Forum » Omrežja in internet » Teamviewer ne dela več, kako popraviti oz. alternative?
Teamviewer ne dela več, kako popraviti oz. alternative?
neocodexx ::
Malo googlam težavo in še nisem najdel rešitve za:
Kar iz čistega mira mi začenja to sporočat, in me diskonekta po par sekundah s službenega rač. Sodelavki na daljavo pa zaenkrat še kar normalno dela, pa vsi uporabljamo isto verzijo programa. Licence ne mislim plačevati. Rabim za čisto osnovne stvari.
Zakaj je to TV kar naenkrat začel delat in kaj mi preostane? Sem poskusil Chrome Remote Desktop pa mi ga ni uspelo uspostaviti. Rabim nekaj preprostega za povezavo kot TV ki se me zapomni, in se lahko povežem nazaj kadarkoli (velik + če bi se dala nastaviti še kakšna wake-on-lan funkcija)
Kar iz čistega mira mi začenja to sporočat, in me diskonekta po par sekundah s službenega rač. Sodelavki na daljavo pa zaenkrat še kar normalno dela, pa vsi uporabljamo isto verzijo programa. Licence ne mislim plačevati. Rabim za čisto osnovne stvari.
Zakaj je to TV kar naenkrat začel delat in kaj mi preostane? Sem poskusil Chrome Remote Desktop pa mi ga ni uspelo uspostaviti. Rabim nekaj preprostega za povezavo kot TV ki se me zapomni, in se lahko povežem nazaj kadarkoli (velik + če bi se dala nastaviti še kakšna wake-on-lan funkcija)
mihagr ::
No če si se že odločil prav. Ampak samo da si ogledaš, si pa le vzemi nekaj časa, jaz uporabljam "https://ultraviewer.net/en/", ker je freeware, anydesk pa pač ni.
lp
lp
KTr1sk ::
Anydesk free verzija mi ne deluje več, pojavilo se je okno da je potreben nakup programa.
Uporablja kdo od nasljednjih programov?
Iperius Remote, RustDesk, AnyViewer ali Supermo
Če bo kdo preizkušal Supermo
https://www.supremocontrol.com/
je zelo enostaven program, saj ne potrebuje inštalacije, program je portable in deluje free, samo ne vem ali bo sčasoma začel javljati, da ga je potrebno kupit.
Uporablja kdo od nasljednjih programov?
Iperius Remote, RustDesk, AnyViewer ali Supermo
Če bo kdo preizkušal Supermo
https://www.supremocontrol.com/
je zelo enostaven program, saj ne potrebuje inštalacije, program je portable in deluje free, samo ne vem ali bo sčasoma začel javljati, da ga je potrebno kupit.
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
deco16 ::
@deco16: kakšen teden nazaj, imel sem veliko uporabnikov, ki sem jim pomgal preko anydesk-a ampak zdaj se z nobenim ne morem več povezat. Mogoče ga ne bi smel posodobit na verzijo 8.
Anydesk free verzija mi ne deluje več, pojavilo se je okno da je potreben nakup programa.
Po kolikem času se ti je to pojavilo?
Jas furam to že 2 leti+ vsak dan po 8 ur :D
Če se mi pojavi ga bom dejansko kupil, se je izkazal.
Lahko dam zahtevo, da me odblokirajo ;)
https://pages.hs.anydesk.com/anydesk-li...
bciciban_ ::
Kaj pa da enostavno kupiš licenco?
Sploh če to uporabljaš za delo in ti koristi.
To je pa nekaj nepredstavljivega...
Sploh če to uporabljaš za delo in ti koristi.
To je pa nekaj nepredstavljivega...
deco16 ::
Če se mi pojavi ga bom dejansko kupil, se je izkazal.
Dokler free licenca dela čist ok nebom kompliciral. Dejansko se povezujem samo na 1 al 2 kompa tko da verjetno zato ne komplicirajo.
In ja z veseljem plačam če bo potrebno in bodo to od mene zahtevali.
Za @KTr1sk pa naj se sam odloči.
Karen ::
Rustdesk mogoče (odprtokoden, lahko še na android telefon daš in ga s PCjem potem remote kontroliraš).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | remote dostop fiksni IPOddelek: Omrežja in internet | 1647 (884) | turist1 |
» | Teamviewer (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14740 (3950) | Ales |
» | Remote desktop ki ni teamviewer? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9116 (5669) | Zimonem |
» | postavitev vpnOddelek: Omrežja in internet | 1177 (837) | SeMiNeSanja |
» | Alternativa TeamView-erju ali zamenjava IDja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19718 (15874) | MrStein |