Forum » Zvok in slika » Kako dodati media player na pc
Kako dodati media player na pc
bbobst ::
Zdravo.Imam problem.
Media player ki je žično na ruterju ne morem povezati na PC ,ki je v istem omrežju.
Na playerju je samba servis.
Ko grem po vodiču za add network places in vpišem ip playerja ,ga ne najde.
Kaj delam narobe?
Media player ki je žično na ruterju ne morem povezati na PC ,ki je v istem omrežju.
Na playerju je samba servis.
Ko grem po vodiču za add network places in vpišem ip playerja ,ga ne najde.
Kaj delam narobe?
Na coreelcu je SMB 2 ali 3.
Očitno delam nekaj narobe v osnovi.
Sem se poskusil povezati s telefonom na media player in mi je ratalo (preko MXPlayer-ja)
Lahko streamam vse iz media playerja natelefon.
Nato sem se poskusil v tem MXPlayerju povezati na računalnik, pa zopet ne dela.
Šeral sem eno mapo s filmom, se držal vodičev pa noče delati.
Očitno delam nekaj narobe v osnovi.
Sem se poskusil povezati s telefonom na media player in mi je ratalo (preko MXPlayer-ja)
Lahko streamam vse iz media playerja natelefon.
Nato sem se poskusil v tem MXPlayerju povezati na računalnik, pa zopet ne dela.
Šeral sem eno mapo s filmom, se držal vodičev pa noče delati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bbobst ()
jonAlas ::
Za povezavo mora biti omogočen SMB. Prav tako lahko vedno uporabite NFS.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: gddr85 ()
V bistvu rabim dostopati iz računalnika na zunanji disk TV-boxa, samo v tej smeri.
Na playerju je Coreelec ,kjer je vklopljena samba. Rad bi samo iz računalnika kopiral filetke
na zunanji disk na TV-boxu.
Če se ne motim ,na računalniku v explorer vnesem IP od boxa, vendar se ne zgodi nič.
Na playerju je Coreelec ,kjer je vklopljena samba. Rad bi samo iz računalnika kopiral filetke
na zunanji disk na TV-boxu.
Če se ne motim ,na računalniku v explorer vnesem IP od boxa, vendar se ne zgodi nič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Konzole | 154239 (18568) | ruski76 |
» | Ne morem dostopat do NASaOddelek: Omrežja in internet | 842 (617) | AnotherMe |
» | SMB povezava Winows 10 s Synology NASOddelek: Operacijski sistemi | 3324 (2590) | dukedl |
» | Povezava dveh racunalnikov preko routerja?Oddelek: Omrežja in internet | 2292 (1656) | kratos |
» | Linux- kako ubijem program ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1435 (1289) | Tomay |