zdaj vsi cepiti? Kdor se ne želi se pač ne želi. Vam je res to tako težko dojeti?

Sam nimam nobenih težav s tem. Sem pristaš tega, da se ukrepi počasi ukinejo, nobenih posebnih prijemov za pospeševanje cepljenja ne zagovarjam. Po koncu jeseni bi končal obdobje brezplačnega cepljenja za generalno populacijo in ga omogočil proti plačilu.
Kaj bojo pa druge države zahtevale za vstop, na to pa nimamo vpliva, ane?
Biseri...
neumnosti.

FTad ::

kriptobog je izjavil:

HappyPills je izjavil:

ah jurefux... Kaj boš rekel, ko bodo cepljeni zbolevali?

Imeli bodo lazjo obliko bolezni, ne bo potrebna oskrba v bolnisnici, ne bodo umrli
««
54 / 71
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako do visoke precepljenosti? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60493309 (74811) BigWhale

Antivaxx club (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25848395 (45400) ahac

Več podobnih tem