Forum » Na cesti » Podaljšanje vozniškega izpita po 80 letu
Podaljšanje vozniškega izpita po 80 letu
daljnogled ::
Zdravo, morda ve kdo, če je opcija po 80. letu za podaljšanje izpita ponovno opravljati padli psihološki test? Torej pregled vida in ostalo je šlo vse brez problema, psihološki test pa dotična oseba pade. Ali lahko ta oseba še enkrat opravlja ta psihološki test?
Hvala, lp
Hvala, lp
IL_DIAVOLO ::
Ce mislis drug del ko moraš hkrati stiskat z nogami in rokami na doticne gumbe, upam da ne.
Death trap.
Death trap.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
harvey ::
Zdravo, morda ve kdo, če je opcija po 80. letu za podaljšanje izpita ponovno opravljati padli psihološki test?
Pokliči v ordinacijo psihologa Mirana Žerjava v LJ in se pozanimaj kako je s tem.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
;-) ::
Moj dedek je pri 72 dal sam izpit vstran, brez da bi karkoli se sploh oziral. Drugače sedaj pri 82 mu marsikateri 20 let starejši konkurira pri hoji, kolesarjenju, res aktiven človek, še vedno z mislimi na pravem mestu, z dobrimi refleksi, še odbojko zaigra.
Mislim da je eden najmodrejših ljudi ki jih poznam, večina nad 70 let bi lahko sama vrnila izpit in rešila življenja.
Mislim da je eden najmodrejših ljudi ki jih poznam, večina nad 70 let bi lahko sama vrnila izpit in rešila življenja.
Kayzon ::
Mislim da ne bi smelo biti dovljeno da ljudje vozijo pri taki starosti,zaradi varnosti ostalih.
solatko ::
V Šiški je imel nek zobozdravnik pri 93-ih letih, dovoljenje brez omejitev, bil pa je celo življenje soliden voznik. Problem so starčki, ki že v mladosti niso obvladali vozil, ko so starejši je pa njihova motorika še slabša.
Za dobre voznike niso problem leta, dokler še dobro vidijo, tisti slabši pa bi morali vsaj po 70-emu razmišljat o uporabi javnih prevoznih sredstev. Meni pri 67-ih 500-600 kilometrska tura, ne predstavlja nobenega problema.
Kayzon - Mislim, da nebi smelo bit dovoljeno, da ljudje med 18 in 35-tim vozijo, zaradi varnosti ostalih.
Za dobre voznike niso problem leta, dokler še dobro vidijo, tisti slabši pa bi morali vsaj po 70-emu razmišljat o uporabi javnih prevoznih sredstev. Meni pri 67-ih 500-600 kilometrska tura, ne predstavlja nobenega problema.
Kayzon - Mislim, da nebi smelo bit dovoljeno, da ljudje med 18 in 35-tim vozijo, zaradi varnosti ostalih.
Delo krepa človeka
bobby ::
Moje mnenje je, da ljudje pri kakršnikoli starosti po naprimer 50letu naprej (sem bližjke 50 kot 30, da ne bo kdo mislil, da sem mladič), lahko vozijo ampak bi dal opcijo podaljšanja malo bolj temeljnito.
Obvezni teoretični del, obvezni praktični del-ne bi bilo nič narobe da je del tega poligon-za moje pojme bi moralo to bit že obvezni del od samega začetka in seveda preverjanje obeh, osnova pa zdravniški pregled.
Ampak prva runda zastonj, če pogrneš, popravni izpit plačaš polovico stroškov, če v drugo padeš, ostalo naprej na tvoje stroške.
Obvezni teoretični del, obvezni praktični del-ne bi bilo nič narobe da je del tega poligon-za moje pojme bi moralo to bit že obvezni del od samega začetka in seveda preverjanje obeh, osnova pa zdravniški pregled.
Ampak prva runda zastonj, če pogrneš, popravni izpit plačaš polovico stroškov, če v drugo padeš, ostalo naprej na tvoje stroške.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
lufthammer ::
Mislim da ne bi smelo biti dovljeno da ljudje vozijo pri taki starosti,zaradi varnosti ostalih.
Največ prometnih nesreč so povzročili udeleženci v starostni skupini med 25. in 34. letom starosti (296 prometnih nesreč v katerih je umrlo 5 udeležencev). Sledi starostna skupina med 35. in 44. letom starosti – v 288 prometnih nesrečah umrlih 7 udeležencev ter starostna skupina med 45. in 54. letom starosti, ki so povzročili 253 prometnih nesreč. Povzročitelji iz starostne skupine od 45 do 54 prometnih nesreč so v letu 2019 povzročili največ prometnih nesreč, v katerih so udeleženci umrli – skupaj 9 umrlih in 15 hudo telesno poškodovanih. V starostni skupini nad 64 let so vozniki motornih vozil povzročili 127 nesreč brez smrtnega primera.
Lahko te ovirajo, nokakor te pa ne ogrožajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lufthammer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neprimerna varnostna razdalja policistov (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15940 (12941) | jero_no1 |
» | Takojšen odvzem motorja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 25636 (19955) | solatko |
» | Kupim vozniški izpit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 32964 (29290) | Hayabusa |
⊘ | Izpit za avto - 17 let (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14233 (9632) | Mavrik |
» | Motoristi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14035 (11942) | guest #44 |